Valioliiga: Southampton - Liverpool

Su 28.5. | klo 18.30 | Valioliiga | SOUTHAMPTON - LIVERPOOL

Kohde sulkeutuu: 28.05.2023 18:30


Isäntien kohtalo ollut selvillä jo viikkoja!


Southamptonin kärsimys saa päätöksensä tässä ottelussa, joukkueen kohtalo on ollut selvillä jo useamman viikon ajan ja joukkue tuleekin kauden päätteeksi tippumaan Valioliigasta Englannin Mestaruussarjaan. Se on isännille karmaiseva pettymys, sillä kauden alussa toiveet säilymisestä olivat suuret, totuus on kuitenkin se, että tippuminen on aivan ansaittu. Southampton on ollut tällä kaudella karmaisevan huono ja Championship on sille täysin oikea sarjataso.

Isännät ovat olleet alistuneita kohtaloonsa jo usean viikon ajan, joukkue on pelannut 12 viimeisintä otteluaan ilman voittoa ja näiden aikana tasureitakin on tullut vain kolme. Viisi viimeisintä matsia on kulunut ilman pisteitä, edellisellä kierroksella joukkue jäi vieraissa Brightonin jalkoihin numeroin 3-1. Southamptonin ainokaisesta maalista ottelussa vastasi norjalaishyökkääjä Mohamed Elyounoussi.Myös Liverpoolin kausi ollut pettymys!


Vierasjoukkue Liverpoolin kausi on ollut suuri pettymys, joukkue on sarjassa vasta viidentenä ja mahdollisuudet Mestarien Liigaan ovat minimaaliset. Joukkueella on tämä peli jäljellä Southamptonia vastaan ja se pitää voittaa, samalla pitää toivoa ettei ManU saa kahdesta viimeisestä ottelusta pistettäkään, silloin joukkueet olisivat tasapisteissa ja maaliero ratkaisisi paikan neljän kärjessä.

Liverpoolin formi otteluun tultaessa on hyvä, viidestä viimeisimmästä ottelusta saldona on neljä voittoa ja tasuri. Edellisellä kierroksella joukkue tasasi pisteet kotonaan Aston Villan kanssa. Aston Villa siirtyi avausjakson puolivälissä johtoon ja pitkään näytti siltä että pisteet lähtevät vieraiden mukaan, sitten ottelun loppuhetkillä esiin astui viimeistä kauttaan punaisissa pelaava Roberto Firmino, joka tasoitti ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.
Vieraat selviä suosikkeja!


Liverpool on ottelussa selvä suosikki niin bookkerien kuin meidänkin kirjoissamme. Southampton on ollut niin järkyttävän huono, että tuskin edes kauden viimeinen kotiottelu isäntien otteita piristävät. Liverpool tulee ottelusta nappaamaan itselleen voiton, vieraiden vähintään kahden maalin voitosta tarjoillaan kahden pintaan olevia kertoimia ja se on lähtökohdat huomioon ottaen oikein maukas tarjous!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Liverpool -1.5 @2.02

William Hill - Lue arvostelu

2.02

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.96

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.96

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys