Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: Manchester United - Newcastle

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 16.05 klo 0.00
Peli ohi
Manchester United +0/DNB
2.12100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Europaikkojen kohtalo pelissä keskiviikkona Old Traffordilla!

Manchester United isännöi Newcastlea keskiviikkona Old Traffordilla ja panoksia ei tästä Valioliigakamppailusta totisesti tule puuttumaan! ManU on Harakoita kolme pistettä perässä ja Eurooppaan on kotijoukkueella yhä realistiset saumat olemassa. Newcastle on pelannut kehnosti vieraissa, mutta riittääkö siipirikkoisen ManUn lento edes kotiyleisön edessä?

Kävi kauden päätösmetreillä miten kävi, tämä kausi halutaan varmuudella Manchesterin punaisella puolella unohtaa mahdollisimman nopeasti. Vaikka Erik ten Hagin ryhmä on kahdeksantena ja Eurooppaan on vielä mahdollisuudet, ovat esitykset olleet paikoitellen kuitenkin seuran standardeihin peilattuna kelvottoman huonoja. Viime viikolla ManU jäi maaleitta kahdessa ottelussa ja maanantaina otettiin jopa rumasti turpiin Selhurst Parkilla Crystal Palacelta.

Sivussa isänniltä on keskiviikkoiltana Tyrell Malacia, Luke Shaw, Harry Maguire, Raphaël Varane, Amad Diallo, Anthony Martial ja Victor Lindelöf. Lisandro Martínez lienee viimein mukana kokoonpanossa ja Bruno Fernandesin, Willy Kambwalan ja Marcus Rashfordin kuntotestit paljastavat keskiviikkona kolmikon pelikunnon laidan.

Tällä kaudella poissaolojen ja syksyllä myös eurorasituksen kanssa kamppaillut Newcastle on pelannut jälleen kelpo kauden ja olisi melkeinpä vääryys, jos europelejä ei olisi ensi kaudelle luvassa Eddie Howen suojateille. Newcastle on ollut kotona pääasiassa erinomainen, mutta kuten yllä mainittiin, vieraissa on ollut parin napsun verran hankalampaa. Joka tapauksessa Old Traffordillekin Harakat lähtee vedonlyöntimarkkinoilla ennakkosuosikin viitta niskassa.

Pitkälti koko kauden pelikiellossa ollut Sandro Tonali on tietysti yhä sivussa ja lasaretissa ovat pitkään Jamaal Lascelles sekä Sven Botman. Keskiviikkona pelikykyisiä eivät ole myöskään Matt Targett, Fabian Schär, Lewis Miley ja Joe Willock. Callum Wilsonin tilanne ei näytä myöskään lupaavalta, mutta mahdollisuuksia kokoonpanoon on. Alexander Isak on sen sijaan sairastellut ja osallistuminen on yhä epävarmaa.

Taisteleeko ManU vastoin yleisiä odotuksia pisteille?

Kovin maistuvaa vetoa ei keskiviikolle päästä leipomaan, mutta lähempänä tasabookkia voisi kuitenkin ajatella lähtöasetelman olevan. Newcastlella on yhä ManUn tavoin paljon poissaoloja ja esimerkiksi alakerrassa joudutaan operoimaan Emil Krafth – Dan Burn-toppariparilla. ManU +0 on pelivalintana eli tasapelillä veto menee mitätöintiin. Alleviivataan kuitenkin vielä sitä, että isoja panoksia ei tähän millään maistu pelata.

Manchester United +0/DNB
2.12100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.1100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.09Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!