Winston Salemin ATP250-turnaus: Emil Ruusuvuori - Max Purcell

Winston Salemin ATP250-turnaus | Emil Ruusuvuori - Max Purcell | 21:00
Kohde sulkeutuu: 22.08.2023 21:00


Emil Ruusuvuorella (ATP-56) on Winston Salemin turnauksessa mielenkiintoinen tasonmittaus sekä omalta osaltaan että vastustajan kannalta. Harva olisi vielä tämän vuoden helmikuussa uskonut, että Max Purcell (ATP-47) nousisi suomalaisen edelle rankingsijoituksissa.

Purcell lähti tähän kauteen sijalta 220. Lisäksi hän putosi Australian avoimissa karsintojen läpäisemisestä huolimatta jo ensimmäisellä kierroksella - päihittäjänään Emil Ruusuvuori.Miehet pelasivat tuolloin varsin tasaisen ottelun, jossa Ruusuvuori voitti neljännen erän vasta katkaisupelin jatkopalloilla. Toki hän voitti 19 yksittäistä pistettä vastustajaansa enemmän, eli sikäli 3-1-tulosta saattoi pitää oikeudenmukaisena.

Tie kohtasi myös Virtasen kanssa


Purcellin nousukiito alkoi käytännössä joitain viikkoja tuon kotimaassaan pelatun Grand Slam -kisan jälkeen. Menestystä alkoi tippua kovaan tahtiin Challenger-kisoista: kolme peräkkäistä turnausvoittoa on aina kova suoritus, ja se edellytti tässäkin tapauksessa viittätoista peräkkäistä otteluvoittoa.

Toki vastustajat eivät Intiassa pelatuissa turnauksissa olleet tasokkaimmasta päästä, mutta ei kisojen tasoa missään nimessä miksikään umpisurkeaksi ole syytä mollata. Tulokset olivat joka tapauksessa aivan eri luokkaa kuin aiempina vuosina Challengereissa, johon aussi oli kaksinpelin osalta lähes täysin jumittunut.

Tittelien myötä tapahtui jo pääsy top-sataan. Tässä vaiheessa kohtasi tie myös toisen suomalaisen kanssa: Otto Virtanen oli oman nousunsa huipulla, kun miehet ottivat toisistaan mittaa Lillen halli-Challengerin finaalissa. Tuolloin voiton vei kolmessa erässä Virtanen.

Purcell ei ole urallaan juurikaan massalle "eksynyt". Keväälläkin hän haki ATP-pisteitä Etelä-Korean kovilta kentiltä, joista oli oli tuloksena kaksi haastajakisan finaalipaikkaa: ranking-sijoitus niiden jälkeen 67.

Nurmikausi oli tuloksellisesti hyvin vaikea, ja myös Atlantassa sekä Washingtonissa tulivat avauskierroksen tappiot. Synkkä vaihe jäi kuitenkin nopeasti taakse: Toronton Mastersissa mies väänsi tasaisesti Andy Murrayn kanssa, ja yhden sortin läpimurto tapahtui viime viikolla Cincinnatissa.

Kuuma pelaaja


Puolivälieräpaikka ei toki edellyttänyt erityisen kovavireisten pelaajien päihittämistä, mutta ei sitä ole myöskään syytä vähätellä. Varsinkaan, kun Purcell raivasi jälleen tiensä karsintojen kautta.Aussi on juuri nyt niin sanottu kuuma pelaaja kohti Yhdysvaltain avoimia mentäessä. Asetelma on hyvin mielenkiintoinen, kun häntä on totuttu pitämään nelinpelin erikoismiehenä. Nelinpelin ranking on edelleen hieman parempi, mutta tänä vuonna otteluita on siis kertynyt paljon ennen kaikkea kaksinpelissä.

Ruusuvuoren kohdalla vireen kuumuutta tai kylmyyttä on tällä hetkellä vaikeampaa määritellä. Kovia voittoja ja kirveleviä tappioita tulee tasaiseen tahtiin.


Pidemmässä juoksussa tästä kaksikosta Ruusuvuori on osoittanut olevansa parempi pelaaja. Juuri nyt virekäyrät näyttävät kuitenkin siltä, että Purcellin kertoimet ovat kokeiltavaa luokkaa.

30€ ilmaisveto ilman kierrätystä XLBetiltä!


Uusi huippusivusto XLBet tarjoaa uusille pelaajille makoisan ilmaisvedon ilman kierrätystä. Talleta ja panosta 30€, saat 30€ ilmaisvedon!
XLBet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Max Purcellin otteluvoitto @2.4

Mobilebet - Lue arvostelu

2.4

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.3

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.28

100% bonus up to €100Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä