Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Suomen Cup: SJK – AC Oulu

Timo
Kirjoittanut:
Timo
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 3.07 klo 21.00
Peli ohi
AC Oulu +1
1.73Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.73Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Jatkuuko SJK:n nicaragualaistähden jäätävä maaliputki keskiviikkona? 

SJK ja AC Oulu iskevät yhteen Suomen Cupin puolivälierävaiheessa Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Veikkausliigassa yhä realistisia mestaruussaumojakin omaava SJK pääsee otteluun oivassa vedossa, kun viiteen viimeiseen otteluun ei ole hävitty kertaakaan. Oulunkin meno on ollut surkean alkukauden jälkeen varsin nousujohteista eikä Laivastonsinisilläkään ole tappion tappiota viimeiseen viiteen peliin. 

Arpaonni ei ole liiemmin ollut Stevie Grieven suojattien puolella Cupissa, mutta niin vain Ilvestä vastaan ladottiin neljä kaappia ja VPS:ää vastaan peräti viisi. Hyökkäyspäässä Jaime Morenon johdolla on taottu muutenkin viime aikoina paljon osumia – nicaragualaiskärki on tehnyt maalin nyt viidessä peräkkäisessä matsissa kaikki kilpailut mukaan lukien! 

SJK:lta on sivussa pitkään Otto Kemppainen ja tähän on reagoitu siirtomarkkinoilla, kun Seinäjoelle hankittiin Skotlannista nuori Lewis Strapp kirittämään laitapakkeja. On mielenkiintoista nähdä olisivatko Strapp ja seuraan Ascolista lainalta palannut Jeremiah Streng jo kokoonpanossa. 

AC Oululla on keskiviikkona edessä kauden ensimmäinen cup-koitos Veikkausliigavastustajaa vastaan. Neljännesvälierässä kaatui Vantaalla VJS Konstantinos Bratsoksen ensimmäisessä ottelussa oululaisten penkin päässä ja Veikkausliigassakin päästiin maistelemaan voiton makeaa nektaria, kun KuPS hävisi viikonloppuna Raatissa 1-0 Niklas Jokelaisen kihautuksella. Synkkä alkukausi voidaan tätä menoa painaa vähitellen unholaan. 

Sivussa Laivastonsinisiltä on ainoastaan Eelis Taskila, jolla on alla jo cup-edustusta AC Oulun reservijoukkueen riveistä. Muutenkin vierasjoukkueen kokoonpanotilanne vaikuttaa lupaavalta, kun alla on SJK:hon peilaten yksi päivä enemmän lepoa. 

Piiputtaako kotijoukkue?  

Kesäkuussa Suomifutiksessa on ollut cupissa jatkoon päässeillä joukkueella kovaa otteluruuhkaa ja sama ralli jatkuu! Oulun pussiin voi siten pelata tässä kohtaa yhdenkin päivän lepoetu. Bratsos on saanut Laivastonsiniset hyvälle pelipäälle ja näillä kertoimilla Oulua kelpaa myös sipaista lapulle +1:n aasialaisella tasoituksella. SJK:n tasan yhden maalin voitollakin vielä saataisiin panokset takaisin. 

AC Oulu +1
1.73Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.73Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.69100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.65100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Timo
Kirjoittanut: Timo
Sports Expert
Jalkapallovedonlyöntihirmu, jolla ”uraa” takana jo yli 10 vuotta ja vähintään saman verran edessä. Tykkää pelata isoja kertoimia, vaikka varianssi puree takamukseen välillä asiaankuuluvalla tavalla. Futiksen lisäksi myös lätkä, tennis ja jenkkifutis ovat lähellä sydäntä ja näihinkin irtoaa kuumimpina päivinä positiivisen odotusarvon vihje jos toinenkin!