Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Vancouver Canucks - Edmonton Oilers

Miro
Kirjoittanut:
Miro
nhl
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 9.05 klo 7.30
Huti
Alle 6,5 maalia (+JA)
1.88100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.88100% talletusbonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa

Vancouver Canucks ja Edmonton Oilers asettuvat vastakkain Tyynenmeren divisioonassa läntisen konferenssin välierissä. Canucks kukisti hurjan loppukauden pelanneen Nashville Predatorsin, kun taas Oilersille ei Los Angeles Kingsistä saatu kunnollista vastusta.

Ensimmäinen ottelu pyörähtää käyntiin Rogers Arenalla Vancouverissa varhain helatorstaina kello 05.00 Suomen aikaa.

Canucks kukisti Predatorsin kuudessa ottelussa

Vancouver Canucks oli Nashville Predatorsia vahvempi neljännesvälierissä, kun jatkopaikka irtosi kuudennessa ottelussa. Sarja oli todella tiukka sekä vähämaalinen, ja neljässä ottelussa voitto irtosi vain yhden maalin erolla.

Ottelusarjan hurjin ottelu nähtiin neljännessä ottelussa, kun Nashville oli jo turvallisen tuntuisessa 3-1 johdossa viimeisessä erässä. Canucks kampesi kuitenkin itsensä viimeisten minuuttien aikana tasoihin Brock Boeserin kahdella maalilla, ja voitti ottelun jatkoerässä. Erikoisen noususta teki vielä se, että Predatorsilla oli mahdollisuus naulata ottelu tyhjään maaliin, mutta tällä kertaa kiekko kimposi tolpasta ulos - marginaalit olivat siis hyvin pienet. Pieniä marginaaleja nähtiin myös muissa otteluissa, sillä esimerkiksi toisessa ottelussa Nashville pommitti maalia kohti jopa 30 kertaa, mutta hävisi ottelun maalein 1-2 vain 12 laukausta kohti maalia ampuneille Canuckseille.

Loistavan runkosarjan pelannut Boeser nakutteli 4 maalia ja 2 syöttöpistettä kuudessa ottelussa ollen näin Canucksin tehokkain pelaaja J.T. Millerin kompatessa perässä niin ikään kuudella tehopisteellä (1+5).

Edmonton Oilers jyräsi Los Angeles Kingsin

Yksi pudotuspelikevään "epäreiluimmista" ottelupareista läntisessä konferenssissa nähtiin Edmonton Oilersin sekä Los Angeles Kingsin välillä. Harva uskoi Kingsin jatkoonmenoon, eikä suotta, sillä neljästä runkosarjakohtaamisesta Oilers oli voittanut kolme. Joukkueet kohtasivat myös viime vuonna neljännesvälierissä, jolloin Oilers eteni jatkoon otteluvoitoin 4-2.

Sarja sai etenkin Edmontonin kohdalta vauhdikkaan alun, sillä he nuijivat jopa 7 maalia Los Angelesin verkkoon avausottelussa. Tehokkuus oli Oilersilla muutenkin parasta A-luokkaa, sillä viiden ottelun mittaiseksi venyneessä ottelusarjassa maaliero kirjattiin Edmontonin nimiin 22-13. Kingsin ainoa voitto ottelusarjassa tuli toisessa ottelussa jatkoajalla.

Oilersin takuumies oli kukapa muukaan kuin Connor McDavid, joka kirjautti tehot 1+11=12 viiteen otteluun. Ensimmäiset kolme ottelua tuottivat hänelle 9 pistettä, jolla hän liittyi harvojen joukkoon jotka ovat kyenneet playoff-kevään alussa samaan. Runkosarjassa 80 ottelussa jopa 54 maalia nakutellut Zach Hyman jatkoi kiekkojen lapioimista maaliin playoffsarjassa, kun mies junttasi jopa seitsemän kaappia viidessä ottelussa.

Tunnusteleva avauskamppailu?

Oilers oli todella tehokas pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella etenkin erikoistilanteissa, kun ylivoima operoi jopa 45-prosenttisesti, eikä alivoimalla mennyt ainuttakaan maalia omiin. Canucks pelasi kuudestatoista joukkueesta neljänneksi kovinta alivoimaa lähes 91%:n osumatarkkuudella, kun taas ylivoima jäi totaalisen piippuun prosentin kivutessa vain kahteentoista.

Oma pää pysyi joukkueilla puhtaana - Oilers päästi keskimäärin vain 2,6 maalia per ottelu, kun Canucks selvitti tiensä toiseksi vähiten maaleja päästävänä joukkueena vain kahden päästetyn maalin keskiarvolla.

Tämän kauden runkosarjassa joukkueiden välillä nähtiin melkoista maalirytkettä, sillä neljästä ottelusta jopa kolmessa nähtiin vähintään 7 maalia. Poikkeuksen teki joukkueiden viimeinen kohtaaminen 14. huhtikuuta, jolloin Canucks oli vahvempi maalein 3-1.

Alustavasti voisi olettaa, että pudotuspeleissä nähtäisiin runkosarjaa vähemmän maaleja pelaamisen ollessa tarkempaa. Ensimmäinen ottelu on kuitenkin aina ensimmäinen ottelu, joka antaa hyvin osviittaa siitä minkälaisista askelmerkeistä sarjaa lähdetään jatkamaan. Otetaan silti avauskamppailuun kokeiluun alle 6,5 maalia jatkoaika mukaan lukien, josta tarjoillaan mukavan tuntuista lähes 1,90 kerrointa.

Alle 6,5 maalia (+JA)
1.88100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.88100% talletusbonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.88100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.88100% bonus 200€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.88100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.