Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 27.03 klo 3.30
Huti
1X2: Carolina Hurricanes
1.8850€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.882x10€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Pelaajakauppaa ennen trade deadlinea käyneet Pittsburgh Penguins ja Carolina Hurricanes kohtaavat nyt toisensa PPG Paints Arenalla, Pittsburghissa.

Kurittaako Hurricanes-paitaan vaihtanut Jake Guentzel vanhaa seuraansa, vai onko jo pudotuspelihaaveensa menettäneellä Penguinsilla sanansa sanottavana?

Penguinsilta karmea sulaminen Colorado Avalanchea vastaan

Vastoin kaikkia odotuksia, Pittsburgh Penguins sai erittäin väkevän alun sunnuntain prime time ottelussa Colorado Avalanchen vieraana.

Jesse Puljujärvi iski uransa toisen maalin Penguins-paidassa, ja löi alkutahdit ottelulle. Penguins jatkoi hyviä otteita läpi ensimmäisen sekä toisen erän, kun Avalanche ei omissa paikoissaan onnistunut. Sidney Crosby kirjautti ottelun neljännen tehopisteen (1+3) ajassa 35:40, kun Penguins meni ottelussa jo 4-0 johtoon. Ottelu oli Crosbyn uran 40. neljän pisteen ottelu.

Läntisen konferenssin kärkisijoista kamppaileva Colorado Avalanche aloitti kuitenkin kirinsä heti Penguinsin neljännen maalin jälkeen kaventaen lukemiksi 2-4 ennen toista erätaukoa. Kolmannessa erässä Colorado puski itsensä väkisin tasoihin, ja ratkaisi jatkoajalla voiton Jonathan Drouinin illan toisella maalilla.

Penguinsin sulaminen neljän maalin johtoasemasta ei varmasti monia edes yllättänyt, sillä neljän maalin johtoasemaan pääseminen Coloradoa vastaan oli itsessään jo yllätys. Pittsburghin pelaaminen oli pääosin hengetöntä ja huolimatonta, joka on paistanut läpi koko kevään ajan.

Penguinsin ja Avalanchen ottelussa iloiteltiin maaleilla.

Hurricanes painaa kohti konferenssin kärkeä

Carolina Hurricanes jatkoi hyviä otteitaan Washington Capitalsille kärsityn rangaistuslaukauskilpailutappion jälkeen, kun Toronto Maple Leafs kaatui sunnuntain vastaisena yönä kotihallissa Raleighissa.

43 kertaa maalia kohti ottelussa tulittanut Hurricanes tuli kovaa päälle ensimmäisessä erässä mennen heti ensimmäisen peliminuutin jälkeen johtoon Brady Skjein maalilla. Siirtotakarajalla Penguinsista hankittu Jake Guentzel pääsi yrittämään rangaistuslaukausta ensimmäisen erän puolivälissä, siinä kuitenkaan onnistumatta. Guentzel on kuitenkin istunut Canesin rosteriin erittäin mukavasti, sillä kahdeksassa pelatussa ottelussa mies on kirjauttanut tehot 2+10=12 löytäen paikkansa ykköskentästä jossa kemiat ketjukaverien kanssa näyttävät synkkaavan.

Canes siirtyi myöhemmin hieman onnenkantamoisella 2-0 johtoon, kun Sebastian Aho onnistui ylivoimalla Guentzelin syötöstä. Hattutempun Capitalsia vastaan kirjauttanut Aho on ollut hurjassa vireessä tehtaillen viimeisessä 6 ottelussa tehot 6+6=12.

Lopulta 2-1 voiton Maple Leafsista kairannut Hurricanes jatkoi hurjaa virettään - he ovat trade deadlinen jälkeen jääneet vain kerran pisteittä. Hurricanes on itäisen konferenssin kovavireisin joukkue kuntopuntarilla tarkasteltuna aina 30 ottelun otantaan asti, ja taistelee konferenssin voitosta yhdessä New York Rangersin, Florida Panthersin sekä Boston Bruinsin kanssa. Joukkueista kaikki mahtuvat kirjoitushetkellä yhden pisteen sisään.

Canes oli Maple Leafsia parempi maalein 2-1.

Pingviinit saavat hurrikaanivaroituksen - keskinäiset kohtaamiset Penguinsille hankalia

Pittsburgh Penguinsin iltapuhteesta Carolina Hurricanesia vastaan ei voi odottaa helppoa, sillä loppukauden asetelmat poislukien on Hurricanes ollut joka tapauksessa Penguinsille hankala vastus viime vuosien saatossa.

Joukkueiden edellisestä 10 kohtaamisesta Penguins on venynyt vain yhden kerran varsinaisen peliajan voittoon. Ottelut ovat olleet aina suhteellisen tiukkoja, niin kuin edelliset kolme pistejakoon päättynyttä ottelua PPG Paints Arenalla kertovat. Carolina vaikuttaa silti olevan Penguinsia aina pelillisesti napsun verran edellä - ja etenkin nyt, kun Penguins treidasi yhden parhaista pelaajistaan suoraan Hurricanesin leiriin vajaat kolme viikkoa sitten.

Tämän ottelun lähtökohdista vetokupongille on vaikea sovitella mitään muuta kuin vierasvoittoa varsinaisella peliajalla.

1X2: Carolina Hurricanes
1.8850€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.882x10€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.88Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.86100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 22.00
snooker MM
Kohteen alkamisajankohta: 24.4.2024 klo 16.30
VALIOLIIGA
Kohteen alkamisajankohta: 23.4.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.