Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Serie A: Bologna - Juventus

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jalkapallon vedonlyönti netissä - ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 20.05 klo 23.45
Peli ohi
1x2: Bologna
2.62100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Serie A:ssa viimeistä edellisellä kierroksella kohtaavat tasapisteissä kärkinelikosta löytyvät Bologna ja Juventus toisensa maanantaina kello 21:45.

Rossoblusta Bianconerin peräsimeen siirtyvä Motta hyvästelee kotifaninsa!

Thiago Mottan luotsaama Bologna  on tällä hetkellä Serie A:ssa kolmantena kerättyään 36 pelistä saldolla 18-13-5 kaikkiaan 67 pistettä maalein 51-27. Juventus (67) on tasapistein neljäntenä ja Atalanta (66) pisteen kaksikon perässä viidentenä. Viisi parasta seuraa pelaa ensi kaudella Mestarien Liigassa, joten Mottaa tuskin haittaa olla kaatamassa Juventusta, minkä kanssa piiskurilla on työpöydällään kolmivuotinen soppari puumerkkiä vaille valmiina.

Rossoblu kasvatti pisteputkensa jo kahdeksaan peliin kaadettuaan Napolin 2-0 Stadio Diego Armsndo Maradonalla viimeksi kahden tasurin jälkeen voittokantaan taas palattuaan. Se maalasi molemmat osumansa jo kamppailun ensimmäisellä vartilla Dan Ndoyen ja Stefan Poschin toimesta eikä edes isäntien Matteo Politanon epäonnistunut pilkku muutamia minuutteja myöhemmin riittänyt Mottan suojatteja säikäyttämään. Maaliodottama (xG) kirjattiin Partenopein eduksi 1,55-1,33.

Rossoblun kärkiäijistä joko ManUun tai Arsenaliin suuntaamassa oleva hollantilainen Joshua Zirkzee missaa tämän pelin kolhujen takia ja tuon tontin täyttää joko Santiago Castro tai Jens Odgaard ja villi veikkaus osuu jälkimmäiseen. Lewis Ferguson ja Adama Soumaoro missaavat pitkäaikaisloukkaantuneina myös pelin ja kaksikosta edellisen EM-kekkerit ovat suuressa vaarassa jäädä valitettavasti myös skotilta väliin.

Rossoblun (4-2-3-1) mahdollinen avausrosteri: Ravaglia; Posch, Lucumi, Calafiori, Kristiansen; Freuler Aebischer; Orsolini, Urbanski, Ndoye; Odgaard.

Bianconeri näytti Coppa Italian pytyn voiton jälkeen Allegrille ovea!

Massimiliano Allegrille näytettiin ovea perjantaina ja Mottan viralliselle saapumiselle Juventuksen peräsimeen on jo siis valmistauduttu näin hyvissä ajoin. Allegrille tuo oli kiitos kaikesta työstä Bianconerin hyväksi vain muutamaa päivää Coppa Italian menestyksen jälkeen. Juventusta luotsaa viimeisissä peleissä Bolognaa ja Monzaa vastaan vielä seuran nuorten valmennuksesta vastannut Paolo Montero. Juventus on tällä hetkellä Serie A:ssa neljäntenä kerättyään 36 pelistä saldolla 18-13-5 kaikkiaan 67 pistettä maalein 48-28. Bologna on siis tasapistein kolmantena ja Atalanta (66) pisteen perässä viidentenä.

Bianconeri jäi viidettä kertaa peräkkäin liigassa tasuriin, kun se joutui tyytymään Salernitanaa vastaan 1-1 kotitasuriin edellisellä kierroksella. Niccolo Pierozzin avausjaksolla tekemällä johtomaalilla vieraat olivat ryöstää jopa vierasvoiton, mutta Adrian Rabiot onnistui tasoittamaan isännille loppulukemat 1-1:een lisäajalla. Maaliodottama (xG) kirjattiin Juventuksen eduksi 1,89-0,55.

Juventuksen viikosta tuli lopulta erittäinkin positiivinen, kun se saalisti Coppa Italian finaalista Atalantasta 1-0 voiton Dusan Vlahovicin maalilla Stadio Olimpicolla voittaen sentään yhden pytyn tältä kaudelta! Maaliodottama (xG) kirjattiin Bianconerin hyväksi 1,62-0,74.

Wojciech Szczesny palaa Juventuksen maalinsuulle, kun Coppa Italian voiton torjunut Mattia Perin ei pelaa tavallisissa liigapeleissä. Lihasvamma pitää yhä puolustajista Mattia De Sciglion poissa tositoimista. Doping-pannassa läpi kauden olleen Paul Pogban ja Juventuksen tiet tulevat eroamaan lopullisesti vielä kesän aikana. Montero saattaa tuoda tuoreita jalkoja rosteriin Filip Kosticin ja Fabio Mirettin mahdollisesti noustessa suoraan avaukseen.

Bianconerin (3-5-2) mahdollinen avausrosteri: Szczesny; Danilo, Gatti, Bremer; Cambiaso, Rabiot, McKennie, Miretti, Kostic; Vlahovic, Chiesa.

Karistaako Rossoblu apinan vihdoin selästään?

Juventuksen Coppa Italian voiton jälkeiset sotkut valmentajapotkuineen sekä muista sisäisistä ongelmista puhumattakaan eivät voi olla heijastumatta tähän peliin, kun vastassa on erittäin vahva Bologna, minkä kotisaldo (12-4-2) on ollut kauden kuluessa erittäin vahva eikä sen verkkoon ole pystytetty kaikkiaan Stadio Renato Dall’Aralla kuin yhdeksän palloa. Joko vähämaalinen peli tai sitten kotivoitto on tulossa. Motta haluaa taatusti jättää hyvän perinnön nykyiselle seuralleen eikä miestä sido vielä mitkään Juve-sopparit. Neuvotteluvaltti on tällä piiskurilla, jolle halukkaita ottajia löytyy kyllä maailmalta pilvin pimein! Juventus on ollut melkoinen apina Bolognalle jopa kotipeleissä Dall’Aralla, missä Juve on käynyt ryöstämässä 11/15 voittoa viime kohtaamisissa vuosien varrella eikä Bologba ole voittanut 15 pelistä ainoatakaan. Motta saisi lähtiessään viimeisessä kotipelissään Bolognan peräsimessä siis melkoisen sulan hattuunsa mikäli Rossoblu onnistuisi arvostetun piiskurin johdolla Bianconerin kaatamaan.

1x2: Bologna
2.62100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6230€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.62100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.6100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.