Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Winnipeg Jets - Colorado Avalanche

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 1.05 klo 7.00
Huti
Winnipeg Jets ML
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Läntisen konferenssin joukkueista kohtaavat Winnipeg Jets ja Colorado Avalanche toisensa Canada Life Centressä pudotuspelien avauskierroksella viidettä kertaa varhain keskiviikkoaamuna puoli viiden jälkeen. Colorado johtaa sarjaa otteluvoitoin 3-1.

Avsille jo kolmas peräkkäinen voitto!

Rick Bownessin luotsaama Winnipeg Jets hävisi jo kolmatta kertaa peräkkäin Colorado Avalanchelle kaksikon kohdattua toisensa neljättä kertaa toisen kerran peräkkäine Ball Arenassa, missä Avsin voittolukemat kirjattiin lukemin 5-1 (1-1, 3-0, 1-0) sunnuntai-iltana.

Kamppailun avausosuman viimeisteli Avsin kakkosketjusta suomalaislaitureista Artturi Lehkonen, joka sai oivan syötön Casey Mittelstadtilta maalin edustalle avauserän yhdeksännellä minuutilla. Kaikissa sarjan neljässä pelissä maalinteossa onnistuneelle Lehkoselle osuma oli jo sarjan neljäs. Colorado-piiskuri Jared Bednar on voinut syystäkin myhäillä tyytyväisenä Lehkosen loistaessa tehden siinä ohessa myös Mittelstadtista paremman ja Avsilla on nyt kaksi todella hyvää kärkikenttää. Nate Schmidt toi Jetsin tasoihin vieraiden kolmosnyrkin osumalla erän 14.minuutilla. Syöttöpisteet osumasta kirjattiin Mason Appletonille ja Logan Stanleylle.

Toisessa erässä Jets otti kolme peräkkäistä kakkosta, joista Stanleyn kaksi ensimmäistä jäähyä se sai tapettua, mutta ei enää Vladislav Namestrnikovin jäähyä vaan Avsista Valeri Nichushkin maalasi ylivoimalla Cale Makarin ja Nathan MacKinnonin syötöistä erän 12.minuutilla siirtäen isännät 2-1 johtoon vain 14 sekuntia erikoistilanteen alkamisesta. Kahdeksan pistettä pudotuspeleissä saalistanut ja toisen maalinsa niissä iskenyt Makar näytti seuraavaksi, miksi tehopuolustajaa pidetään yhtenä NHL:n parhaimmista luistelijoista pakin pujoteltua omalta alueelta viiden Jets-pelaajan välistä maalintekoon siirtäen Avsin jo 3-1 johtoon 16.minuutilla. Erän päätösminuutilla Nichushkin vei vielä Avsin kolmen maalin karkumatkalle Lehkosen ja MacKinnonin syötöistä isäntien pelattua jälleen ylivoimalla Nino Niederreiterin kärsittyä kakkostaan Jetsin neljännessä jäähyssä.

Päätöserään Bowness otti Jetsin maalinsuulle Laurent Brossoitin ja päästi Connor Hellebuyckin jo keskittymään sarjan seuraavaan otteluun. Nichushkin täydensi iltansa sinetöiden vielä päätöslukemat 5-1:een tyhjään maallin saaden hattutemppunsa täyteen. Alexandar Georgiyev torjui Avsin maalissa kaikkiaan 26/27 lättyä, kun taas Jetsin maalissa Hellebuyck torjui 26/30 limppua sekä päätöserässä vielä Brossoit keräsi neljä torjuntaa.

Jets venyttää vielä sarjaa

Runkosarjan kahdeksalla voitolla päättänyt Jets on nyt hävinnyt tässä sarjassa ensimmäisen pelin voitettuaan kolme peliä peräkkäin ja sen putoaminen 1-3 tappiotilanteessa on 90,5% todennäköisyydellä enemmän kuin todennäköistä, ellei se sitten toista Avsin temppua ja voita sarjan kolmea seuraavaa mahdollista peliä. Mahdollisesti se kaventaa vielä sarjaa kotiluolassaan Canada Life Centressä, sillä ei myöskään ole kovin todennäköistä, että Avs ottaisi neljästi peräkkäin tässä sarjassa voittoa Jetsistä ja sarja katkeaa sitten aikaisintaan Ball Arenassa kuudennessa pelissä.

Jetsin urakkaa tosin hankaloittaa vahvan alivoimapelaajan puolustaja Brandon Dillonin puuttuminen toisesta pelistä peräkkäin saatuaan luistimenviillon ranteeseensa sarjan kolmannessa pelissä sekä mahdollisesti myös hyökkääjä Namestnikovin puuttuminen venäläisen saatua kovasta laukauksesta kimmonneen kiekon visiirinsä alle suoraan nenäänsä.

Toisaalta hurjasti runkosarjan maalikeskiarvoaan (3,68) pudotuspeleissä parantanut (5,50) Avs, joka on ollut liigan kärjessä molemmissa on flow-tilassa ja silloin todella vaikeasti lyötävissä. Epätoivoisessa asemassa olevalle Jetsillä tämä kamppailu on joka tapauksessa pakko voiton paikka ja noilla kertoimilla se on parempi pelivalinta yksittäisessä pelissä tällaisessa tilanteessa kotijäillä. Se vaatii Mark Scheifelen johtamalta kärkikentältä onnistumisia. Maestro itse nakutti tehoja sarjan kolmessa ensimmäisessä pelissä viiden (2+3) pinnan edestä jääden viimeksi Denverissä kiikareille. Scheifelen laitureista Kyle Connor nakutti puolestaan neljä (2+2) pinnaa kahdessa avauspelissä, kuten myös Gabriel Vilardi kolmella (0+3) tehopinnallaan. Alemmista kentistä kokenut sentteri Adam Lowry hyytyi täysin avauspelin kahden maalin jälkeen. Jetsin pakeista kovia jääaikoja kirjauttava Josh Morrissey (2+1) kantaa isoa vastuuta takalinjoilla veskari Hellebuykista puhumattakaan.

Winnipeg Jets ML
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.99100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.97Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.