Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: Liverpool - Sheffield United

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 4.04 klo 23.30
Osuma
Alle 4,5 maalia
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Valioliigaa johtava Liverpool on astetta helpomman tehtävän edessä torstaina, kun sarjan heikoimman joukkueen tittelistä ahnaasti kamppaileva Sheffield United saapuu vieraaksi Anfieldille. Blades on itse asiassa sarjajumbona ja Chris Wilderillä on kosolti mietittävää. Evertonin ja Nottinghamin saamat pisterangaistukset sentään hieman nostattavat joukkueen kannattajien keskuudessa toivonkipinää säilymisen suhteen.

Jürgen Kloppin suojateille kelpasi viikonloppuna jälleen täysi pistepotti, kun Brighton kaadettiin Anfieldilla 2-1. Pool on Manchester Cityn ohella ainoa joukkue, joka ei ole hävinnyt tällä kaudella ainuttakaan kotipeliä ja ilman jättiyllätystä tälle putkelle loistavasti hyökkäävä Pool saa myös jatkoa torstaina. Viikonloppuna on edessä vierasreissu Old Traffordille ja ensi viikolla on sitten jo Atalanta-ottelu Eurooppa-liigassa, joten torstaina voidaan ilman muuta joitakin lepuutuksia nähdä.

Sivussa Liverpoolilta on varmuudella Joël Matip, Stefan Bajcetic, Thiago, Trent Alexander-Arnold, Alisson sekä todennäköisesti Diogo Jota. Curtis Jones ja Andy Robertson ovat mahdollisuuksien rajoissa, mutta tarkemmin kaksikon tilasta tiedetään vasta ottelupäivänä. Voi olla, että Luis Díaz on lepovuorossa ja Cody Gakpo tulee avaukseen.

Sheffield United on kuluvalla kaudella onnistunut kaatamaan vain Brentfordin, Lutonin sekä Wolvesin. Kasassa on siis kolme vaivaista voittoa ja tätä menoa sarjatason vaihtuminen varmistuu jo hyvissä ajoin ennen viimeisiä kierroksia. Nyt Blades on sentään välttänyt kahdessa peräkkäisessä pelissä tappion, mutta matkaa on yhä kymmenen pistettä viivan päälle. Kenties Sheffield Unitedin toivoksi jäävätkin uudet pisterangaistukset taloussääntöjä rikkoneille joukkueille.

Blades saa näillä näkymin Vinícius Souzan ja Oliver Arblasterin mukaan kokoonpanoon, mutta Daniel Jebbison, Rhian Brewster, Tom Davies, George Baldock, John Egan, Chris Basham, Rhys Norrington-Davies ja Max Lowe ovat sivussa. Cameron Archerin pelikuntoa testaillaan vielä ottelupäivänä.

Liverpool hoitaa, mutta rutiinivoitto riittää!

Torstaille otetaan peleihin underia! Sheffield United tuskin on aivan liikaa vaaraa itse luomassa kotijoukkueen alueella. Liverpoolin intresseissä on ratkoa peli ajoissa, jotta resursseja saadaan säästettyä huomattavasti vaikeampaan ManU-peliin sunnuntaina.

Alle 4,5 maalia
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.68100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.67Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.6630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!