Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ranskan avoimet: Stefanos Tsitsipas – Carlos Alcaraz

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ti 4.06 klo 22.55
Peli ohi
Stefanos Tsitsipas voittaa vähintään yhden erän (vetokohde Tsitsipas +2,5 erää)
1.61100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.6Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Stefanos Tsitsipasia (ATP-9) odottaa Ranskan avointen puolivälierässä haaste, jota hän ei ole onnistunut urallaan vielä selvittämään. Välieriin päästäkseen pitäisi päihittää Carlos Alcaraz (ATP-3), joka on voittanut näiden miesten kaikki viisi tähänastista keskinäistä kohtaamista.  

Kolme viimeisintä voittoa on tullut massalla. Viime vuonna vastaavassa Ranskan avointen puolivälierässä jälki oli Tsitsipasin kannalta tylyä Alcarazin voitettua 6-2, 6-1, 7-6. Hieman aiemmin Barcelonassa numerot olivat olleet 6-3, 6-4. 

Wimbledonin jälkeen inhimillisiä piirteitä 

Tsitsipas voi ammentaa uskoa siitä, että juuri tuolloin noin vuosi sitten Alcaraz oli jonkinlaisessa jumalmoodissa. Hän marssi voitosta voittoon ilman käytännössä minkäänlaisia ongelmia. Tilanne käynnistyi viime vuoden alussa ja jatkui Wimbledonin turnausvoittoon asti. Toki Ranskan avoimissa tuli välierätappio, mutta se himmensi sen hetken kokonaisuutta vain hieman. 

Loppuvuosi osoitti tuolloin kaksikymppisen nuorukaisen inhimillisiä piirteitä. Wimbledonin jälkeen hän ylsi Cincinnatissa Masters-finaaliin ja US Openissa välieriin. Kolme muuta Mastersia eivät kuitenkaan kulkeneet toivotulla tavalla.  

Tämän vuoden alku on ollut tuloksellisesti sinänsä ihan hyvä, mutta Alcarazin mittapuulla kuitenkin jopa pienoinen pettymys. Indian Wellsistä tuli Masters-turnausvoitto, muuten matka on katkennut isommissa kisoissa puolivälierässä.  

Huolta miehen faneissa oli omiaan aiheuttamaan se, että espanjalainen pelasi Euroopan massakaudella vain Madridissa. Esimerkiksi Barcelona ja Rooma jäivät siis väliin. 

Pariisissa on nähty, että huolet ovat olleet ainakin osin turhia. Neljän ensimmäisen ottelun voitot ovat tulleet lopulta ilman isompia ongelmia. Pientä nikottelua tapahtui lähinnä toisella kierroksella, kun Jesper de Jong onnistui voittamaan kolmannen erän.  

 Toisaalta sijoitetuista pelaajista Sebastian Korda taipui selvästi 3-0 ja Felix Auger-Aliassime vielä selvemmin erälukemin. 

Stefanos Tsitsipasin pelaamista on viime vuoden alkupuolelta lähtien leimannut vaihtelevuus. Vielä Australian avoimissa 2023 kreikkalainen eteni finaaliin, mutta sen jälkeen tulokset ovat olleet hieman laskusuunnassa.  

Yhä vahvempi profiloituminen massapelaajaksi 

Tämä ei toisaalta ole ollut mikään sensaatio, sillä Tsitsipas on oikeastaan kausi kaudelta profiloitunut yhä enemmän massapelaajaksi Australian avointen onnistumisia lukuun ottamatta. Tilanteen pelkistää se, että ATP-massaotteluista on päättynyt voittoon 77 ja kovien kenttien peleistä 65 prosenttia.  

Todelliseksi bravuuriksi näyttää muodostuvan Euroopan massakauden aloittava Monte Carlo. Sen Tsitsipas on voittanut neljänä viime kertana kolmesti. Ne ovat hänelle muista hyvistä tuloksista huolimatta edelleen ainoat Masters- tai Grand Slam -tason turnausvoitot.  

Ranskassa myöskään Tsitsipasilla ei ole ollut isompia ongelmia. Erätappiot ovat tulleet Daniel Altmeierille ja Matteo Arnaldille, mutta niissäkin otteluissa hommat ovat hoituneet lopulta varsin selvillä eroilla.  

On tietysti selvää, että kreikkalaisen haaste kovenee nyt hurjasti jo aiempaan keskinäiseen historiaankin peilattuna. Yhtä lailla selvää on silti myös se, ettei hän ole täysin vailla mahdollisuuksia. Viime vuoden Wimbledonin jälkeen näiden pelaajien suoritustaso on loppujen lopuksi ollut varsin lähellä toisiaan.  

Niinpä vähintään yhden erän voitto on Tsitsipasin näkökulmasta täyttä realismia. 

Stefanos Tsitsipas voittaa vähintään yhden erän (vetokohde Tsitsipas +2,5 erää)
1.61100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.6Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.58Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.56100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.