Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Yön pelaajaveto

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 12.05 klo 4.30
Huti
Igor Shesterkin yli 30,5 torjuntaa
1.75100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Carolina Hurricanes ja New York Rangers kohtaavat itäisen konferenssin neljännessä välieräottelussa. Hurjavireinen Rangers on painanut Hurricanesin selkä seinää vasten, sillä konferenssin finaalipaikka on heille ensi yönä katkolla otteluvoittojen ollessa tilanteessa 3-0 Rangersille.

Hurricanes on kahdessa ottelussa tulittanut hurjasti kohti Igor Shesterkinin vartioimaa Rangers-maalia, mutta toistaiseksi ilman konkreettista palkintoa.

Canes pommitti kohti maalia, mutta Rangers vei voiton

Carolina Hurricanes saapui ensimmäiseen kotiotteluun hurjalla hengellä, ja lähti tavoittelemaan voittoa heti ensi minuuteista lähtien. Ensimmäisessä erässä kiekkoa tulitettiin maalia kohti jopa 17 kertaa, ja toisessa erässä 20 kertaa.

Jake Guentzel huudatti kotiyleisöä iskemällä ottelun avausmaalin 10 minuutin pelin jälkeen. Ottelu eteni avausosuman jälkeen maalittomissa merkeissä pitkälle toiseen erään, kunnes Rangers karkasi Carolinan kiekonmenetyksen seurauksena alivoimahyökkäykseen josta Chris Kreider viimeisteli kiekon ohi Pyotr Kochetkovin. Rangersilla oli ottelussa alivoimien aikaan useampiakin tilanteita, jopa enemmän kuin mitä Canes sai aikaan ylivoimalla.

Ottelun kolmannessa erässä Alexis Lafreniere jatkoi maaliputkeaan vieden Rangersin 2-1 johtoon. Aikaisempiin eriin verrattuna kolmas erä ei ollut Hurricanesille niin hyvä, sillä he laukoivat maalia kohti vain 9 kertaa. Canes onnistui kuitenkin tasoittamaan ottelun ajassa 58:24 Andrei Svechnikovin osumalla, jolla he veivät ottelun jatkoerään. Jatkoajalla voitto-osuma syntyi Rangersin Artemi Panarin lavasta, kun hän ohjasi kiekon maaliin hetki sen jälkeen kun Canes-puolustaja Dimitri Orlov ei saanut sitä laidan vieressä haltuun.

Ottelussa jatkui sama virsi kun aiemmissa otteluissa; Canes ei onnistunut vieläkään erikoistilanteissa, kun taas Rangers onnistui. Maalinteko tuotti heille muutenkin tuskaa, sillä kahden ottelun viisi maalia yli sadalla laukauksella ei ole Hurricanesin tapaista tehokkuutta.

Hurricanes oli kotiluolassa ahnas ja jo toistamiseen peräkkäin hallitsi ottelua laukausten muodossa voittaen ne lukemin 47-25. Rangersin maalilla Igor Shesterkin on kuitenkin pitänyt huolen siitä ettei kiekkoja livu turhan suurella prosentilla hänen selkänsä taakse - Shesterkin on viimeisten kahden ottelun aikana torjunut huimat 99 laukausta ja pelannut torjuntaprosenteilla 94,7% ja 95,7%. Maalivahtipelissä vaaka on kallistunut tässä sarjassa vahvasti Rangersin suuntaan.

Hurricanes toimittanee ahnaasti kiekkoa maalia kohti

Kahdessa aiemmassa ottelussa Carolina Hurricanes on laukonut maalia kohti jopa 57 ja 47 kertaa. Toki molemmat näistä otteluista venyivät jatkoajalle, mutta varsinaisellakin peliajalla laukauksia tuli 42 ja 46 kappaletta.

Hurricanes pelaa ottelussa selkä seinää vasten, ja haluaa olla pelin päällä varmasti ensi minuuteista lähtien. Hurjaa painetta kohti Rangersin päätä on luvassa, jossa Shesterkin saa tehdä täyden päivätyön torjuakseen Rangersille voiton ensi yönä.

Yön pelivalinnaksi valikoituu Canesin hurjiin laukaisumääriin pohjautuvat Igor Shesterkinin torjunnat, joita oletamme ottelussa tulevan yli 30,5 kappaletta. Vaihtoehtoisena kohteena otteluun voisi pitää kokonaislaukaisumääriä, jotka todennäköisesti kipuavat yli 60:n. Ottelun mennessä jatkoerään nämä kohteet saavat vielä pienen ekstra-valuen.

Igor Shesterkin yli 30,5 torjuntaa
1.75100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.