NHL: Pittsburgh Penguins - Florida Panthers

La 27.1. | klo 02:00 | NHL | PITTSBURGH PENGUINS - FLORIDA PANTHERS

Kohde sulkeutuu: 27.01.2024 02:00


Pittsburgh Penguins kohtaa Florida Panthersin PPG Paints Arenalla perjantain ja lauantain vastaisena yönä kello 02.00 Suomen aikaa. Nähdäänkö ottelussa maaleja molempiin päihin, vai pysyvätkö lukemat maltillisina?

Penguinsille emämunaus Arizona Coyotesia vastaan


Pittsburgh Penguins hävisi edellisen ottelun Arizona Coyotesille maalein 5-2. Tappiosta teki erittäin nolon se, että Coyotesin siirretyn rangaistuksen aikana Penguinsin Kris Letang ja Evgeni Malkin sutivat kiekon omaan maaliin kommunikaatiokatkoksen seurauksena. Kriisijoukkueenakin pidetylle Penguinsille tämän on oltava suuri herätys, sillä pudotuspelipaikka on vielä kaukana kiikarissa.

Alati hyvään lentoon äityneelle Penguinsille tappio oli kuitenkin jo neljäs viimeisestä viidestä ottelusta, vaikka kaksi niistä tulivatkin jatkoajan jälkeen. Tehot ovat olleet niukassa, eikä ykköskentän ulkopuolisia apuja pistetehtailuun ole liiemmin tullut.

Vauhdikasta kiekkoa pelaavia joukkueita vastaan Penguins voi toki yltyä maalintekokilpailuun, mutta yllättävän suuri osa tämän kauden otteluista on jäänyt verraten vähämaalisiksi.

Penguinsin maalikeskiarvo tältä kaudelta on 5,77 maalia per ottelu ja se jakaantuu 44 ottelulle maalierolla 133-121.
Panthers porskuttaa kohti kärkeä


Yhdeksän ottelun voittoputken jälkeen Florida Panthers hävisi neljä perätysten. Tappioista kaksi tuli Penguinsin tapaan toki vasta varsinaisen peliajan jälkeen, joten ihan pisteittä eivät pantterit jääneet. Tällä viikolla Florida käänsi kuitenkin kelkkansa ja haki kaksi selvää voittoa lännestä ensin Nashville Predatorsia vastaan maalein 4-1 ja sen jälkeen täyden pistepotin Arizona Coyotesilta maalein 6-2.

Jokseenkin erikoinen tilasto on se, että Floridan viimeisessä 16 ottelussa on jokaisessa nähty vähintään 5 maalia jatkoaika mukaan lukien. Näistä jopa neljäsosa on päättynyt Floridan 4-1 voittolukemiin.

Tehokkaimpana pelaajana Floridassa häärii jo 35 maalia mättänyt Sam Reinhart, joka on 60 pisteellä pistepörssin sijalla 10. Aleksander Barkov pelasi viime ottelun kolmoskentän sentterinä, kun 1+1 tehot nakuttanut Anton Lundell otti paikan ykkösen keskeltä.

Panthers tehokas joukkue, nähdäänkö maaleja molempiin päihin?


Itäisen konferenssin toisena oleva Florida Panthers on ollut tällä kaudella suhteellisen tehokas joukkue. Maalintekotilastoissa sekä ylivoimassa joukkue sijoittuu NHL:n kärkikymmenikköön. Heidän otteluissaan on nähty keskimäärin 5,85 maalia per ottelu tällä kaudella, mutta maalikeskiarvon trendi on ollut nouseva kauden edetessä - viimeisen 10 sekä 20 ottelun otannalla Panthersin otteluiden maalikeskiarvo on 6 maalia per ottelu. Penguins jää tuosta lukemasta vain karvan verran taakse.

Otteluun parhaalta pelivalinnalta kuulostaa yli 5,5 maalia. Vaikka joukkueiden edellisissä viidessä ottelussa raja on ylittynyt Pensillä kahdesti ja Panthersilla kolmesti, luotetaan tässä molempien joukkueiden tehokkuuteen. Etenkin Panthers on ollut todella väkevä vierasjoukkue tällä kaudella iskien keskimäärin 3,16 maalia vastustajan verkkoon per vierasottelu!


Kierrätysvapaa ilmaisveto arvoltaan jopa 50€!


ComeOn! tuli takaisin! Modernisoitu klassikkobooker tarjoaa edelleen loistopuitteet peleihin ja uusille pelaajille 50€ ilmaisvedon.
ComeOn: Nappaa jopa 50€ ilmaisveto

Pelivalintamme:

Yli 5,5 maalia @1.67

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.67

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonus Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.64

Posido – Sukella aarrejahtiin 200%/200€ bonuksella! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Nords Casino - Lue arvostelu

1.64

Uutuussivusto heti lukijoiden suosikiksi Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.64

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvostelu Siirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.63

ComeOn - Booker palasi uudistuneena Lue arvostelu Siirry pelaamaan