Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

Olympiakarsinnat: Espanja - Suomi

Eki
Kirjoittanut:
Eki
Koripallon vedonlyönti netissä
Tapahtuma päättynyt: La 6.07 klo 23.00
Peli ohi
Ottelussa yhteensä alle 167,5 pistettä
1.92100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.92Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa

Vielä Puola-ottelun jälkeisenä päivänäkin on hieman vaikeaa ymmärtää, miten Suomi pysyi torstaina mukana kamppailussa olympiapaikasta. Jos Susijengiä analysoi kaksijalkaisena kokonaisuutena, oli vähintään puolitoista jalkaa jo ulkona kisakoneesta. 

Jollain merkillisellä keinolla joukkue kairasi tilanteen sellaiseksi, jossa matkaa Pariisiin on kaksi voittoa. Tie on toki edelleen pitkä, mutta jännitys säilyy vähintään lauantaihin asti. Voiton jälkeen ajatukset alkoivat kääntyä vähitellen jo siihenkin, ettei Espanjan eteneminenkään välieriin ole ollut aivan täysin suoraviivaista.

Näiden joukkueiden kohtaamisen tarinaa voi lähteä rakentamaan parin vuoden takaisista EM-kilpailuista. Tuolloin Suomi johti puolivälierää jo erittäin suurella erolla ja oli sen puolentoista jalan verran kiinni mitalipelipaikassa.

Espanja tuli takaa rinnalle ja ohi etenemällä lopulta Euroopan mestariksi. Viimevuotiset MM-kisat menivät molemmilta joukkueilta omaan tasoon nähden alakanttiin, kun Espanja jäi puolivälierien ja Suomi ylemmän jatkosarjan ulkopuolelle. 

Salin osoitti merkityksensä

Osa Espanjan Euroopan mestarijoukkueesta on edelleen mukana. Suomella on puolestaan sinällään suhteellisen vähän vaihtuvuutta arvokisaryhmiin, mutta se suurin muutos on tietysti Lauri Markkasen poissaolo. 

Sasu Salin osoitti Puola-ottelussa, kuinka suuri hänen merkityksensä voi vielä parhaimmillaan olla. 11 pistettä kohtalaisella heittopelillä on arvo sinänsä, mutta kun siihen lisää kuusi koriin johtanutta syöttöä vain yhdellä menetyksellä ja muutaman olennaisen vastustajille hankitun virheen, kääntyi kokonaisuus jo melkoisen positiiviseksi. 

Mikael Jantusen kypsyminen torstain ottelun tehokkaimmaksi pelaajaksi on melkoinen "statement" sekä pelaajalta että häntä Pariisissa auttaneelta päävalmentajalta Tuomas Iisalolta. X-Factor löytyi tällä kertaa Alexander Madsenista, joka teki valtaosan 18 pisteestään viimeisellä neljänneksellä. Kolme onnistumista kolmessa kolmosessa oli paitsi odottamatonta myös Suomen kannalta ratkaisevan tärkeää. 

Angola pystyi pitämään pelin tiukkana

Tietyt epäilyttävät kohdat eivät kuitenkaan kadonneet mihinkään. Suomi teki jälleen tulevaa ajatellen liikaa pallonmenetyksiä, 16 kappaletta. Puolan pääsy 38 vapaaheittoyritykseen taas oli Susijengin kannalta hälyttävää. Yksi pelastuksista oli se, että onnistumisia tuli vain noin 63 prosentin tarkkuudella. 

Espanja höntsäili avausvoiton Libanonista, mutta Angolaa vastaan tilanne pysyi aidosti varsin tasaisena loppuun asti. Yksikään neljännes ei päättynyt kummankaan joukkueen eduksi yli kuuden pisteen erolla, ja Espanja hoiti lopulta 89-81-voiton. Toki aivan loppuminuuteilla ei enää pelattu suoranaisesti voitosta. 

Päävalmentaja Sergio Scariolo peluutti ymmärrettävästi miehiä varsin tasaisesti. Kymmenestä pelaajasta kaikki viettivät kentällä vähintään 11,5 minuuttia eikä kukaan puolta tuntia. Tehokkuusmittarilla selvästi yli muiden nousivat Santiago Aldama ja Willy Hernangomez

Suomen tähänastisissa otteluissa on nähty yllättävän paljon pisteitä. Toisaalta Puola heitti kolmosensa loistavasti, ja Suomikin on onnistunut heittopelissään varsin hyvin. 

Hyökkäyspotentiaaliltaan Susijengin kyvyt ovat ilman Markkasta hyvin rajalliset. Ne rajat tulevat Espanjan kohdalla vastaan, eikä Espanja ole yltynyt valtaviin pistehurjasteluihin. 

Ottelussa yhteensä alle 167,5 pistettä
1.92100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.92Ei bonusta Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.88100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

Koripallo
Kohteen alkamisajankohta: 27.7.2024 klo 12.00
EUROOPPALIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 25.7.2024 klo 21.30
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Eki
Kirjoittanut: Eki
Sports Expert
Penkkiurheilijana löytyy vuosikymmenten kokemus eri urheilulajeista, ja ruokavalio on sillä saralla erittäin laaja. Sekä lajin kiinnostavuuden että vedonlyönnin kannalta inspiroivaksi on noussut tennis, mutta pallon pyöriminen kiehtoo monessa muodossa. Unohtamatta murtsikkasuksien sivakointia ja yleisurheilukenttien antia.