Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Ranskan avoimet: Alexander Zverev - Alex De Minaur

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Tennis vedonlyönti - Kalenteri 2024 ja voittava peli
Tapahtuma päättynyt: Ke 5.06 klo 22.25
Peli ohi
Alexander Zverevin otteluvoitto
1.43Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.42100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Alex De Minaurin (ATP-11) tennisura on alati nousujohteisessa vireessä. Ranskan avointen puolivälieräpaikka on erinomainen osoitus siitä. 

De Minaur oli pelannut Ranskan avointen pääsarjassa ennen tätä kevättä seitsemänä vuonna. Taival oli päättynyt neljästi ensimmäiselle ja kolmesti toiselle kierrokselle. Jo kaksi voitettua ottelua samana vuonna oli siis 25-vuotiaan miehen henkilökohtainen ennätys.

Kaavio-onnikin on yleensä ansaittava

11:nneksi sijoitettuna pelaajana De Minaur ansaitsi kaavio-onneaan. Kaksi ensimmäistä vastustajaa olivat suhteellisen kevyttä kauraa, ja samaan osaan pääsarjaa osui sijoitetuista pelaajista massaa "vihaava" Alexander Bublik.

Jan-Lennard Struff pudotti Bublikin. Ja vaikka Struffia ei ole syytä vähätellä, oli 3-1-voitto suunnilleen odotusten mukainen tulos De Minaurille. 

Neljännen kierroksen vastustaja olisi ollut huomattavasti kovempi kanto kaskessa millä tahansa muulla alustalla. Mutta kun Daniil Medvedev sattui tulemaan vastaan juuri Roland Garros'n tennispyhätössä, pääsi De Minaur jälleen iskemään suotuisana hetkenä. 

Näin pitkälle eteneminen ei selity pelkällä arpaonnella. De Minaur on noussut pelaajana koko ajan yhä paremmalle tasolle. Grand Slam -tasolla merkit siitä ovat olleet vielä harvassa, mutta vuosikausien heikot tulokset myös Masterseissa ovat lähteneet selvästi nousevalle käyrälle. 

Viime vuonna Kanadassa hän eteni aina Masters-finaaliin asti, ja Pariisin hallikisassakin tuli puolivälieräpaikka. Kahden viime vuoden otteluvoittoprosentit olivat uran huippuluokkaa, ja nyt taso on noussut entisestään. Aikaisia turnauksista putoamisia on nähty varsin vähän.

De Minaur on selvinnyt rasituksen osalta helpommalla kuin puolivälierävastustajansa. 

Vihje menee hehkutuksesta huolimatta Zvereville

Ja mikä onkaan lopputulema tämän hehkutuksen jälkeen? Se, että vihje kohdistuu Alexander Zverevin (ATP-4) menestykseen. 

Fakta on kaikesta huolimatta se, että De Minaur ei ole massalla tähtipelaajia vastaan yhtä hyvä haastaja kuin kovilla kentillä. Zverevin voi tällä hetkellä laskea tähtikategoriaan, ja hän on tehnyt parasta jälkeään nimenomaan massalla.

Eipä silti, helpolla Zverev ei kisassa ole päässyt. Suurin huomio tuli ottelussa Rafael Nadalia vastaan, mutta siinä saksalaisella ei pelillisesti ollut hätää. Sen sijaan kolmannella ja neljännellä kierroksella mielenkiintoa on riittänyt.

Tallon Griekspooria vastaan asiat kärjistyivät sellaisiksi, että ratkaisu haettiin käytännössä pisimmän mahdollisen tavan kautta. Griekspoor puristi "match-tie-breakissa" hieman mailaa, ja Zverev pystyi vastaavasti muutamaan loistosuoritukseen juuri silloin, kun niitä eniten tarvittiin. 

Eikä jännitystä puuttunut myöskään Holger Runea vastaan. Viiteen erään mentiin myös neljännellä kierroksella, joten Zverevillä on kertynyt ottelukuormaa jonkin verran. 

Toisaalta sekä Griekspoor että Rune ansaitsevat myös tunnustusta peliesityksistään. Yhtä lailla Zverev voitti lopulta viidennen erän Runelta helposti, vaikka olikin neljännessä katkaisupelin päässä putoamisesta.

Kaikesta De Minaurin tasonnoususta huolimatta Zverev on tässä iso suosikki.

Alexander Zverevin otteluvoitto
1.43Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.42100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.41100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.4100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.39Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.