Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ranskan avoimet: Alexander Zverev - Carlos Alcaraz

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Su 9.06 klo 17.10
Peli ohi
Alexander Zverevin voitto +4,5 pelin tasoituksella
1.97100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa

Alexander Zverev (ATP-4) pääsee Ranskan avointen finaaliin mielenkiintoisista lähtökohdista. Varsin moni lienee nostanut jo hyvissä ajoin esiin kortin, jossa kerrotaan Carlos Alcarazin (ATP-3) ja Jannik Sinnerin välierän olleen moraalinen loppuottelu.  

Saksalainen Zverev on ottelussa altavastaaja useimpien odottaessa Alcarazin titteliä. Tosin asian voi halutessaan nähdä myös niin, että 27-vuotiaalla Zverevillä saattaa olla tietynlaiset paineet. 

Nyt kun "big-3" tai "big-4" on enemmän tai vähemmän lopullisesti ulkona näistä peleistä, alkaisi Zverevillä olla Grand Slam -mestaruuden aika. Muussa tapauksessa Alcaraz ja Sinner saattavat alkaa viedä jatkossa vuorostaan mestaruuksia mennessään.

Zverev pääsi lopulta varsin helpolla välierässä

Zverevin pelaaminen yski välierässä Casper Ruudia vastaan ensimmäisen erän verran. Se meni norjalaiselle 6-2, ja pakottamattomat virheet tulivat saksalaisen kulloiseltakin kenttäpuoliskolta. Ottelu oli aluksi selvästi Ruudin kontrollissa. 

Kaikki muuttui sen jälkeen. Omista loukkaantumisilta vaikuttaneista huolista kärsinyt Ruud ei saanut enää otetta Zverevin ykkössyöttöihin. Niillä alkaneista pisteistä peräti 86 prosenttia päättyi Zverevin voittoon, ja ässiäkin kertyi neljään suhteellisen lyhyeen massaerään melkoinen määrä eli 19.  

Kun Ruud voitti vielä ensimmäisessä erässä kymmenen pistettä vastustaajansa enemmän, oli lopputulema +22 Zverevin eduksi. Suunta muuttui siis ihan täysin.

Alcarazin ja Sinnerin ottelussa taas ikään kuin mentiin ympäri, kunnes tultiin yhteen. Tämä siis sillä mittarilla todettuna, että Sinner voitti lähes kolmestasadasta pisteestä kaksi enemmän.

Aaltoilleessa ottelussa Sinner oli selvästi parempi ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Voitetun kolmoserän jälkeen hän näytti kuitenkin kohtaavan jonkinlaisia terveysmurheita, eikä Alcaraz hyvällä tasolla pelatessaan jätä sellaista hyödyntämättä. 

Nelituntisessa ottelussa paukuteltiin jokseenkin sama määrä voittolyöntejä ja pakottamattomia virheitä. Niin sanotusti ylipitkäksi ei tämäkään kamppailu mennyt, eli kummallakaan finalistilla ei pitäisi asioiden jäädä kiinni ainakaan väsymyksestä.

Keskinäisissäkin tasaista

Keskinäisten ottelujen vertailussa kannattaa pitää mielessä samat asiat kuin Alcarazilla yleensäkin. Kyseessä on niin nuori mies, että vuonna 2021 pelatut ottelut eivät ole otannan merkittävyydeltään samaa kuin viimevuotiset tai tämän kauden pelit. 

Siksi ei kannata orjallisesti tuijottaa sitä, että Zverev johtaa keskinäisiä otteluita 5-4. Voitoista kaksi kun tuli tuolloin vuonna 2021, jolloin Alcaraz oli vielä teini-ikäisen statuksella. 

Toisaalta näinä espanjalaisen huippujaksoinakin Zverev on pystynyt paljolti tasapäisiin keskinäisiin kohtaamisiin. Kolmesta viimeisimmästä ottelusta hän on voittanut kaksi, ja kuusi viimeisintä on tasatilanteessa 3-3.

Kun Zverev on tehnyt urallaan parasta tulosta nimenomaan massalla, pystyy hän tekemään tästä finaalistakin hienon kamppailun.

Alexander Zverevin voitto +4,5 pelin tasoituksella
1.97100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.87Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.87100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.87100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.