Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Yön pelaajaveto

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Pe 10.05 klo 4.30
Osuma
Vincent Trocheck yli 2,5 laukausta maalia kohti (+JA)
1.99100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.99100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Carolina Hurricanes ja New York Rangers kohtaavat itäisen konferenssin kolmannessa välieräottelussa perjantain vastaisena yönä, kun sarja siirtyy Rangersin 2-0 johtolukemissa PNC Arenalle, Carolinaan.

Edellinen ottelu oteltiin pitkän kaavan kautta jossa Rangers oli parempi maalein 4-3 toisen jatkoerän jälkeen, kun Vincent Trocheck maalasi ylivoimalla.

Rangers rokottanut Hurricanesia erikoistilanteissa

Toinen ottelu jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi, kun maalikarkelot aloitettiin jo heti ensimmäisessä erässä. Tällä kertaa maalihanat avasi Rangersin Alex Lafreniere, joka upotti tarkan rannelaukauksen ohi Frederik Andersenin. Canes tuli erässä myöhemmin tasoihin, kun Jake Guentzel ohjasi Sebastian Ahon laukauksen maaliin. Dimitri Orlov vei vielä erän lopussa syntyneellä pukukoppimaalilla Carolinan 2-1 johtoon.

Toisessä erässä nähtiin jälleen maalit mieheen, joista vastasivat illan toisillaan Lafreniere sekä Guentzel. Kolmannessa erässä nähtiin yksi maali, kun Chris Kreider toi sarjan ensimmäisellä osumallaan Rangersin 3-3 tasoihin. Maali syntyi ylivoimalla, kun kiekko jäi vapaaksi maalin edustalle josta Kreider lapioi roskat roskiin Vincent Trocheckin laukauksen jälkeen syntyneestä reboundista.

Jatkoajalla Carolinalle tarjoutui rutkasti mahdollisuuksia ratkaista ottelu jopa alivoimalla, mutta kotiyleisön sankariksi nousi jälleen kerran maalannut Trocheck, joka iski ratkaisumaalin ylivoimalla. Rangers otti sarjassa tukevan 2-0 johdon, jonka on puoltanut loistava erikoistilannepelaaminen; Rangers on rokottanut Hurricanesia ylivoimalla, sillä yhdeksästä ylivoimasta jopa neljä on tuottanut tulosta. Rangersin 40-prosenttinen ylivoima on NHL:n pudotuspelien kolmanneksi tehokkainta.

Trocheck ratkaisi Game 2:n Rangersin eduksi toisen jatkoerän ylivoimamaalilla.

Trocheck jatkanut hyviä otteitaan - maalivire sai jatkoa

New York Rangersin kakkoskentän laidalla luutii Vincent Trocheck, joka saa hyvin vastuuta myös ylivoimassa. Tähän asti kuudessa ottelussa hän on kasannut tehopisteet 5+5=10. Trocheck saa pelata Artemi Panarinin kanssa, jolta tuskin tarjoilu jää puuttumaan sillä Bread Man nakutteli runkosarjassa jopa 71 syöttöpistettä.

Trocheck viilettää jopa viiden ottelun maaliputkessa, jonka aikana hän ei ole kutiaan arastellut. Viimeisen viiden ottelun aikana hän on ampunut maalia kohti yhteensä 16 kertaa, ja 4/5 ottelussa on syntynyt vähintään kolme laukausta maalia kohti. Edellisessä ottelussa Trocheck ampui maalia kohti jopa kuudesti.

Yön ottelun pelikohteeksi valikoituu Trocheckin laukaukset, kun miehen yli 2,5 laukauksesta maalia kohti tarjoillaan aikaisemmista esityksistä huolimatta vieläkin kahden kerrointa. Kertoimessa on mukana rutkasti hyvää, vaikka voisi olettaa että Rangers tulee vierasottelussa jäämään laukaisumäärissä hieman varjoon.

Tunteet ovat kuitenkin käyneet otteluissa kuumana, ja niissä on nähty rutkasti ylivoimamahdollisuuksia joilla Trocheck on päässyt kokeilemaan maalintekoa.

Vincent Trocheck yli 2,5 laukausta maalia kohti (+JA)
1.99100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.99100% bonus 220€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.99100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.99100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.99100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.