Valioliiga: Brentford - Manchester City

Su 28.5. | klo 18.30 | Valioliiga | BRENTFORD - MANCHESTER CITY

Kohde sulkeutuu: 28.05.2023 18:30


Isännät haaveilevat europeleistä!


Brentfordille jäi kun jäikin panosta Valioliigan päätöskierrokselle, joukkue on sarjassa yhdeksäntenä ja vain kaksi pistettä perässä paikkaa eurokentiltä. Joukkueen on siis tämä ottelu voitettava ja toivottava samalla pistemenetyksiä edessä oleville Tottenhamille ja Aston Villalle.

Kotijoukkueen formi otteluun tulteassa on hyvä, viidestä viimeisimmästä ottelustaan isännät ovat voittaneet neljä ja hakemat tästä ottelusta kolmatta perättäistä voittoaan. Edellisellä sarjakierroksella Brentford kaatoi vieraskentällä Tottenhamin komeasti numeroin 1-3, joukkueen tehomiehenä matsissa hääräsi kaksi maalia ja maalisyötön merkkauttanut kamerunilaishyökkääjä Bryan Mbeumo.City päättää kautensa kunnialla?


Manchester City juhlii jälleen mestaruutta, se on varmasti kaikille jo tullut selväksi. Motivaationpuutteesta joukkueessa silti tuskin nähdään, Cityllä on edessään valmistautuminen kahteen finaaliin, kun se ensin pelaa FA Cupin finaalissa arkkivihollista Manchester Unitedia vastaan ja viikko tämän jälkeen Mestarien Liigan finaalissa Interiä vastaan. Cityllä on siis mahdollisuus päättää kautensa lopulta triplaan ja se jos jokin olisi vakuuttava saavutus.

Pep Guardiolan miehistö tulee otteluun odotetun vahvassa vireessä, sillä vieraat ovat pelanneet peräti 25 viimeisintä otteluaan ilman tappiota, edellinen häviö tuli joukkueelle helmikuun alussa. Edellisellä sarjakierroksella joukkue pelasi mestaruusjuhliensa jälkeen vieraskentällä Brightonia vastaan, tästä ottelusta tuomisina oli yksi piste. Cityn ainokaisesta maalista ottelussa vastasi Erling Haalandin syötöstä Phil Foden.
Luotamme vieraisiin!


Vaikka Brentfordilla onkin matsissa motivaatioetu ja kotietu, emme silti jaksa uskoa joukkueen pystyvän Cityä horjuuttamaan. Vieraat haluavat varmasti jatkaa tappiotonta putkeaan ja kun tiedetään, että isäntien on ottelu pakko voittaa, niin myös se avaa Citylle mahdollisuuksia. Manchester Cityn vieraskerroin on pelattavaa luokkaa, päälle 1.8:n kerroin näin ylivoimaisen joukkueen voitosta on otettava lapulle lähes pakosta!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Manchester City @1.87

Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys