Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: AC Oulu - HJK

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 31.05 klo 22.00
Peli ohi
1X2: HJK
1.7100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.68Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Veikkausliigassa kohtaavat AC Oulu ja HJK toisensa Raatin Stadionilla perjantaina kello 20:00.

Oululaiset yhä ilman avausvoittoaan

Rauno Ojasen luotsaama AC Oulu on tällä hetkellä Veikkausliigassa vasta 11.ntenä eli viimeistä edellisellä sijalla kerättyään kahdeksasta pelistä saldolla 0-4-4 ainoastaan neljä pistettä maalein 13-17. Takana on vain sarjanousija ja liigajumbo EIF kolmella pisteellä.

Kahdeksasta pelistä yhä ilman voittoa olevat oululaiset ovat keränneet ainoat liigapisteensä neljästä tasapelistä vieraissa FC Interiä (3-3) ja EIFiä (1-1) sekä kotona Gnistania (1-1) ja IFK Mariehamnia (1-1) vastaan. Turpiin on tullut SJK:ta (1-2), VPS:ää (1-2), Ilvestä (2-3) sekä viimeksi Hakaa vastaan 3-4 lukemin Tehtaan kentällä. Tappioista vain VPS-tappio kärsittiin kotona.

Hakaa vastaan molemmat joukkueet tuhlasivat yhden pilkkunsa, kun isännistä Oliver Whyte epäonnistui ensin 42.minuutilla, mutta toimitti sitten jatkotilanteesta pallon oululaisten verkkoon. Toisella jaksolla kaksi osumaa AC Oululle viimeistellyt Ashley Coffey onnistui iskemään jälkimmäisen osumansa kyllä pilkusta, mutta kuusi maalia kahdeksassa pelissä tehneen britin hattutemppu tyssäsi puolestaan hukattuun toiseen pilkkuun. Haka johti peliä parhaimmillaan 4-1, kun senegalialais-italialainen Maissa Fall maalasi kahdesti sekä Arlind Sejdiu kertaalleen. Haka kuitenkin ryhdistäytyi Coffeyn osumilla sekä vielä lisäajalla vasta 17-vuotiaan Julius Körkön kaventaessa loppulukemat.

Oululaisten epätoivoa kuvastaa Ojasen pressissä itkeminen Hakan vaihtopenkiltä kuuluvat toistuvat pillinvihellykset, minkä takia vieraat lopettivat mukamas välillä pelaamisen. Höpöpuheita, mutta kukin taplaa tyylillään kunnioittamatta lopputulosta. Todellisuudessa vika löytyy sieltä omasta tekemisestä ja varsinkin tekemättä jättämisestä.

AC Oulun (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Ward; Lehtiranta, Holtta, Elo, Daoussi; Jokelainen, Kallinen, Paananen; Marquinhos, Coffey, Rennicks.

Toke palauttamassa Klubia viimekautiseen loistoonsa askel kerrallaan

Toni Korkeakunnaksen valmentajakseen takaisin palkannut HJK joutui puolustamaan viiden pelin voittoputkessa ollutta Ilvestä vastaan, jotta onnistui edes nipistämään yhden pisteen kotiluolassaan Bolt Arenalla hyvävireisiltä vierailtaan. Lauri Ala-Myllymäki kolisutteli pelin tuoksinassa vieraista tolppaa sekä Oiva Jukkola olisi lopussa paremmalla vedolla voinut sinetöidä avopaikasta vierasvoiton Anton Popovitschin erinomaisesta esityöstä, mutta nuorukainen tulitti tyhjästä maalista nahkakuulan harakoille ja pistejakoon oli lopulta tyytyminen 1-1 lukemilla. Santeri Haarala vei pilkusta avausjaksolla vieraat johtoon. Luke Plange puski isännistä pelin 1-1:een Noah Pallaksen keskityksestä käytännössä isäntien ainoasta tekopaikasta 66.minuutilla.

Klubi on viidentenä kerättyään kymmenestä pelistä saldolla 4-4-2 kaikkiaan 16 pistettä maalein 15-11. Edellä ovat KuPS (19), VPS (19), SJK (18) ja Ilves (17) yhdestä kolmeen pistettä karussa yhden pelin Klubia vähemmän pelanneina.

Jalkaansa vajaa vartti ennen loppua Ilvestä vastaan loukanneen Jesse Östin korvasi Elmo Henriksson loppuminuuteilla. Östin kohtalo selviää lähipäivien aikana. Telakalla ovat varmuudella Gnistania vastaan loukkaantunut keskikenttävelho Kevin Kouassivi-Benissan sekä Vepsua vastaan kolhuja saanut puolustaja Brooklyn Lyons-Foster.

Klubin (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Öst; Toivio, Halme, Tomas; Olusanya, Lingman, Kanellopoulos, Pallas; Bande, Plange, Keskinen.

Klubi tuskin hölmöilee oulaisten vieraanakaan

Vaikka Klubin peli on vielä valmennusvaihdoksen jälkeen hakusessa Korkeakunnaksen valmennustiimeineen pitäisi kyllä suoriutua jo paremmin kolmannessa yhteisessä pelissään vastustajastaan. Ongelmana on ollut edelleen heikko pelinrakentelu ja hyökkäyksien viimeistely. Ilvestä vastaan se ei saanut luotua kuin yhden selkeän maalipaikan, mistä Klubi onnistui onnekseen maalinsa sillä kertaa viimeistelemään. Oulun Raatin kenttä on umpisurkeassa kunnossa mikä ei ainakaan tee Klubin pelinrakentelua yhtään paremmaksi. Se on kuitenkin pärjännyt kohtalaisesti oululaisia vastaan jopa vieraissa (1-1-1), missä viime kaudella kävi mm. ryöstämässä 3-1 voiton kahdella Tuomas Ollilan ja yhdellä Miro Tenhon maalilla. Nyt kumpikin noista veijareista on lähtenyt maailmalle ja muista veijareista pitäisi löytyä ratkaisijoita. Kaikesta huolimatta Klubi ei tule olemaan se joukkue, minkä AC Oulu onnistuu ensimmäisenä tällä kaudella kaatamaan!

1X2: HJK
1.7100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.68Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.65100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.6330€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.63100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.