Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: Chelsea - West Ham

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 5.05 klo 18.00
Osuma
Yli 3,5 maalia
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.96100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Chelsealla agendalla viikon toinen derby!

Valioliigassa europaikkataistoon mukaan hiipinyt Chelsea isännöi sunnuntaina paikalliskilpailijaansa West Hamia Stamford Bridgellä. Ottelu on Mauricio Pochettinon suojattien toinen Lontoon derby tälle viikolle, kun torstaina kaadettiin rästiottelussa kotona Tottenham. Hammers katselee tällä hetkellä kahden pisteen päässä Chelsean perävaloja ja Pochettinon ryhmällä on vieläpä peli vähemmän pelattuna, joten vieraat kaipailevat kipeästi tästä voittoa.

Chelsean hyvä kevätvire on nostanut sinipaidat vielä mukaan taistelemaan jopa Eurooppa-liigan paikoista, mikä olisi sekin varmuudella tämän kauden europelittömyyden jälkeen kelpaava lopputulema. Nyt on ollut paljon loukkaantumisia, mutta tämä ei ainakaan torstain Spurs-pelissä liikaa näkynyt ja voitto kairattiin lopulta jopa yllättävän vaivattomasti.

Loukkaantumissuma ei välttämättä helpota isännillä sunnuntaille ja rasitustakin on varmuudella jaloissa torstailta. Suomalaisittain mahtava uutinen oli torstaina Jimi Tauriaisen Valioliigadebyytti ja sunnuntainakin voi olla lisää minuutteja luvassa. Lasaretissa ovat Wesley Fofana, Roméo Lavia, Enzo Fernández, Lesley Ugochukwu, Reece James, Malo Gusto, Ben Chilwell, Carney Chukwuemeka, Thiago Silva, Axel Disasi sekä Robert Sánchez. Levi Colwill ja Christopher Nkunku ovat palanneet treeneihin, mutta sunnuntain minuuteista ei ole vielä varmuutta.

Eurooppa-liigassa aina puolivälieriin asti tänä keväänä selvinnyt West Ham on ollut aikamoinen pettymys tänä keväänä etenkin Valioliigassa, jossa ei ole napattu voittoa kuukauteen ja omissa on kolissut armottomaan tahtiin. Tämä onkin tietynlaista regressiota syyskauden ylisuorittamisen jälkeen – David Moyesin miehistö ei ole kollektiivina juurikaan vakuuttanut tällä kaudella ja pisteitä on raavittu muun muassa loistavalla yksilötaidolla, kiitos Lucas Paquetán, Mohammed Kudusin ja etenkin Jarrod Bowenin.

George Earthy ja Konstantinos Mavropanos ovat mahdollisuuksien rajoissa sunnuntaille, mutta Nayef Aguerdia odotellaan todennäköisesti pelikuntoon noin viikon päästä. Angelo Ogbonnalle lienee yhä vastuuta luvassa alakerrassa.

Nähdäänkö Stamford Bridgellä useampi täysosuma?

Chelsea maistuisi laskennallisesti sunnuntaille lapulle, mutta otteluruuhka ynnättynä loukkaantumispoissaoloihin vie isointa intoa kotijoukkueen puolesta pelaamisesta. Paremmin lapulle maistuukin suurimaalisuus! Stamford Bridgellä nähdään sunnuntaina kahden suurimaalisen ja ajoittain katastrofaalisesti puolustavan joukkueen kohtaaminen. Eiköhän verkko heilu jälleen urakalla!

Yli 3,5 maalia
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.96100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.92100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.91Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!