Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ranskan avoimet: Carlos Alcaraz - Jannik Sinner

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Pe 7.06 klo 16.40
Peli ohi
Jannik Sinnerin otteluvoitto
2.38Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.34Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Carlos Alcarazin (ATP-3) ja Jannik Sinnerin (ATP-2) kohtaaminen Ranskan avointen välierässä saattaa antaa esimakua seuraavasta kymmenestä vuodesta. Ei ole kovin kaukaa haettua, että nämä miehet ratkovat Grand Slam -turnauksissa paremmuuksiaan tennismaailman herruudesta. Usein ottelut saattavat tapahtua finaaleissa.

Vielä tällä kertaa loppuottelukohtaamisen estää se, että Novak Djokovic oli turnauksessa ykkössijoitettu. Siksi Alcaraz ja maailmanlistan ykköseksi maanantaina nouseva Sinner ovat "törmäyskurssilla" jo välierässä.

Kysymysmerkit realisoituivat vain Djokovicilla

Kaikkien näiden kolmen pelaajan ympärillä oli ennen kisaa kysymysmerkkejä. Ne realisoituivat ainakin isommalla volyymillä vain Djokovicilla, jolle epäonni merkitsee pikaista leikkausoperaatiota.

Alcaraz oli pelannut koko massakaudella vain yhdessä turnauksessa Euroopassa. Se ei ole kuitenkaan näkynyt Pariisissa käytännössä mitenkään. Puolivälierässä Stefanos Tsitsipasia vastaan espanjalainen oli hetkellisesti tiukilla, mutta todellista uhkaa ottelun häviämisestä ei missään vaiheessa ollut. 

Voikin todeta Alcarazilla olevan jo tässä vaiheessa vahva pelillinen ja kenties henkinenkin yliote Tsitsipasista. Keskinäisten ottelujen voitot kun ovat nyt jo 6-0, vaikka etenkin Alcarazin kohdalla puhutaan edelleen hyvin nuoresta miehestä.

Hänen ykkössyöttöprosenttinsa oli oivallinen 73. Tosin tuloksellisesti ei ollut merkitystä sillä, lähtikö piste käyntiin ykkös- vai kakkossyötöllä. Molemmissa voittoprosentti oli täsmälleen sama eli 74. 

Voittaja oli ratkaisevasti parempi etenkin pisteissä, jotka kestivät korkeintaan neljä lyöntiä. Vaikka suoria ässäsyöttöjä ei kummallekaan pelaajalle juuri kertynyt, oli Alcaraz siis terävämpi tilanteissa, joissa pallorallit jäivät lyhyiksi.

Kaavio on auennut Sinnerillä

Sinner on edennyt turnauksessa vakuuttavasti häviämällä kuudestatoista erästä vain yhden. Totuuden nimessä muuta ei kaavion aukeamisen jälkeen ollut syytä odottaakaan. Ei, vaikka jopa Sinnerin pelikunnon suhteen ylipäänsä oli epävarmuustekijöitä ilmassa ennen kisaa.

Puolivälierävastustaja Grigor Dimitrov oli ensimmäinen italialaista vastaan tullut sijoitettu pelaaja. Esimerkiksi Richard Gasquet ja Corentin Moutet tarjosivat lähinnä viihdettä kotiyleisölle. Toki Moutet on se ainoa Sinnerille erätappion aiheuttanut pelaaja, kun avauserä päättyi niinkin selvästi kuin 6-2. 

Sinnerin tarina Dimitrovia vastaan oli loppulukemia myöten lähes identtinen Alcaraz-Tsitsipasiin verrattuna. Myös Sinner oli selvästi parempi lyhyissä pisteissä - mitä pidemmälle rallit venyivät, sitä tasaisempi ottelukuva oli. 

Sinnerin kokonaissaldo tältä kaudelta on huikea. Voittoja löytyy 33, tappioita kolme. Yksi niistäkin oli luovutuksella tullut tapaus.

Toisaalta ainoa Alcarazia vastaan pelattu ottelu päättyi espanjalaisen voittoon. Hän oli Indian Wellsin kovalla alustalla parempi 1-6, 6-3, 6-2.

Nämä miehet ovat ehtineet kohdata jo kahdeksan kertaa. Voitot ovat perjantain asetelmaa alleviivatenkin kihelmöivästi 4-4. 

Tosiasia on se, että Sinner on ollut urallaan parempi kovilla kentillä kuin massalla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun hän etenee Ranskan avoimissa välieriin asti. 

Erot ovat ennakkoasetelmissa kuitenkin jokseenkin äärimmäisen pienet. Sinnerin vuosi on ollut sellainen, ettei häntä saa millään merkittäväksi altavastaajaksi. 

Jannik Sinnerin otteluvoitto
2.38Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.34Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.34100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.33100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.3100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.