Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ranskan avoimet: Alexander Zverev - Rafael Nadal

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ma 27.05 klo 17.10
Peli ohi
Alexander Zverevin voitto -6,5 pelin tasoituksella
2.28Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.23100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Vedonlyönnin kannalta ajatuksen ei kannata antaa harhailla kauemmas historiaan, kun pohditaan Alexander Zverevin (ATP-4) ja Rafael Nadalin (ATP-276) kohtaamista Ranskan avoimissa. Katse kannattaa pitää tiukasti nykyhetkessä ja korkeintaan huhti-toukokuun tilanteessa.

Muistamme, että Nadal pelasi viime vuoden aikana virallisia tennisotteluita ainoastaan tammikuussa. Tuolloin viimeinen tapahtuma päättyi Australian avointen toisella kierroksella 0-3-tappioon Mackenzie McDonaldille.

Nadal voittaa vielä selvästi huonompansa, mutta huippuja vastaan on vaikeaa

Paluu tapahtui jälleen tammikuussa. Brisbanen turnauksessa tulivat voitot Jason Kublerista ja toisesta korkeintaan puolikuntoisesta ex-tähdestä Dominic Thiemistä. Jordan Thompson lopetti Nadalin turnauksen puolivälierävaiheeseen.

Australian avoimet jäi haaveeksi, samoin koko kovien kenttien kausi helmikuun ja maaliskuun osalta. Espanjalainen lataa viimeiset kehosta löytyvät rippeet ensisijaisesti massakauteen, tärkeimpänä kaikesta tietysti tämä Pariisin turnaus. Sen neljäätoista titteliä häneltä ei kukaan tai mikään vie pois.

Massalla Nadal on edelleen suhteellisen kilpailukykyinen pelaaja. Barcelonassa hän voitti Flavio Cobollin ennen kuin tuli selkeä tappio Alex De Minaurille.

Kevään kohokohtakin tapahtui juuri De Minauria vastaan, kun aussi joutui taipumaan Madridissa. Kun Nadal voitti kaksi muutakin ottelua, ylsi hän neljännelle kierrokselle. Darwin Blanchin ja Pedro Gachinin päihittämiset eivät toki itsessään ole vielä merkkejä suuresta pelillisen tason noususta.

Jiri Lehecka voitti Nadalin Madridissa 7-5, 6-4, minkä jälkeen mallorcalaisen matka jatkui Roomaan. Zizou Bergs taipui kolmessa erässä, mutta Hubert Hurkaczia vastaan Nadalilla ei ollut käytännössä mitään mahdollisuuksia: 1-6, 3-6.

Nämä kolme turnausta voi summata siten, että heppoisemmat top-sadan ulkopuoliset pelaajat taipuvat kyllä Nadalin käsittelyssä edelleen. Sen sijaan hiemankin kovemman kaliiberin tennistäjien kanssa tulee ongelmia.

Alexander Zverev on paljonkin kovemman kaliiberin pelaaja. Nilkkavamma katkaisi hänen tasaisen nousunsa tilapäisesti juuri Ranskan avoimissa ja juuri Nadalia vastaan semifinaalissa kaksi vuotta sitten.

Zverev voi jopa voittaa turnauksen

Saksalainen nousi viime vuoden loppupuolella takaisin tuota episodia edeltäneelle tasolle, ja sama tahti on jatkunut tällä kaudella. Suoritukset ovat olleet tasaisen vakaita - toki yksittäisiä suhteellisen aikaisia Masters-karsiutumisia lukuun ottamatta.

Kohokohtiakin on mahtunut mukaan. Zverev jyräsi muun muassa erinomaisen syöttöpelaamisensa avulla Masters-kisavoittoon Roomassa. Kaikesta menestyksestä huolimatta edellinen vastaava saavutus oli vuodelta 2021, eli pokaalin nostaminen maistui varmasti hyvältä.

Grand Slam -kausi alkoi Australian välieräpaikalla, ja tämän kauden otteluvoittoprosentti 76 on aivan uran huippuluokkaa.

Kun takana on kolme peräkkäistä Ranskan avointen semifinaalipaikkaa ja mainittuna vuonna 2022 jopa mestaruuskin olisi voinut olla realistinen, ovat näkymät nytkin hyvät.

Carlos Alcaraz, Novak Djokovic ja Jannik Sinner ovat kohdanneet omat vastoinkäymisensä, on Zverevillä aidot mahdollisuudet jopa turnausvoittoon asti.

Niin hieno tapahtuma kuin tästä ottelusta tuleekin, ei Nadalilla ole enää edellytyksiä pysäyttää Zverevin etenemistä. Kerroinasetelman pitäisi olla vielä selvemmin saksalaisen suuntaan.

Alexander Zverevin voitto -6,5 pelin tasoituksella
2.28Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.23100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.05100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.