Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ranskan avoimet: Casper Ruud - Alexander Zverev

Eki
Kirjoittanut:
Eki

Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Pe 7.06 klo 19.40
Peli ohi
Alexander Zverevin otteluvoitto
1.88Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Casper Ruud (ATP-7)  tekee kovaa jälkeä Ranskan avoimissa. Kolmas peräkkäinen välieräpaikka on erinomainen suoritus, ja kahdella edellisellä kerralla norjalainen eteni aina finaaliiin asti.

On tosin todettava, että tänäkin vuonna onnea on ollut. Kun aiemmin on voinut puhua ripauksesta, oli puolivälierässä tarjolla vähintään ruokalusikallinen. Novak Djokovicin loukkaantuminen avasi vapaataipaleen, joten Ruudille on tarjolla ernomainen mahdollisuus myös lepäämiseen.

Loppuottelu ei ole täysi mahdottomuus tälläkään kertaa, vaikkakin Alexander Zverev (ATP-4) suosikkina välierään lähteekin. Zverevin kannalta oli varmasti helpotus, että hän selvisi puolivälierästä Alex De Minauria vastaan kolmessa erässä. 

6-4, 7-6, 6-4-tulos ei tullut missään nimessä helposti, vaan se vaati numeroiden näyttämää suurempaa työtä. Saksalainen voitti vain kahdeksan yksittäistä pistettä vastustajaansa enemmän, ja De Minaurilla oli ottelussa enemmän murtopalloja. Ratkaisseeksi eroksi muodostui kuitenkin se, että Zverev voitti kuudesta omasta tilaisuudestaan viisi, De Minaur kahdeksasta omastaan kolme. 

On ollut ja ei ole ollut hätää

Zverevin turnauksen voikin nähdä kahdella tavalla. Periaatteessa hänellä ei lopulta ole ollut yhdessäkään ottelussa valtavaa hätää, mutta toisaalta putoaminenkin on välillä käynyt lähellä. Kaikkein lähimpänä se oli Tallon Griekspoorin kanssa, kun ratkaisua haettiin aina viidennen erän katkaisupelistä asti.

Toisaalta tiukalta näyttänyt viiden erän kamppailu Holger Runea vastaan oli lopulta Zvereville numeroiden näyttämää selvempi. Ja taas vastaavasti De Minaurin kanssa oli siis paikoin hyvinkin hankalaa. 

Kommelluksitta pimennossa

Ruud on edennyt turnauksessa ennen puolivälierää isommitta kommelluksitta ja tietynlaisessa pimennossa. Hänen vastustajansa ovat toki olleet hyvän luokan tennispelaajia, kuten Alejandro Davidovich Fokina, Tomas Etcheverry ja Taylor Fritz. Norjalainen on siis taas kerran tehnyt sinällään mainion tempun edetessään Grand Slam -kisassa näin pitkälle. Se vain on tapahtunut suurimman huomion ulkopuolella.

Davidovich Fokina pakotti Ruudin viiteen erään, Etcheverryä vastaan norjalainen selvisi neljässä.  Myöskään Fritziä vastaan ei lopulta tullut isompia ongelmia.

Samalla jokainen mainituista vastustajista on sellainen, jonka pelitaso heilahtelee melko paljon. Nimekkäimpänä heistä Fritz ei puolestaan ole massalla parhaimmillaan.

Ruudilla on siis ollut lepoetu, mutta tämänkaltaisissa kovissa otteluissa hänen historiansa on vaisuhko. Zverev on toistaiseksi näistä kahdesta yksiselitteisesti parempi pelaaja.

Alexander Zverevin otteluvoitto
1.88Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.82100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.82Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.82100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.81100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.