Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Olympiakarsinnat: Puola - Suomi

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: To 4.07 klo 23.00
Peli ohi
Suomen otteluvoitto
2.65Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.6100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Suomen tie olympialaisiin on vähintään haastava, joku voisi puhua lähes mahdottomuudesta. Käytännössä se vaatisi kolmea peräkkäistä voittoa, vastustajina mitä todennäköisimmin Puola, Espanja ja Bahama. 

Jokainen ymmärtää tilanteen hankaluuden ilman Lauri Markkasta pelatessa. Puola on ollut viime vuosina suunnilleen Suomen tasoa, Espanja voitti kaksi vuotta sitten Euroopan mestaruuden ja Bahama päihitti Susijengin tiistaina lopulta 11 pisteellä.

Kun Bahama voitti myös Puolan, oli tulos lohdullinen Suomen kannalta. Karsintaturnauksen välieräpaikkaan riittää nyt Puolan päihittäminen millä tahansa piste-erolla.

Bahamaa vastaan sivussa oli Markkasen lisäksi Sasu Salin. Kapteenin seurajoukkuekausi ei pelillisesti ollut aivan monien aiempien tasoinen, vaikkakin hänen edesottamuksiaan Suomen riveissä toki tarvittaisiinkin. 

Molemmilla joukkueilla paljon samaa Bahamaa vastaan

Suomen ja Puolan suoritustasossa Bahamaa vastaan oli paljon samaa, kuten jo tuloksetkin kertovat. Bahama voitti Puolan yhdeksän pisteen erolla. 

Bahaman tähtipelaajat olivat kentällä molemmissa otteluissa isoja minuutteja ja tekivät myös isot tehot. Kummassakin ottelussa Bahama voitti niukahkosti levypallot, eli peli ei ratkennut missään tapauksessa siihen.

Suomen tappio rakentui vääjäämättä korinaluspelaamisesta. Bahaman onnistumisprosentti kahden pisteen heitoissa oli lähes 57, Suomella alle 43. Myös Puola jäi Bahamaa vastaan jälkeen kakkosprosenteissa, mutta ero oli huomattavasti pienempi (58-54). 

Kolmosensa Bahama heitti molemmissa otteluissa oivallisella selvästi yli 40 prosentin tarkkuudella. Suomen ja Puolan kaukoheittopelaamisessakaan ei ollut isompaa vikaa, mutta osumaprosentti jäi silti vastustajaa heikommaksi. 

Suomen hyökkäämistä tahdittivat odotetusti takamies Edon Maxhuni ja "ison pään" pelaaja Mikael Jantunen. Rehellisyyden nimissä molemmat onnistuivat kolmosissaan merkittävästi yleisiä keskiarvojaan paremmin. 

Isojen roolien aloitusviisikko

Nämä miehet kantoivat myös isoa pelillistä vastuuta. Esimerkiksi Alexander Madsenin minuutit jäivät tällä kertaa alle viiteentoista. 

Puolalta onnistui hyökkäyspäässä 215-senttinen sentterijätti Aleksander Balcerowski. Hän oli mukana Panathinaikosin ryhmässä voittamassa Euroopan suurinta kilpailua Euroliigaa. 

Muilta osin Puolan pelaaminen pyörii tuttuun tapaan takamiesten kautta. Sekä Mateusz Ponitkan että A.J. Slaughterin ratkaisuihin jäi karsintaturnauksen avauspelissä toivomisen varaa. 

Kun nimilistan täydentää vasta parikymppisellä Jeremy Sochanilla ja Michal Sokolowskilla, on Puolan avainpelaajat lueteltu. Kaikille muille jäi keskiviikkona alle 17 minuutin peliaika. 

Puola on sopinut Suomelle vastustajana hyvin. Poissaolot tietysti satuttavat joukkuetta, mutta Suomi saa alle yhden välipäivän ja tällä kertaa joukkueessa pelaa esimerkiksi kahden vuoden takaisista EM-kisoista poiketen Oliver Nkamhoua. Pikkuyllätyksen mahdollisuudet ovat olemassa.

Suomen otteluvoitto
2.65Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
2.6100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.55Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.5100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.5100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.