Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Veikkausliiga: AC Oulu - Gnistan

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 11.05 klo 19.00
Huti
1X2 AC Oulu
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Nappaako AC Oulu kauden ensimmäisestä oikeasta kotipelistään pisteet?

Veikkausliigaan hiljattain noussut Gnistan tekee kauden pisimmän vierasreissunsa lauantaina, kun AC Oulu isännöi Kipinää Raatin Stadionilla. Kyseessä on kauden ensimmäinen varsinainen kotiottelu Oululle, kun toissakierroksen peliä VPS:ää vastaan Vaasassa ei oikein voi kotimatsiksi lukea pöytäkirja-asettelusta huolimatta. Oulussa onkin kaipailtu oikeita kotipelejä, kun vieraskiertueelta tarttui mukaan vain kaksi pistettä viidestä pelistä.

Alempaan loppusarjaan päätyminen ei takuuvarmasti tyydyttäisi Rauno Ojasta ja muuta valmennustiimiä, joten laivastonsiniset lataavat varmuudella kovat paukut lauantaihin, jotta nousu kohti kärkikahinoita voi alkaa. Pelillisesti ACO ei ole ollut aivan yhtä kelvoton kuin mitä pistesaaliista voisi luulla. Esimerkiksi Tampereella Ilvestä ja Turussa Interiä vastaan Oulu oli aivan kelpo pelipäällä, mutta tulokset jäivät laihoiksi.

Sivussa isänniltä on lauantaina Alexander Forsström, Jowin Radzinski sekä talvella rosteriin mukaan tullut Aleksi ”Diego” Paananen. Niklas Jokelainen oli sivussa Ilves-pelistä, mutta viikolla GBK:ta vastaan Suomen Cupissa mies oli taas tuttuun tapaan tositoimissa kapteeninnauha käsivarressa.

Gnistan-kannattajat kokivat viikolla kauhunhetkiä, kun VJS laittoi Kipinän cupissa laulukuoroon murskalukemin 3-0. Hyvän liigakauden aloituksen jälkeen tämä olikin karu pudotus maanpinnalle. Tätä ennemmin peli töksähteli jo Veikkausliigassakin, kun peräkkäin kärsittiin tappiot VPS:lle, SJK:lle ja viimeisimpänä kotiyleisön edessä Hakalle. Jussi Leppälahdella onkin nyt kosolti mietittävää.

Juuri Gnistanin riveihin värvätty Roman Eremenko on Vertti Hännisen ohella lasaretissa vierailta. Sivussa on näillä näkymin myös Elias Äijälä, mutta Tomás Castro on jo pelikykyinen ja lusitaanikeskikenttäpelurin paikka kokoonpanossa on sitä myöten selvä - ei tosin avauskokoonpanossa.

Kipinälle luvassa hukkareissu?

Tasovertailussa Gnistan jää kyllä heittämällä Oululle ja noin kakkosen kertoimilla päästään ottamaan laivastonsinisten puolesta myös veto. Leppälahden suojatit ovat nyt surkeassa formissa ja jos tappioputkea ei saada piakkoin katki, on Oulunkylässä vitsit vähissä. Raatista tuskin on luvassa vieraille pistettäkään kotiintuomisiksi.

1X2 AC Oulu
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.99Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!