Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Yön pelaajaveto

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 17.05 klo 4.30
Huti
Brent Burns yli 1,5 blokattua laukausta
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Carolina Hurricanes on noussut 0-3 tappioasemasta New York Rangersia vastaan jo voiton päähän siitä, että itäisen konferenssin finaalipaikka ratkeaisi kutkuttavassa Game Sevenissä. Ennen sitä olisi vielä voitettava kotona PNC Areenalla perjantain vastaisena yönä - toki myös kaksi ottelua putkeen hävinnyt Rangers janoaa myös laittaa sarjan poikki.

Kuudennesta ottelusta odotetaan erittäin tasaista niin kuin myös aiemmat ottelut ovat olleet. Kahdessa viime ottelussa maali- sekä laukaisumäärät ovat hieman tippuneet, joka on luonnollista huomioiden pöydällä olevat panokset.

Canes nappasi jälleen pakkovoiton - Rangers jäi aseettomaksi

Ottelusarjan viides ottelu oli pelitapahtumien perusteella katsojan silmään tähän mennessä laimein noin muuten vauhdikkaassa pudotuspelisarjassa. Hurricanes lähti pelaamaan viidettä ottelua pakkovoitto edessä, joka näkyi varovaisina otteina sillä Rangers on tähän mennessä tehnyt selväksi sen, että virheistä rankaistaan isolla kädellä.

Ottelun ensimmäinen erä oli maaliton. Paras paikka aukesi Andrei Svechnikovin annettua läpisyötön Jake Guentzelille, joka yritti yllättää Igor Shesterkinin nopealla kudilla, mutta kuitenkin Rags-kassarin vetäessä tästä pidemmän korren. Erän lopussa nähtiin Evgeny Kuznetsovin todella tyhmä huitomisjäähy, joka ei sentään tällä kertaa koitunut Canesin kohtaloksi.

Toisessa erässä Canes pääsi kokeilemaan ottelussa ensimmäistä kertaa ylivoimaa. Surkea, 1/17 operoinut ylivoima koki taas valtaisan takaiskun, kun Jacob Trouba blokkasi Sebastian Ahon laukaisun ja karkasi sen jälkeen alivoimalla maalintekoon. Canes ei pystynyt hyödyntämään erän kolmea ylivoimamahdollisuuttaan, jonka vuoksi he lähtivät viimeiseen erään 0-1 tappioasemasta.

Selke Trophyn saajaksi ehdolla oleva Jordan Staal pelasi loisto-ottelun, joka palkittiin kolmannen erän alussa hänen iskemällään tasoitusmaalilla. Ottelun momentum kääntyi nopeasti Carolinalle, kun he menivät kolmisen minuuttia Staalin maalin jälkeen 2-1 johtoon Kuznetsovin osumalla johon syöttöpisteen nappasi Jesperi Kotkaniemi. Rangers ei tästä enää toipunut, kun Jordan Martinook löi vierasjoukkueen jo 3-1 johtoon ennen päätöskymppiä, ja kun Martin Necas viimeisteli 4-1 loppulukemat tyhjään maaliin kolme ja puoli minuuttia ennen loppua.

Kokonaislaukaisumäärä jäi ottelussa vain 49 laukaukseen maalia kohti (21-28), joka on vielä vähemmän kuin neljännen ottelun 56 laukausta maalia kohti (31-25).

Maalinestopeli isossa roolissa - kiekon eteen uhraudutaan enemmän pudotuspeleissä

Ottelusarjan edetessä maalinestopeli on noussut yhä isompaan rooliin; laukauksia pyritään blokkaamaan enemmän ja estämään kiekon pääsyä maalille päin.

Hurricanes on petrannut blokkauspeliään, sillä kahdessa viime ottelussa he ovat blokanneet enemmän laukauksia (19, 15) kuin mitä ensimmäisessä sekä kolmannessa ottelussa (10, 14). Poikkeuksen teki toinen ottelu, jossa Canes blokkasi jopa 40 laukausta ottelun venyttyä toiseen jatkoerään asti. Näistä blokeista 29 tuli varsinaisella peliajalla.

Carolinan isokokoinen (196cm, 104kg) konkaripuolustaja Brent Burns on löytänyt itsensä kiekon edestä monta kertaa. Sarjassa New York Rangersia vastaan hän on jokaisessa ottelussa blokannut vähintään yhden laukauksen, ja kahdessa ottelussa kaksi. Pudotuspelikevään 10 ottelussa vähintään kaksi blokattua laukausta on tullut viidessä ottelussa. Burnsin jääaika yhtä lukuun ottamatta jokaista ottelua kohden huitelee reilusti yli 20 minuutissa, joten vastuuta kaukalossa piisaa kokeneelle konkarille. Carolina lähtee otteluun pienenä suosikkina, joka hieman lisää sitä mahdollisuutta että ottelussa voitaisiin Canesin mahdollisen johtoaseman johdosta nähdä Rangersin pyöritystä Carolinan puolustusalueella, joka antaa mahdollisuuksia peitoille.

Brent Burnsin yli 1,5 blokatusta laukauksesta illan otteluun tarjotaan Bethardilla 2,08 kerrointa, joka kelpaa peleille ottaen huomioon ottelun panoksen, lähtökohdat ja miehen aikaisemmat suoritukset puolustuspäässä.

Brent Burns yli 1,5 blokattua laukausta
2.08100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.