Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Valioliiga: Arsenal - Luton

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 3.04 klo 23.30
Osuma
Alle 4 maalia
1.86Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Sunnuntaina Manchester Cityn vieraana tasapelin pelannut Arsenal jatkaa Valioliigan mestaruusjahtiaan keskiviikkona kotipelillä Lutonia vastaan Emirates Stadiumilla. Liverpool lähtee viikkokierrokselle kahden pisteen johdossa eli marginaalit ovat todella pienet. Luton on nähtävä pakkovoittona, sillä Rob Edwardsin ryhmä on sarjataulukossa siellä, mihin se tasollisesti kuuluu eli putoamisvyöhykkeellä.

Vähiten maaleja kaikista joukkueista tällä sesongilla päästänyt Arsenal on ollut alkuvuodesta komeassa formissa. FA Cupissa tosin jouduttiin antautumaan Liverpoolille tammikuussa, mutta Valioliigassa ja Mestarien liigassa on yhä kaikki mahdollista. Mikel Artetalle kuuluu iso kiitos Tykkimiesten nostamisesta mukaan varteenotettavaksi mestarikandidaatiksi! Sunnuntain Manchesterin vierailulla Arsenal jatkoi vahvoja esityksiään puolustuspäässä – harva joukkue kykenee pitämään Etihadilla maalin puhtaana!

Tykkimiesten sairastuvalla on enää ensi kuussa kehiin näillä näkyvin palaileva Jurriën Timber, joten rosteritilanne näyttää kevään ratkaisujen lähestyessä loistavalta! Bukayo Sakaa saatetaan lepuuttaa, mutta joukkueen tähtilaituri on kuitenkin pelikunnossa.

Luton ei ole onnistunut voittamaan viimeiseen kymmeneen kilpailulliseen otteluun kertaakaan ja kun loukkaantumisetkin alkavat vähitellen kasaantua, ovat loppukauden näkymät Hattersille varsin murheelliset. Tällä hetkellä Luton on kahden muun nousijan kanssa viivan alapuolella eikä olisi nähdyn perusteella mikään vääryys, jos koko kolmikko jatkaisi matkaansa ensi kaudeksi Championshipin puolelle. Luton on välillä esiintynyt kotona mukiinmenevästi, mutta tämä jäänee laihaksi lohduksi.

Tahith Chong, Alfie Doughty ja Reece Burke ovat ottelupäivänä kuntotesteissä. Sivussa jatkavat Tom Lockyer, Amari’i Bell, Elijah Adebayo, Marvelous Nakamba, Albert Sambi Lokonga, Dan Potts, Mads Andersen, Chiedozie Ogbene, Gabriel Osho ja Jacob Brown.

Selviääkö Luton vähin naarmuin?

Arsenalin pitäisi siis voittaa keskiviikkona helposti. Lapulle kotijoukkuetta ei kuitenkaan näillä kertoimilla kiinnosta sipaista. Pelivalintana on sen sijaan alle 4 maalia! Luton on ollut toki etenkin talvella todella huono jalkapallojoukkue, mutta jos Arteta jossain ottelussa laittaa rotaatiorallin käyntiin, sen on oltava tämä ottelu. Rutiinivoitto riittää eikä Arsenalin tähtiosastoa turhaan riskeerata, jos ei ole aivan pakko.

Alle 4 maalia
1.86Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.8530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.85100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.83100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

formula 1
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 10.00
nhl
Kohteen alkamisajankohta: 21.4.2024 klo 0.00
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 20.4.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!