Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: Chelsea - Bournemouth

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 19.05 klo 20.00
Peli ohi
Alle 4 maalia
1.87Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Chelsealla yhä jahti päällä Valioliigan eurotaistossa!

Valioliigan päätöskierroksella on mestaruuskamppailun ohella vielä pelattavaa myös taistelussa europaikoista. Chelsea on tehnyt keväällä fantastista nousua ja Mauricio Pochettinon suojatit ovat vielä viidennestäkin sijasta kosketusetäisyydellä. Jos Tottenham häviää Sheffield Unitedille ja samalla Chelsea kellistää Bournemouthin, on Chelsea viides. Kuudenneltakin sijalta tosin vielä todennäköisesti pääsee Eurooppa-liigaan, sikäli kun Manchester City voittaa ensi viikolla FA Cupin finaalissa Manchester Unitedin. Chelsean olisi kuitenkin hyvä napata vähintään piste, sillä Newcastle porskuttaa muuten ohi.

Loistoformissa porhaltava Chelsea tuskin on kuitenkaan jäämättä tyystin pisteittä sunnuntaina. Pochettinon miehistö on voittanut neljä peliä peräjälkeen ja peli on isossa kuvassa muutenkin kulkenut tällä sesongilla. Ongelmia oli aiemmin muun muassa viimeistelyn kanssa, mutta nyt Nicolas Jacksonin ja Cole Palmerin johdolla on toimitettu palloa nuottaan kiitettävään tahtiin.

Isänniltä on lasaretissa sunnuntaina Wesley Fofana, Roméo Lavia, Enzo Fernández, Mykhaylo Mudryk ja Robert Sánchez. Carney Chukwuemeka lienee pelikykyinen. Reece James kärsii pelikieltoa, joten Malo Gustolla on taas työvuoro oikeana pakkina.

Andoni Iraolan piiskuroima Bournemouth on pelannut myös kelpo kauden. Eväitä ei lopulta ollut ylempään keskikastiin, mikä on Cherriesin materiaalilla sallittua. Bournemouthin jalka on ollut hieman jo pois kaasulta parissa viimeisimmässä pelissä, kun Arsenalille ja Brentfordille hävittiin kenttätapahtumien valossa ansaitusti. Tuskinpa Stamford Bridgeltäkään on pistettä enempää naarattavissa.

Milos Kerkezin pelikielto on lusittu, joten unkarilainen palaa avaukseen. Ryan Fredericks ja Luis Sinisterra ovat varmuudella sivussa, mutta Chris Mepham ja Romaïn Faivre voivat vielä selviytyä mukaan reissuun sunnuntaiksi.

Totals-linja pilvissä!

Chelsea kykenee tietysti laittamaan etenkin kotona ranttaliksi keskikastista ponnistavaa vierastaan vastaan, mutta totals-linja on kuitenkin tässä hieman turhankin korkealla. Otetaan siis peliä vastapalloon ja lapulle napsitaan alle 4 maalia – tasan neljällä saataisiin vielä panokset takaisin. Bournemouthilla on hyvä tilanne kokoonpanon suhteen eikä matsista välttämättä tule siten aivan hulluinta mahdollista ilotulitusta. Valioliigassa Bournemouthin peleissä on nähty yli neljä osumaa vain muutamaan otteeseen kuluvalla kaudella.

Alle 4 maalia
1.87Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.8630€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!