Ranskan avoimet: miesten voittajaveto

Ranskan avoimet | Miesten voittajaveto | 28.5.2023 | 11:00

Kohde sulkeutuu: 28.05.2023 11:00


Miesten kaksinpeliin lähdetään Ranskan avoimissa hyvin mielenkiintoisista asetelmista. Carlos Alcaraz & Novak Djokovic ovat lähtökohtaisesti suosikit, mutta varteenotettavia haastajia löytyy muutama kappale. Vihje on kirjoitettu ennen kaavioarvontaa.

Lähdetään perkaamaan menneitä muutamilla numeroilla:

Ottelujen voittoprosentit viimeisen vuoden ajalta: Alcaraz 90,9, Daniil Medvedev 88,6, Djokovic 83,3, Jannik Sinner 80,0, Stefanos Tsitsipas 77,1, Cameron Norrie 73,5, Taylor Fritz & Holger Rune 73,0... Casper Ruud 60,0.

Alcarazin meno on siis ollut melkoista varsinkin, kun mies täytti 20 vuotta vasta muutama viikko sitten. Hän on hävinnyt tällä kaudella vain kolme kertaa ja vienyt 30 voittoa.

Häviöt ovat merkinneet Rion turnauksen menemistä Norrielle finaalissa, taipumista Sinnerille Miamin välierässä ja tennikseen onneksi edelleen kuuluvina shokkituloksina tappiota Fabian Maroszanille (tuolloin ATP-135) hiljattain Rooman Mastersissa.

Ylivoimaisesti yllättävintä Roomassa


Medvedev puolestaan käänsi viime vuoden lopun ja Australian avoimet sisältäneen vaikeamman vaiheen ikään kuin edukseen melkoisella 19 voiton putkella. Se merkitsi kahta titteliä sekä finaalipaikkaa Indian Wellsissä, minkä voiton Alcaraz hoiti lopulta itselleen.Medvedev jatkoi kuitenkin Miamin mestariksi, ja ylivoimaisesti yllättävintä menoa nähtiin Roomassa. Ennen sitä miehen voittoprosentti massaotteluissa oli alle 50, mutta niin vain marssi ensimmäiseen massa-Masters-titteliin oli suorastaan suvereeni.

Djokovicia ei ole puolestaan syytä laskea ulos mistään tittelijahdista, minkä ylivoimaisella tavalla voitettu Australian avointen mestaruus osoitti.

Rune on puolestaan tehnyt kovia tuloksia, kuten Pariisin sisäkenttä-Mastersin voitto sekä kaksi finaalipaikkaa tänä keväänä. Tasaisuutta on kuitenkin puuttunut, mikä on Alcarazin tavoin vasta juuri parikymppiseksi ehtineelle pelaajalle kovin ymmärrettävää.Otetaan seuraavaksi nopea katsaus tämän kauden massatuloksiin Masters-kisoissa:

Alcaraz: voitto, 3. kierros.
Medvedev: puolivälierä, neljäs kierros, voitto.
Djokovic: 3. kierros, puolivälierä.
Sinner: välierä, 4. kierros.
Tsitsipas: puolivälierä, puolivälierä, välierä.
Rune: finaali, 3. kierros, finaali.

Tämän kuusikon ulkopuolelta on vaikeaa nähdä kenenkään nousevan mestariksi. Alexander Zverev on vasta kuntoutumassa loukkaantumisesta, Ruud on taantunut täksi vuodeksi, eivätkä Andrey Rublevin rahkeet ole riittäneet aivan kovimpien täysipainoiseen haastamiseen.

Sinneriin pätee lähes sama luonnehdinta kuin Rubleviin. Rune ei puolestaan näyttäisi olevan vielä sellaisessa moodissa, joka riittäisi seitsemän peräkkäisen ottelun voittamiseen Grand Slameissa.

Tsitsipasille ylikerrointa


Vihjeen kirjoittamista edeltäneenä päivänä 36 vuotta täyttänyt Djokovic ei ole onnistunut kevään aikana erityisen hyvin. Alcarazin kertoimet ovat puolestaan liian pienet, jotta häneen olisi syytä uskoa tässä vaiheessa uraa näin suuren todennäköisyyden mestarina.

Nostomme onkin loistava massapelaaja Tsitsipas. Kreikkalainen on ollut vuodesta 2021 lähtien kahdeksassa yhdeksästä massa-Mastersista vähintään puolivälierässä ja kahdesti mestari. Lisäksi saldoa koristaa finaalipaikka Ranskan avoimissa kaksi vuotta sitten, jolloin titteli oli kovin lähellä.


Massaottelujen voittoprosentti on 75,6, joka ei jää valtavan kauas edes Djokovicin lukemista. Ei kreikkalainen toki kisan ykkössuosikki ole, mutta kyllä hän tittelin hieman useammin kuin kerran kymmenellä yrityksellä vie.Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Stefanos Tsitsipas voittaa turnauksen @12

Mobilebet - Lue arvostelu

12

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

12

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

11

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

10

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

10

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä