Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Torinon Challenger: Thiago Seyboth Wild - Emil Ruusuvuori

Eki
Kirjoittanut:
Eki
0
kommenttia
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ke 15.05 klo 13.10
Peli ohi
Thiago Seyboth Wildin otteluvoitto
1.55Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.5Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tennismaailman paikoin vauhdikkaat käänteet ja voimasuhteiden muutokset käyvät ilmi Thiago Seyboth Wildin (ATP-61) ja Emil Ruusuvuoren (ATP-71) kohtaamisesta Torinon Challenger-kisassa. Jo pelkästään rankingit kertovat siitä, kuinka asetelmat ovat ehtineet vaihtua melkoisesti esimerkiksi viimeisimmän vuoden sisällä.

Ennen viimevuotisia Ranskan avoimia ei tuolloin 23-vuotias Seyboth Wild ollut yltänyt Grand Slam -turnauksen pääsarjaan kuin kerran. Vielä maaliskuussa 2023 brasilialaisen ranking oli tasan 400.

Medvedev-voitto toi kuuluisuuden

Viime kevään massa-Challengereista alkoi tulla nippu hyviä tuloksia. Etelä-Amerikassa pelattujen kisojen myötä hän lähti Ranskan avointen karsintaan sijalla 172.

Karsinta tuli läpäistyä, ja sen jälkeen oli vuorossa henkilöllisyyden tuominen hyvin paljon laajemman tennisyleisön tietoon. Seyboth Wild pudotti pääsarjan avauskierroksella Daniil Medvedevin. Tulos oli kaikesta haastajatason aiemmasta menestyksestä huolimatta siinä vaiheessa melkoinen sensaatio.

Pariisissa tie vei lopulta kolmannelle kierrokselle, ja jälkikäteen jäi varmasti kaivelemaan se, että ainekset pidemmällekin olivat olemassa. Yoshihito Nishioka onnistui kuitenkin voittamaan viidessä erässä.

Ranking-nousu jatkui, ja top-100 kutsui ensimmäistä kertaa elo-syyskuun taitteessa. Loppusyksyn hallikisat osoittivat sen, että ATP-tason pelaajaksi kovilla kentillä kipuamiseen on vielä matkaa.

Osoitus kovan kentän potentiaalistakin

Tämäkin kausi on kuitenkin sujunut suhteellisen hyvin. Isompia romahduksia ei ole näkynyt, ja jonkinmoista potentiaalia kovilla alustoillakin alkaa löytyä. Brassi karsi sisään sekä Indian Wellsin että Miamin Masterseihin eikä tyytynyt pelkästään siihen. Voitot esimerkiksi Karen Khachanovista & Taylor Fritzistä eivät enää yksittäisinä tuloksina hätkähdytä, mutta se selittyy lähinnä pelaajan nousseella tasolla.

Hyviä kolmannen kierroksen paikkoja molemmissa mainituissa Yhdysvaltain Masterseissa seurasi saman toistuminen Madridin massalla. Meneillään olevasta Rooman kisasta tuli lähtö toisella kierroksella Tomas Etcheverryä vastaan.

Ruusuvuoren tappioputki sen sijaan venyy ja paukkuu. Ajallisesti se alkaa olla jo kenties tuskastuttavan pitkä eli useita kuukausia.

Takkiin tuli lopulta Roomassakin, ja kun niin käy massalla Marcos Gironia vastaan, ei tilannetta valitettavasti voi kovin ruusuiseksi kuvailla.

Giron käytti ottelun aikana taktiikkaa, joka on tuttu harrastelijoiden otteluista. Pallo erittäin korkealle, minkä jälkeen on vastustajan vuoro tehdä ratkaisu. Sunnuntaituuppareiden tasolla ratkaisu on usein virhe, ja niin se oli liian usein myös Ruusuvuorella.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Jos tämä ottelu pelattaisiin kovalla kentällä ja elettäisiin vielä helmikuuta, olisi Ruusuvuori varsin selkeäkin suosikki. Tämänhetkisillä asetelmilla on todettava, että puolentoista kertoimetkin riittävät peleihin - siis vastustajan voitoksi.

Thiago Seyboth Wildin otteluvoitto
1.55Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.5Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.5100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.49100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.48100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.
Pelaajien arvostelut: 0