Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Suomen Cup: KPV - FC Lahti

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 25.06 klo 20.30
Peli ohi
Tasapeli
4.8Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
4.5100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Suomen Cupin neljännesvälierissä kohtaavat KPV ja FC Lahti toisensa Kokkolan Keskuskentällä maanantaina kello 18:30.

KPV yksi Ykkösen vahvimmista joukkueista

Lusitaaniluotsi Goncalo Pereiran valmentama KPV on tällä hetkellä Ykkösessä varsin mukavissa asemissa 12 pelin jälkeen kolmantena ja tavoittelee vielä vakavasti paluuta sarjaporrasta ylemmäksi, mistä putosi viime kauden päätteeksi.

KPV:n maaliruiskuna häärii virolaishyökkääjä Sten Viidas, joka on tulittanut kuusi Vihreän 20 osumasta. Gue on viimeistelllyt neljä ja Eric Oteng kolme maalia.

Kokkolalaiset pudottivat edellisellä cupin kierroksella jatkosta Kuusysin 4-0 Lahden Kisapuistossa pelatussa kamppailussa, missä vieraat karkasivat avausjaksolla kahden maalin johtoon Juho Mettälän tumpeloitua ensin isännistä pallon omaan maaliin 17.minuutilla sekä KPV:n ghanalaishyökkääjän Justice Adarkwan lisättyä vierasjohtoa 2-0:een jo paria minuuttia myöhemmin.

Toisella pelijaksolla vieraiden puolustajista Jusa Ihalainen lisäsi ensin lukemat 3-0:een 51.minuutilla ennenkuin Viidas iski loppunumerot 4-0:een 69.minuutilla. Viidas on onnistunut maalinteossa nyt kaikissa kolmessa viime pelissä.

Cup-pelin jälkeen KPV kävi kukistamassa sarjapelissä RoPSin 2-1 Rovaniemen Keskuskentällä, missä Viidas ei ollut vieraiden matkassa. KPV:ssakin parina kautena pelannut kiertolainen Simo Roiha, joka palasi viimekautisen KTP-liigakautensa jälkeen takaisin Napapiirille kotikonnuilleen vei ensin isännät 1-0 johtoon 19.minuutilla. Gue toi KPV:n tasoihin puolen tunnin kohdalla ja vieraiden 2-1 voittomaalista vastasi puolestaan Wegye Wegyen reilun tunnin kohdalla korvannut ghanalaishyökkääjä Torfiq Ali Abubakar pelin päätösminuutilla.

Polakkiveskari Maciej Raniowski istui penkillä cupin pelissä Kuusysin vieraana, mutta palannee jälleen tolppien väliin. Eiköhän Pereira peluuta myös KPV:n kolmea tehokkainta maalintekijää Viidasta, Gue’ta saati Otengia, jotka tuskin malttavat jättää välistä liigajoukkueen kohtaamista.

KPV:n mahdollinen avausrosteri: Raniowski; Ihalainen, da Silva, Ring; Okyere, Välipakka, Vesala, Mäkinen; Wegye, Viidas, Gue.

FC Lahdella liigassa yhä vain yksi voitto

Toni Lindbergin luotsaama FC Lahti kahlaa tällä hetkellä Veikkausliigan häntäpäässä juututtuaan liigan pohjamutiin tusinasta liigapelistä saldolla 1-5-6 hurjat kahdeksan pinnaa otettuaan takanaan vain liiganousija EIF, joka sai puolestaan avausvoittonsa napatuksi kesäkuun alussa toisen nousijan Gnistanin kustannuksella. Samainen Gnistan ehti kaataa jo lahtelaiset (2-1) kotonaan Oulunkylässä, mutta temppu ei onnistunut enää uudelleen Lahdessa, missä Lindbergin suojatit saivat pidettyä pintansa juhannusviikolla suurinumeroisen 3-3 tasurin jälkeen.

FC Lahti oli tuota peliä kahdesti tappiolla, mutta kairasivat itsensä johtoon Colin Odutayon, Michael Lopezin ja Luke Ivanovicin osumilla. Jonas Enkerud onnistui kuitenkin vesittämään päätösminuutin osumallaan isäntien haaveet kauden toisesta liigavoitosta hamaan tulevaisuuteen. Roope Pyyskänen ja Teemu Penninkangas vastasivat Kipinän muista osumista.

Cupissa FC Lahti onnistui raivaamaan vaivoin tieltään Ykkösen häntäpäähän lukeutuvista joukkueista EPS:n, mikä kaatui vasta 3-2 rankkareilla Espoonlahden Urheilupuistossa, Espoossa.

Tuossa pelissä lopullinen ratkaisu nähtiin pilkkukisassa vasta yhdeksänsien laukojien kohdalla, kun lahtelaisista onnistui vasta 17-vuotias Osku Maukonen upottamaan isännät ja vastaavasti Otto Rautiainen missasi oman yrityksensä. Varsinaisella peliajalla lahtelaiset johtivat peliä vielä sen ehtoopuolella Asaad Babikerin sekä Maukosen ikätoverin Vilho Huovilan avausjakson osumilla 2-1, mutta EPS:n molemmat osumat viimeistellyt Ayuub Ahmed-Nur maalasi tasoituksen pilkusta 84.minuutilla. Sama veijari maalasi myös itse pilkkukisassa, missä EPS oli voitonsyrjässä kiinni jo viidensien laukojien kohdalla, mutta Laith Azhar missasi siinä vaiheessa pilkkunsa neljän aiemman isäntien vetäjän onnistuttua ja lahtelaiset pääsivät hetkellisesti pälkähästä Samuel Pasasen ehdittyä missata vieraiden kolmantena vetäjänä omansa.

FC Lahden (4-3-3) mahdollinen avausrosteri: Oluwayemi; Tauriainen, Vainionpää, Viitikko, Pablo Andrade; Koskinen, Jäntti, Pasanen; Ivanovic, Lopez, Odutayo.

KPV haastaa lahtelaiset tosissaan

Lahtelaisten intressit ovat liigapaikan säilyttämisessä, mikä tulee kieltämättä olemaan vielä liigan jälkimmäisellä puoliskolla työn ja tuskan takana ja cup-menestys on toisarvoista. Perinteisessä futiskaupungissa Kokkolassa sen sijaan otetaan kuola suupielestä valuen liigaseura vastaan ja varmasti naapurikaupungista Pietarsaaresta, jonka lippulaivan Jaron kanssa KPV:lla on ollut jo vuosikymmenenä viha ja rakkaus-suhde toistensa välillä tulee runsaasti väkeä lehtereille ”salaa kannustamaan”, mutta ennenkaikkea ilkkumaan mahdollista isäntien lentämistä laulukuoroon. Siellä ei nimittäin ole unohdettu mikä seura pudotti toukokuussa cupissa jatkosta Ykkösliigan kärkiryhmiin lukeutuvan Jaron (4-0) jatkosta. Liigajoukkueiden kohtaamiset kiinnostavat aina näillä leveysasteilla futisihmisiä ja KPV tekee taatusti kaikkensa palkitakseen uskolliset faninsa jatkopaikalla. Peli saattaa hyvinkin venyä pilkuille asti ja silloin on syytä laittaa lotto vetämään voiton suhteen. Tasapeli on myös ehdottomasti paras betsi-idea bookkereiden tarjotessa ainoastaan 1x2-vetoja Suomen Cupiin.

Tasapeli
4.8Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
4.5100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
4.530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
4.5100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
4.49100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 20.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.