NHL: Pittsburgh Penguins - Winnipeg Jets

Ke 7.2. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - WINNIPEG JETS

Kohde sulkeutuu: 07.02.2024 02:00


Jääkiekon NHL palaa Pittsburgh Penguinsin ja Winnipeg Jetsin osalta All Star -tauolta, kun joukkueet iskevät yhteen PPG Paints Arenalla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Mitään maalijuhlaa kahden tasaväkiseksi arvioidun joukkueen osalta ottelusta ei ole povattu.

Jets kolmen ottelun tappioputkessa - ottelut vähämaalisia


Loistavaa kautta pelaava Winnipeg Jets löytyy NHL:n läntisen konferenssin neljänneltä sijalta aivan kärjen tuntumasta. Eroa konferenssia johtavaan Vancouver Canucksiin on 6 pistettä, mutta Jetsillä on kaksi ottelua vähemmän pelattu.

Ennen All Star -taukoa Jets ajautui kolmen ottelun tappioputkeen, jonka aikana joukkue onnistui tekemään vain neljä maalia. Tappiot tulivat ensin Boston Bruinsille maalein 1-4, jonka jälkeen Toronto Maple Leafs koulutti Jetsiä kahteen otteeseen maalein 1-0 (ja) ja 4-2.

Jetsin maaliero viimeisestä 10 ottelusta on ainoastaan 25-18, mikä antaa ottelukohtaiseksi keskiarvoksi vain 4,3 maalia per ottelu.


Penguins raapi voiton Montreal Canadiensista


Pittsburgh Penguins lähti voitto alla All Star tauolle, sillä joukkue kaatoi edellisessä ottelussa Montreal Canadiensin niukasti 3-2 jatkoajan päätteeksi.

Penguinsin Lars Eller pelasi NHL-uransa 1000:nnen ottelun juhlistaen sitä iskemällä ottelussa 1-1 tasoituksen Valtteri Puustisen syötöstä, joka oli laitettu kolmosvitjaan. Ottelun ratkaisijana toimi Marcus Pettersson.

Penguinsilla on ollut hankalaa, sillä joukkue on viimeisestä 10 ottelusta hävinnyt kuusi, joista kolme on tullut jatkoajan päätteeksi. Viimeisen 10 ottelun maaliero on Penguinsille 28-29.

Ylivoima joukkueella sakkaa edelleen, heidän ollessa koko liigan toiseksi huonoin ylivoimajoukkue ainoastaan 13%:n onnistumisen todennäköisyydellä. Ylivoimamaaleissa joukkue on tällä hetkellä ja tässä vaiheessa kautta noin 20 maalia alle odottaman, joka on varmasti verottanut joukkueen pistepottia isolla kädellä.

Edellisestä viidestä joukkueen ottelusta ainoastaan yhdessä on nähty yli 5,5 maalia.

Puljujärvi Penguinsiin


Ennen joulua try outilla Penguinsissa ollut Jesse Puljujärvi on sopinut joukkueen kanssa ensi kauden loppuun asti kattavan sopimuksen. AHL-ympyröistä WBS Penguinsin riveistä vauhtia hakeneen Puljujärven sopimuksen arvo on vain 800 000 dollaria per kausi, joten hänen ja Penguinsin kohdalla puhutaan low risk high reward -tyyppisestä tapauksesta.

Penguins on tuskastellut tällä kaudella etenkin kolmos- ja neloskenttänsä tehottomuudesta, johon Puljujärvestä haetaan ratkaisua. Puljujärven työmoraali on tehnyt vaikutuksen Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivaniin.

Puljujärvi on tehnyt 13 AHL-ottelussa tehopisteet 4+5=9. Hän on harjoitellut Penguinsissa kolmosvitjassa yhdessä Lars Ellerin ja Rickard Rakellin kanssa.Vähämaaliset joukkueet vastakkain


Penguins ja Jets ovat yksiä NHL:n tämän kauden vähämaalisimpia joukkueita. Jets on päästänyt koko NHL:n vähiten maaleja vain 2,30:n ottelukohtaisella keskiarvolla, kun Penguinsin 2,70 päästettyä maalia per ottelu on NHL:n kuudenneksi pienin lukema.

Keskinäiset kohtaamiset ovat vuosien saatossa olleet joukkueiden välillä melkoista hinkkaamista, sillä vain 3 edellisestä 10 kohtaamisesta on päättynyt yli 5,5 maalin tulokseen. Näillä puheilla otammekin otteluun pelivalinnaksi alle 5,5 maalia, josta tarjoillaan panosta tuplana takaisin.


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Alle 5,5 maalia @2.00

Osuma
Sportaza - Lue arvostelu

2.00

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

2.00

Posido – Sukella aarrejahtiin 200%/200€ bonuksella! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

2.00

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.97

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.96

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan