Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Suomen Cup: FC Inter - TPS

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 3.07 klo 20.00
Peli ohi
Tasapeli tai TPS voittaa (x2)
2.65Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.45100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Jalkapallon Suomen Cupin puolivälierissä FC Inter ja TPS kohtaavat Turun derbyssä toisensa Veritas Stadionilla keskiviikkona kello 18:00.

FC Inter kaatoi kenraalissaan VPS:n

Vesa Vasaran luotsaama Veikkausliigassa kahdeksantena tällä hetkellä oleva FC Inter löi cup-kenraalissaan liigan kärkikolmikossa viihtyneen, mutta neljänneksi pudonneen VPS:n 3-1 kotiluolassaan Veritas Stadionilla.

Luka Kuittisen ja Jean Botuen osumilla turkulaiset livahtivat kahden maalin johdossa tauolle eikä vaasalaiset onnistuneet kirimään Geofilo Vlijterin vartti ennen loppua tullutta kavennusosumaa lähemmäs ja Djoully Nzoko katkaisi 81.minuutilla tekemällään osumalla lopullisesti pohjalaisten pyristelyt pistetuliaisten suhteen.

FC Inter kyykytti Suomen Cupin neljännesvälierissä Kakkosen A-lohkon kärkiryhmän joukkueen GrIFK:n peräti 6-1 Veritas Stadionilla. Darren Smith ja Otto Lehtisalo maalasivat molemmat kahdesti sekä Joonas Kekarainen ja Axel Kouame kerran. Granin maalaajana oli Cheikh Toure.

FC Interin (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Seppä; Granlund, Hämäläinen, Kuittinen; Järvinen, Ampofo, Krebs, Legbo; Stavitski, Botue, Kouame.

TPS iskuvalmiina kohti derbyä seinäjokiset kahdesti lyötyään

Miika Nuutisen luotsaama Ykkösliigassa kolmantena oleva TPS kaatoi cup-kenraalissaan SJK Akatemian 1-0 Veritas Stadionilla viime viikonvaihteessa Ykkösliigassa.

Suomen Cupin neljännesvälierissä turkulaiset kaatoivat myös SJK Akatemian muutamaa päivää aiemmin OmaSP Stadionilla, missä TPS livahti kahden maalin taukojohtoon Umar Balan ja Eino-Iivari Pitkälän osumien myötä lopullisen sinetin oltua toisella jaksolla Lasse Ikosen käsialaa.

TPS:n (3-4-3) mahdollinen avausrosteri: Niemelä; Häggblom, Hetemaj, Soiniemi; Sihvonen(C), Karlsson, Ikonen, Pippola; Muzaci, Riski, Sjöroos.

Turun derbyssä ei sarjatasolla ole mitään merkitystä!

Suomen Cupin voitto on matkannut kuudesti Turkuun, kolmesti TPS:n, kahdesti FC Interin ja kerran ÅIFK:n palkintokaappiin. Kun nyt otetaan mittaa vasta paikasta välieriin lähtee sarjaporrasta ylempänä oleva FC Inter luonnollisesti ennakkosuosikkina kamppailuun TPS:ää vastaan, mutta sijoituksilla saati sarjatasoilla ei derbyissä ole yhtään mitään merkitystä!

Tasapeli tai TPS voittaa (x2)
2.65Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.45100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.4530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.45100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.44100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.