Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Rooman Masters: Emil Ruusuvuori - Marcos Giron

Eki
Kirjoittanut:
Eki
0
kommenttia
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: To 9.05 klo 17.40
Osuma
Marcos Gironin otteluvoitto
2.3Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.25100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Kovasti ovat näkymät Emil Ruusuvuoren (ATP-71) kaudesta muuttuneet helmikuun ja toukokuun välisenä aikana. Hyvin karu fakta on se, että suomalainen on viimeksi voittanut ATP- tai haastajatason tennisottelun helmikuussa Dohassa.

Eipä otteluita ole montaa sen jälkeen pelattunakaan, mutta tulokset niistä ovat Ruusuvuoren näkökulmasta kurjaa luettavaa. Neljän tappion suora on tullut Dusan Lajovicia, Yannick Hanfmannia, Tomas Machachia & Facundo Bagnista vastaan. Vieläpä niin, että osa näistä pelaajista on joutunut ei-suosikkialustalleen.

Lähes mahdoton Rublev häämöttää

Tästä syystä Ruusuvuoren näkymät eivät herätä hurraa-huutoja tulevia kuukausia ajatellenkaan. Edessä on massakauden loppu ja nurmijakso. Parhaat tulokset ovat tulleet kovilta kentiltä, joille pelataan vasta kuukausissa laskettavien aikojen päästä.

Rooman Mastersistakaan ei ole odotettavissa ainakaan merkittävää ATP-pistelisäystä. Marcos Giron (ATP-49) on toki avauskierroksella voitettavissa, mutta toisella kierroksella odottava Andrei Rublev tuntuisi tässä tilanteessa jokseenkin mahdottomalta voitettavalta.

Suunnilleen Ruusuvuoren kaltaisessa tappioputkessa on myös Giron. Euroopan massoilta on kolmen häviön suora Jaume Munaria, Max Purcellia & Zhizhen Zhangia vastaan. Ruusuvuoren tavoin myös Giron on pystynyt venyttämään osan otteluista sentään kolmeen erään, eli totaalisia rökäletappioita ei juurikaan ole nähty.

Neljättä vuotta ATP-pelaaja

Kolmekymppisen Gironin näinkin korkea tämänhetkinen ranking-sijoitus selittyy osittain alkuvuoden menestyksillä kotimaassa. Yhdysvaltain pienissä ATP-kisoissa mies eteni Dallasissa finaaliin ja Delray Beachilla semifinaaliin. Tuo Dallasin finaalipaikka oli varsin pitkällä uralla toinen. Ensimmäinenkin tapahtui ulkona kovalla kentällä San Diegossa vuonna 2022.

Fakta on yhtä lailla sekin, että Giron on pelannut suunnilleen saman määrän otteluita niin ATP- kuin haastajatasoillakin. Challengerien voittoprosentti on itse asiassa hyvinkin matala, ja siihen verrattuna pääkiertueella on tullut ihan kelpo luokan tulosta. Mies pelaa nyt neljättä vuotta säännöllisenä ATP-urheilijana.

On kuitenkin syytä muistaa, että tämän luokan yhdysvaltalaispelaajat pystyvät viettämään ison osan vuodesta kotimaansa kovilla kentillä. Grand Slameissa Gironin tulokset ovat olleet suunnilleen Ruusuvuoren tasolla, Masterseissa keskimäärin hieman suomalaista heikommat.

Katso myös: Parhaat vedonlyöntibonukset

Yleisellä tasolla Ruusuvuori on tehnyt vuosittain hieman torstaista vastustajaansa parempia tuloksia. Aivan viime kuukausien vire ei kuitenkaan lupaile hänelle kovin paljoa. Kuten ei sekään, että massaotteluiden tulokset ovat olleet uralla ylipäänsä suunnilleen Gironin luokkaa.

Marcos Gironin otteluvoitto
2.3Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.25100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.2Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.16100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto

Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.
Pelaajien arvostelut: 0