Superpesis: Kempele - Vimpeli

Pe 26.5 | klo 18:00 | Superpesis | KEMPELE - VIMPELI

Kohde sulkeutuu: 26.05.2023 18:00KeKi vastannut alkukaudesta odotuksiin


Hyvällä pöhinällä tähän kauteen lähtenyt KeKi on ainakin toistaiseksi vastannut sitä kohdistuneihin odotuksiin, kun kolmesta ottelusta on irronnut kolme voittoa, ja joukkue majailee sarjataulukossa kolmantena. Vaikka kovimpia mittareita ei Kempele vielä olekaan kohdannut, on tekemistä syytä tarkkailla myös ihan kärkijoukkueidenkin näkökulmasta. Tähän mennessä KeKi on napannut täydet pisteet vieraskentällä niin avauskierroksella Kossusta kuin myös viime sunnuntaina KiPasta, ja välissä kaatui supervuoroparin jälkeen PattU kotikentällä.

Vaikein hetki KeKille osui avausjaksoon PattUa vastaan, jonka raahelaiset voittivatkin, mutta toisella jaksolla peli kääntyi vahvasti KeKille. PattU onkin toistaiseksi pystynyt eniten KeKin ulkokenttää testaamaan, sillä Kossua sekä KiPaa vastaan ulkopeli toimi erittäin hyvin, joskin etenkin Kossulla oli itsellään suuria ongelmia saada sisäpeliään käyntiin. Ensimmäisten otteluiden jälkeen näyttää siltä, että KeKin vahvin osa-alue on ulkopeli, ja tuohan tullaan jo perjantaina testaamaankin sitten aivan eri lailla, mitä aiemmissa otteluissa on nähty. Toki ei KeKillä heikosti ole sisälläkään homma pelittänyt, ja tilanteita on saatu runsaastikin aikaan, mutta kotiuttaminen on vielä hieman piippuun jäänyt.
Veto näyttänyt jo luonnettaan


Muiden tähtäimessä oleva Veto on joutunut jo avauskierroksilla näyttämään luonteenlujuuttaan. Avauskierroksella hieman nihkeän alun jälkeen kaatui lopulta vielä melko vaivatta Alajärvi, mutta seuraavilla kierroksilla ei voitot niin helpolla irronneetkaan PattUsta sekä Koplasta. PattU taisteli kotonaan avausjaksolta voiton, jonka jälkeen ViVe marssi voittoon. Sama kaava toistui viime sunnuntaina Saarikentällä vierailleen Kouvolan kanssa. Kopla otti jaksovoiton, mutta Veto nousi takaa ohi ja otti kaksi pinnaa supervuoroparin jälkeen.

Ankkureita ja PattUa vastaan Veto pääsi runsaasti mellastelemaan hurjalla sisäpelillään loppujen lopuksi, mutta Kopla oli selvästi tehnyt kotiläksynsä. 3-tilanteita toki Veto sai Koplaakin vastaan hyvät 15 kappaletta, mutta kokonaisuudessaan Kouvolan miehistö oli ulkona jo huomattavasti kovempi ensimmäisiin vastustajiin verrattuna. Samaan pystyi tosin myös Veto itse, ja etenkin se pystyi KPL:n vaihtotilannepelaamisesta tehdä erittäin hankalaa, ja mm. Tommi Mäentaustan jälkeen toisena ja kolmantena pelanneiden Matti Saukon sekä Aapo Kinnusen kärkilyöntiprosentit jäivät todella alhaisiksi.

Onhan tuo Vedon sisäpeli ollut heti alkukaudesta elementissään. Juoksuja on syntynyt ottelua kohden 15,7, 3-tilanteita 25,3 ja kärkilyöntejä huimat 56,7, ja melkolailla omissa lukemissa Vimpeli painelee näissä tilastoissa.

Vimpelin kertoimet riittävät peleihin


Kempele lukeutuu sarjan ykköshaastajaporukkaan, ja parhaimpana päivänä se voi voittaa kenet tahansa. Ulkopeli onkin KeKillä toiminut alkukaudesta hyvin, mutta perjantaina tuo tulee joutumaan huomattavasti kovempaan testiin. Veto on kaiken lisäksi näyttänyt jo luonnettaan pariinkin otteeseen, eikä se helposti ole horjutettavissa, vaikka vaikeita jaksoja pelin sisällä nähtäisiinkin. Pari poissaoloa vierailla on, mutta joukkue on näyttänyt jo moneen kertaan, että uusia vastuunkantajia aina vaan löytyy. Omien arvioideni mukaan Vimpelin kertoimet riittävän lapulle asti.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Vimpelin Veto ML @1.65

Huti