Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ranskan avoimet: Emil Ruusuvuori - Soonwoo Kwon

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ma 27.05 klo 13.10
Peli ohi
Sonwoo Kwonin otteluvoitto
6.6Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
6.2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Alkää ymmärtäkö vihjettä väärin. Tarkoitus ei ole väittää, että Soonwoo Kwonin (ATP-491) pitäisi olla LINKKI: tennis/ranskan-avoimet Ranskan avointen avauskierroksella suosikki Emil Ruusuvuorta (ATP-66) vastaan. Ei tietenkään pitäisi.

Itse asiassa Ruusuvuorella kävi hyvä ellei osin jopa erinomainen arpaonni. Kwon ei voittanut ATP-kiertueella yli vuoteen yhteen ottelua, vaikka mahdollisuuksia siihen kertyi noin kymmenkunta. Lisäksi hänen kokemuksensa massakentiltä ovat loppujen lopuksi varsin vähäiset.

Korda ja jopa Alcaraz olivat suotuisia samalle kaaviopuoliskolle

Ruusuvuorelle ei olisi ollut tarjolla kovin montaa parempaa vaihtoehtoa ensimmäisen ottelun vastustajaksi. Se on onnekasta, kun kaikki 127 pelaajaa olivat tässä vaiheessa tarjolla.

Sijoittamaton Ruusuvuori pelaisi hyvin todennäköisesti toisella kierroksella sijoitettua pelaajaa vastaan. Siihen olisi etukäteen ollut tarjolla 31 vaihtoehtoa, joista tähän kaaviokohtaan osui Sebastian Korda. Hän on yksi mahdollisimmista voitettavista etenkin massalla.

Näin suotuisan taipaleen jälkeen viimeistään kolmannella kierroksella tulisi verkon toiselle puolelle luultavasti absoluuttinen maailmantähti. Tässä tapauksessa hän olisi Carlos Alcaraz, joka olisi vielä viime kesänä tuntunut lähes yli-ihmiseltä.

Ongelmiin ajautunut espanjalainen on kuitenkin pelannut meneillään olevalla massakaudella vain yhden ottelun. Siksi hänenkin voittamisensa olisi todennäköisempää kuin pitkään aikaan.

Suojaranking ei kanna enää kauaa

Palataan vielä Kwoniin. Yksi hänen tuhkimotarinoistaan tapahtui viime vuoden tammikuussa Adelaidessa. Kwon hävisi karsintaottelun mutta pääsi onnekkaana häviäjänä pääkaavioon. Lopulta irtosi turnausvoitto, joka oli hänelle uran toinen. Mies ylsi tällaiseen saavutukseen ensimmäisenä eteläkorealaisena koskaan.

Massiiviset ongelmat olkapään kanssa pilasivat kuitenkin asetelmia pitkäksi ajaksi. Loukkaantuminen tapahtui helmikuussa, ja paluu tositoimiin tapahtui vasta elokuun lopulla Yhdysvaltain avoimissa.

Sen jälkeen on ollut kovin vaikeaa niin pelillisesti kuin tuloksellisestikin. Tappiot kirjavan tasoisille vastustajille seurasivat toisiaan, ja häviöputki venyi siis yli vuoden mittaiseksi. Siksi yksittäinen voitto Miamin Mastersissa maaliskuussa tuntui erityiseltä.

Grand Slameihin Kwon pääsee toistaiseksi suojarankingin avulla. Tilanne vaikuttaa kuitenkin siltä, että tie pääsarjoihin on jatkossa pitkä ja kivinen. Siksi Ruusuvuori ei olisi voinut siis juuri mieluisampaa vastustajaa tähän kohtaan toivoa.

No, haihattelut sikseen ennen kaikkea Ruusuvuoren oman tilanteen takia. Muistamme edelleen sen, että hänkin on voittanut helmikuun loppupuolen jälkeen vain kaksi ottelua.

Lisäksi kisoja on jäänyt pelaamatta tai menestys niissä on kariutunut milloin minkäkin terveysongelman takia.  Ranskan avoimia edeltänyt Geneven turnaus päättyi luovutukseen ennen toisen kierroksen ottelua sairastumisen takia.

Grand Slamin paras viidestä -muoto tuntuu tässä kohdassa pitkältä molemmille pelaajille. Varsin monia asioita voi tapahtua, ja sen takia esimerkiksi tasoitusvetojen sijaan kannattaa tarttua mieluummin tällaiseen reilusti yli kuuden kertoimen saavaan skenaarioon.

Sonwoo Kwonin otteluvoitto
6.6Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
6.2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
6Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
6100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
5.75100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.