Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: Brighton - Aston Villa

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 5.05 klo 18.00
Osuma
Alle 3 maalia
2.08Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.0830€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Jatkuuko Brightonin murheellinen suorittaminen Valioliigassa?

Pahasti otettaan keväällä menettänyt Brighton isännöi sunnuntaina Valioliigassa Aston Villaa. Roberto De Zerbin luotsaaman Lokkiparven eurojuna taisi jo lähteä asemalta ja kauden loput pelit höntsätään enemmän tai vähemmän alta pois. Vieraaksi saapuva Villa on yltämässä ensi kaudeksi Mestarien liigaan, mutta pisteitä on vielä haalittava!

Brightonin edellinen voitto Valioliigassa napattiin vajaa pari kuukautta sitten Nottingham Forestista ja tämän jälkeen on hävitty neljä kertaa ja pelattu tasapelit Burnleyta ja Brentfordia vastaan. Tässä kuuden matsin rupeamassa vastustajan verkko on heilunut ainoastaan kahdesti, joten vähän vaikuttaa jo siltä, että Brighton odottelee vähitellen helpotusta kesälomien muodossa. Kone on sakannut pahemman kerran – siitä ei pääse mihinkään.

Isäntien urakkaa sunnuntaina eivät helpota myöskään lukuisat loukkaantumiset. Solly March, Jack Hinshelwood, Evan Ferguson, Pervis Estupiñán, Kaoru Mitoma, Tariq Lamptey, James Milner, Jan Paul van Hecke ja Adam Lallana ovat kaikki sivussa.

Aston Villa pelasi torstaina Konferenssiliigassa ja Olympiakosin käsittelyssä tuli melko kylmääkin kyytiä Villa Parkilla, kun omissa soi peräti neljä kertaa. Rasitustilanne sunnuntaita ajatellen ei ole optimaalinen, kun lepoaikaa saadaan vain kaksi kokonaista päivää. Motivaatioetua Villa sen sijaan saa, kun Mestarien liigan paikka siintää horisontissa ja Tottenham näyttäisi nyt jäävän tässä leikissä alakynteen.

Vierailta on sivussa koko loppukauden Boubacar Kamara, Emi Buendía, Tyrone Mings ja Jacob Ramsey. Sunnuntaina Álex Morenolla, Youri Tielemansilla ja Emiliano Martínezilla on ohuet saumat tositoimiin eli epävarmuutta vielä piisaa vieraiden terveystilanteen suhteen.

Amex Stadiumilla himmaillaan!

Lapulle painetaan sunnuntaille alle 3 maalia! Brightonin hyökkäyspelaaminen on ollut jo pidempään todella hampaatonta, kun edes maalipaikkoja ei tahdota saada riittävästi luotua. Marchin, Fergusonin, Mitoman ja kumppanien loukkaantumiset eivät varsinaisesti auta yskään. Villa taasen puuskuttaa tällä hetkellä kovassa otteluruuhkassa ja intensiteettitasoja on pakko vähän laskea.

Alle 3 maalia
2.08Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.0830€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!