Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Yön pelaajaveto

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 14.05 klo 4.30
Huti
Sebastian Aho tekee ottelussa pisteen (+JA)
1.52100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.5100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

New York Rangersilla on jälleen yksi mahdollisuus edetä konferenssifinaaleihin MSG Arenalla, kun otteluvoitot Carolina Hurricanesia vastaan ovat tilanteessa 3-1.

Hurricanesin Sebastian Aho on ollut pudotuspeleissä hyvässä vireessä. Ottaako Aho ratkaisuhetkillä johtajuutta ja vieläkö pistevire saa jatkoa?

Canes onnistui voittamaan pakon edessä

Carolina Hurricanes pelasi New York Rangersia vastaan selkä seinää vasten ja onnistui lopulta voittamaan pakon edessä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä pelatussa ottelussa. Ottelun avausosuma nähtiin heti ottelun alussa, kun kotijoukkuuen Evgeny Kuznetsov vei kotijoukkueen johtoon topakan rannelaukauksen voimin. Lisää löylyä kiukaalle niittasi sarjan ensimmäisellään Stefan Noesen, kun peliä oli takana vasta 6:33.

Kaapo Kakko avasi pistetilinsä sarjassa, kun hän syötti Rangersin 2-1 kavennusmaalin jonka arkkitehtina oli Will Cuylle. Hurricanes otti kuitenkin kahden maalin johdon itselleen takaisin, kun Jake Guentzelin vahva peli hyökkäyspäässä siunasi Sebastian Aholle unelmatontin maalin edessä, josta suomalainen ei erehtynyt. Maali oli Aholle pudotuspelikevään kolmas, ja samalla pistesarakkeeseen merkattiin lukema 10.

Hurricanes oli niskan päällä ottelun ensimmäisen erän ajan, niin kuin kotijoukkueelta sopi odottaakin tuossa tilanteessa. Laukaukset kirjattiin Canesille ensimmäisessä erässä 10-8. Ottelun toisessa erässä nähtiin ainoastaan yksi maali, kun Barclay Goodrow kavensi lukemiksi 3-2.

Kolmannessa erässä Rangers tuli hyvän vireen löytäneen Alexis Lafrenieren maalilla tasoihin, mutta tällä kertaa kiri tyrehtyi ajassa 56:17 Ryan Lindgrenin saamaan kampitusjäähyyn, jonka aikana Brady Skjei viimeisteli Carolinan 4-3 voitto-osumaksi jääneen maalin ylivoimalla. Carolina vei ottelun laukaukset lopulta nimiinsä 31-25.

Iso kivi vierähti Carolinan sydämeltä pois - ei pelkästään sen takia että ohuet mahdollisuudet pudotuspelisarjassa säilyivät elossa, vaan myös sen takia että ylivoima onnistui viimein tuhrittuaan edelliset 17 mahdollisuutta. 5vs5-pelissä joukkue on kuitenkin pärjännyt jo aiemmin kohtalaisesti, ja mikäli Rangers ei olisi aiemmissa otteluissa rankaissut erikoistilanteilla, voisi tilanne Hurricanesin kannalta olla ottelusarjassa toinen.

Hurricanes vs. Rangers game 4 highlights.

Sebastian Aho pistevireessä

Sebastian Aho on pudotuspelikevään tähän asti yhdeksässä ottelussa takonut pisteet 3+7=10. Viime ottelun maalin jälkeen hänestä tuli samalla pelaaja, joka on onnistunut kuutena vuotena peräkkäin saavuttamaan post-seasonilla kymmenen pisteen merkkipaalun.

New York Islandersia vastaan Aho ei ollut vielä tehopisteiden valossa kovin hurja (2+1), mutta Rangersia vastaan mies on nostanut tasoaan ja nakutellut neljään otteluun tehot 1+6=7, tehden pisteen jokaisessa ottelussa. Aho on pelannut Rags-sarjassa erittäin hyvin Jake Guentzelin (3+2=5) kanssa niin kuin aiemmin tällä kaudella, ja pudotuspelien edetessä ykkösketjuun Seth Jarvisin tilalle vaihdettu Andrei Svechnikov näyttää myös saaneen juonenpäästä kiinni, sillä mies on neljässä ottelussa New York Rangersia vastaan tehoillut itselleen pisteet 1+3=4.

Tosipaikan edessä Aholta ja hänen ketjukavereiltaan odotetaan entistä suurempaa tasonnostoa. Aho on toistaiseksi tehtaillut pisteen sarjan jokaisessa ottelussa, eikä vähempää voi odottaa tapahtuvan ensi yön ottelussakaan. Ahon kerroin vähintään yhdestä pisteestä on 1,52, joka vaikuttaa melko mukavalta siihen nähden että Hurricanesin ja Rangersin sarjassa on ladottu maaleja melko rankalla kädellä.

Sebastian Aho tekee ottelussa pisteen (+JA)
1.52100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.5100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.5100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.5100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.5100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.