Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: Brighton - Chelsea

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 15.05 klo 23.45
Peli ohi
1X2 Chelsea
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Popsiiko Chelsea Amexilla Lokkeja iltapalaksi?

Valioliigassa riittää vielä putoamiskamppailua lukuun ottamatta pelattavaa mestaruustaiston ohella myös eurotaistossa! Upeaa nousua keväällä tehnyt Chelsea kohtaa keskiviikkona Brightonin Amex Stadiumilla ja Mauricio Pochettinon ryhmällä on tähtäimessä kuudes sija, josta selviäisi todennäköisesti ensi kaudeksi Eurooppa-liigaan. Tällä hetkellä Chelsea on tasapisteissä juuri kuudentena majailevan Newcastlen kanssa, joten kalkkiviivoilla tämä tulee ratkeamaan!

Brightonin motivaatiot ovat tässä vaiheessa jo kyseenalaiset, kun Eurooppaan ei ole enää teoreettisiakaan mahdollisuuksia. Viikonloppuna Roberto De Zerbin miehistö esiintyi vielä mukiinmenevästi Newcastlen vieraana ja St. James’ Parkilta saatiin tasapeli raavittua. Mitä lähemmäs kauden loppu tulee, putoavat motivaatiotasot kuitenkin useimmiten panoksettomilla joukkueilla tasaiseen tahtiin.

Lokeilla on lasaretissa tunkua, sillä keskiviikkona eivät ole pelikykyisiä seuraavat herrasmiehet: Jan Paul van Hecke, Solly March, James Milner, Pervis Estupiñán, Evan Ferguson, Jack Hinshelwood, Kaoru Mitoma, Joël Veltman sekä João Pedro. Hyökkäyspäässä on yhä paljon kansaa sivussa.

Kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa viilettävä Chelsea on latonut tällä sesongilla yli 70 maalia, mikä on varsin kiitettävä saldo. Voidaankin puhua yhdestä Valioliigan viihdyttävimmistä joukkueista käsi sydämellä! Brighton-matsin jälkeen Pochettinon miehistö pelaa vielä Bournemouthia vastaan kotona, joten eiköhän Chelsea ensi kaudella Euroopassa esiinny vähintään Konferenssiliigan puolella.

Pahoista loukkaantumissumista tällä sesongilla kärsinyt lontoolaispoppoo on nyt saanut sairastupaa jälleen aavistuksen tyhjemmäksi. Reece James kirjautti esimerkiksi jo Nottinghamia vastaan tililleen komean maalisyötön! Sivussa on enää Robert Sánchez, Wesley Fofana, Enzo Fernández, Ben Chilwell, Carney Chukwuemeka sekä Roméo Lavia.

Vieraskertoimet maistuvat lapulle!

Noin kakkosen kertoimilla Chelsea maistuu lapulle Amexin iltaan. Motivaatiotekijät ovat tietysti kaikista tärkein pointti ottelun voimasuhteita punnittaessa – Brightonin kauden kaksi viimeistä peliä ovat jo panoksettomia ja vastustaja tulee sen sijaan laittamaan 110% peliin. Loukkaantumisrintamallakin Brighton joutuu antamaan reippaanpuoleisesti tasoitusta, joten eiköhän tässä täysi pistepotti lähde Lontooseen.

1X2 Chelsea
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.97100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!