Superpesis: Manse PP - Hyvinkää

Pe 26.5 | klo 18:00 | Superpesis | MANSE PP - HYVINKÄÄ
Kohde sulkeutuu: 26.05.2023 18:00Manselle tappio Etelä-Pohjanmaan vierailulta


Mansen kausi ei aivan kaksisesti ole lähtenyt käyntiin. Kolmesta ottelusta on Manse pinnoja kasannut neljä kappaletta. Avauskierroksella Manse kärsi kotitappion Sotkamoa (0-1) vastaan, jonka jälkeen vieraissa kaatui Imatra 2-0. Sisäpeliä ei näissä otteluissa oikein auki saatu, mutta keskiviikkona Kossun vieraana tätä osastoa Manse sai jo auki ruuvattua, mutta voittoa ei siitäkään huolimatta herunut, sillä Kossu itse innostui juoksujen mättämiseen oikein urakalla. Kossu iski ensitahdit ottelulle jo ensimmäisissä vuoropareissa ja voitti avausjakson 8-6. Toisella jaksolla Manse oli jo hallitsevampi osapuoli, mutta tästäkin huolimatta kotijoukkue pyristeli mukana, Mansen napattua lopulta kuitenkin juoksuin 8-5 jaksovoitto. Lopulta kotiutuslyöntikilpailun jälkeen Kossu otti arvokkaan ja ison voiton. Kummankin joukkueen parhaimmistoa olivat lyöjäjokerin osaston pelaajat, sillä kotijoukkueen Petteri Kortelainen merkkasi sisäpelitilastoihinsa lukemat 1+9/1, Mansen riveistä puolestaan Perttu Ruuska 1+8/3.Mansen pitäisi pystyä pitämään keskiviikkona nähty taso sisäpelin osalta, mutta ulkopeli taas toisaalta ei voi jatkua samana, kuin Kossua vastaan. Jymyä sekä IPV:tä vastaan ulkona Manse oli hereillä, ja tuo ilme olisi taas löydettävä ulkokentälle, jotta voittaminen ei menisi niin vaikeaksi. Tahkonkin potentiaali on varmasti tiedossa, eikä Hyvinkään miehistöäkään takatilanteisiin auttaisi liikaa päästää.

Tahkolla nousujohteinen alkukausi


Tahko on heikon Kopla-ottelun jälkeen nostanut selvästi osakkeitaan, ja viimeisestä kolmesta ottelusta onkin Hyvinkään porukka voittanut kaksi, minkä lisäksi pinna heltisi taistelusta JoMaa vastaan viime sunnuntaina, joka kuitenkin päättyi JoMan 2-1 voittoon kotiutuslyöntikilpailun jälkeen. Keskiviikkona Pihkalassa otti Tahko suoran 2-0 voiton sarjajumbo JymyJusseista, vaikka liian helpolla ei tuokaan voitto tullut. Avausjakso ratkesi Tahkon eduksi neljännessä vuoroparissa Juha Korhosen (2+4/2) kunnariin, ja sama mies oli ratkaisemassa myös toista jaksoa kotijoukkueelle toisessa vuoroparissa niin ikään kunnarilla. 3-tilanteet meni ottelussa Tahkolla 15-10, ja kaikkiaan ihan tasapainoinen esitys kotijoukkueelta nähtiin.

Tahkolla on hyvä ykköskärki Teemu Nurmion & Jesse Eskelisen johdolla, ja kovia oli molempien kärkilyöntiprosentit keskiviikon ottelussa. Nurmion prosentti oli 89%, Eskelisen vastaava 80%. Takaa toki tarvitaan myös onnistumisia, mutta mikäli vain Tahko saa näitä hyviä etenijöitään pesille, niin näistä pystyvät kyllä Korhonen sekä etunimikaimansa Niemi lyömään miestä kotipesään. Ulkopelin osalta Tahkoltahan nähtiin rimanalitus pari viikkoa sitten Kouvolaa vastaan, mutta tuon jälkeen on ulkopeli ollut paljon paremmalla tasolla. Varsinkin JoMa-ottelussa nähtiin hyviä ulkopelisuorituksia, ja samaa vaadittaneen jälleen perjantaina, sillä esimerkiksi JymyJusseihin verraten Manse on taas huomattavasti kovempaa laatua.


Jatkuuko juoksujuhlat?


Vaikka Tampereelle onkin hieman koleampaa säätä luvattu, löytyy mielestäni paras peli-idea tähän otteluun korkeista juoksumääristä, kun linja on jätetty kohtuu maltillisiin lukemiin, 11,5 juoksuun. Manse sai sisäpelinsä kunnolla auki Kossua vastaan, ja vaikka Tahkon ulkopeli on mennyt parempaan suuntaan, ei vierailija kykene Mansea hyydyttämään. Toisaalta Tahkolta löytyy itseltäänkin vahvuuksia omaan sisäpeliin, ja mikäli Mansellakin hieman epävarmuutta jälleen ulkona löytyy, ei tule Tahkokaan ilman onnistumisia missään nimessä jäämään.

Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Yli 11,5 juoksua @1.88

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Uudelle pelaajalle kierrätysvapaa ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.88

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan