Serie B: Modena - Venezia

La 30.10.2023 | 15.00 | SERIE B | MODENA - VENEZIA

Kohde sulkeutuu: 30.09.2023 15:00


Modena nojaa vahvaan puolustukseen!


Serie B:ssä Modena tulee matsiin oivista asemista, joukkue on sarjassa ilman tappioita. Kuudesta pelaamastaan ottelusta se on voittanut kolme ja pelannut kolme tasan. Pisteiden takuuna on ollut äärimmäisen vahva ja tiivis puolustuspelaaminen, sillä kuuden ottelun aikana Modena on päästänyt omiin vain kaksi maalia. Mikäli joukkue saa pidettyä puolustuksen näin tiiviinä läpi koko kauden, on se yksi varteenotettava ehdokas nousijaksi Serie A:n parrasvaloihin.

Modena on kolme viimeisintä otteluaan pelannut tasan, edellisellä kierroksella se tasasi pisteet Südtirolin vieraana numeroin 0-0. Modenan harmina matsissa oli tehottomuus, sillä vaikka joukkue hallitsi ottelua, ei se saanut käännettyä maalipaikkojaan maaliksi edes vahingossa. Modena voitti maalintekoyritykset peräti 25-7, mutta näistä 25 luodusta maalintekoyrityksestä se sai vain kaksi laukausta kohti maalia.Myös Venezia mukana taistossa!


Myöskin Venezian alkukausi on ollut mukiinmenevä, joukkue on sarjassa viidentenä, seitsemästä ottelusta saldona on 12 pistettä. Huuhkaja-kärki Joel Pohjanpalo teki jatkosopimuksen venetsialaisten kanssa ja jatkaakin kaupungissa usean kauden ajan. "Jolle" on ollut alkukauden aikana hyvässä vireessä, suomalainen on iskenyt pallon maaliverkkoon kolmesti.

Edellisellä pelikierroksella Venezia koki alkukauden ensimmäisen tappionsa, kun se taipui kotonaan Palermon käsittelyssä numeroin 1-3. Palermo oli ottelussa selvästi terävämpi ja se loikin maaliodottamaa tuplat Veneziaan verrattuna. Suurimpana piikkinä Venezian lihassa oli ottelussa hattutempun iskenyt italialaishyökkääjä Matteo Brunori, Venezian ainokaisen teki kukapa muukaan kuin Joel Pohjanpalo.
Maalit tiukassa!


Kuten todettua, Modenan puolustupelaaminen on huikealla tasolla, eikä Venezialla tule olemaan helppoa maaliverkkoja heilutella. Alle 2.5 maalin ottelusta tarjoillaan päälle 1.7:n olevia kertoimia ja se on lähtökohtiin nähden vielä ihan pelattavissa. Isäntien viidestä edellisestä ottelusta on neljässä jääty alle kyseisen rajan, kun taas Venezian otteluissa ollaan alle 2.5 tehdyn maalin jääty kolmesti. Uskomme tähän myös tässä ottelussa, ottelua voidaan pitää kärkitaistona ja kaiken järjen mukaan siitä tulee tasainen vääntö, jossa maalipaikoilla ei todellakaan juhlita!


Betstron uusille pelaajille 30€ kierrätysvapaa ilmaisveto vain meiltä!


2022 avattu Betstro täräyttää mukavan bonuksen uusille pelaajille kauttamme yksinoikeudella: 30€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Talleta vähintään 30€, niin saat käyttöösi ilmaisen betsin, jonka voit käyttää jalkapallossa, jääkiekossa, koripallossa ja lentopallossa. Tutustu sivustoon arvostelussa tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
Betstro: Nappaa oma ilmaisvetosi! >>


Pelivalintamme:

Ottelussa alle 2.5 maalia @1.76

Huti
Fastbet - Lue arvostelu

1.76

Lunasta Fastbetiltä 100€ vedonlyöntibonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.73

Mobilebet - Mobiiliveikkaajien suosikki Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.71

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan