Valioliiga: Bournemouth - Chelsea

Su 17.9. | klo 16:00 | Valioliiga | BOURNEMOUTH - CHELSEA

Kohde sulkeutuu: 17.09.2023 16:00


Joko Chelsea saa viimein ison vaihteen silmään Valioliigassa?


Valioliigassa neljän kierroksen jälkeen yhä voitoitta oleva Bournemouth isännöi Chelseaa sunnuntaina Vitality Stadiumilla. Maaottelutauko on taputeltu ja tämä parivaljakko kiittää takuulla onneaan siitä, että lauantaina ei tarvitse pelata. Etenkin Chelsealla on paljon tauolla urakoineita pelaajia. Chelsea lähtee sunnuntain peliin selkeänä suosikkina.Bournemouthin uusi aikakausi Andoni Iraolan alaisuudessa ei siis ole vielä tuottanut hedelmää tuloksellisesti, mutta joukkue on kuitenkin pelillisesti kenties viihdyttävämpää seurattavaa, kun Iraola haluaa Cherries-ryhmän prässäävän tällä kaudella korkealta. Maaliodottamissa onkin nähty jo varsin hurjia lukuja etenkin vastustajien sarakkeissa eli suurimaalisia otteluita on takuulla jatkossakin tiedossa.

Isänniltä on sivussa sunnuntaina Dango Ouattara, Tyler Adams, Alex Scott, Ryan Fredericks sekä Emiliano Marcondes. Luis Sinisterraa ei vielä nähty kehissä ennen maaottelutaukoa ja Iraola saattaa kolumbialaiselle antaa nyt peliaikaa vaihdosta. Justin Kluivert on sen sijaan avannut kaksi edellistä peliä vasemmalla laidalla hyökkäyksessä, mutta Marcus Tavernierkin on nyt käytettävissä tähän rooliin.Chelsean neljä ensimmäistä kierrosta ovat niin ikään jättäneet paljon toivomisen varaa, mutta lähinnä tulosten valossa. Pelillisesti Mauricio Pochettinon suojatit ovat olleet dominoivia ja viime kierroksen tappio Nottinghamille Stamford Bridgellä voitaneen lukea tietyllä tavalla tilastokummajaiseksi. Tuhlailun on kuitenkin loputtava vastustajan kuudentoista alueella, jos ensi kaudeksi mielitään selvitä europeleihin.

Vierasjoukkueelta puuttuu Vitalitylla Wesley Fofana, Christopher Nkunku, Roméo Lavia, Carney Chukwuemeka, Armando Broja, Marcus Bettinelli ja Reece James. Trevoh Chalobahin ja Benoît Badiashilen pelikuntoa tarkastellaan vielä lähemmin viikonlopun aikana. Etelä-Amerikassa isot minuutit viikolla pelanneet Moisés Caicedo ja Enzo Fernández ovat olleet mukana harjoituksissa ja ainakin jälkimmäisen pitäisi olla isossa roolissa sunnuntaina.

Chelsean pitää jyrätä sunnuntaina kotijoukkueen yli!Pelivalintana sunnuntaille on Chelsean suora voitto. Bournemouth on vuotanut toistaiseksi omassa päässä aika tavalla ja Chelsea on vastaavasti datan valossa puolustanut omaa aluettaan kelvollisesti. Chelsea tulee sunnuntain pelissä olemaan selkeästi kuskin paikalla ja joukkue on alaspäin riittävän laadukas, että Bournemouthin lähentelyt saadaan suurimmaksi osaksi torjuttua.


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

1X2 Chelsea @1.83

Huti
Betsamigo - Lue arvostelu

1.83

Betsamigo - 120% talletusbonus 120€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betstro - Lue arvostelu

1.83

Betstro - Valitse ensitalletuksen tuplaus tai ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BonusBet - Lue arvostelu

1.83

BonusBet - Vinhaa veikkaamista Pay N Play -tyyliin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
XLBet - Lue arvostelu

1.77

XLBet – Uutuussivustolle 5x20€ kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.75

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo