Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: New York Rangers - Florida Panthers

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: La 25.05 klo 5.30
Peli ohi
Ottelussa tehdään alle 4,5 maalia (60 min)
2.5100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.49Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Itäisessä konferenssifinaalisarjassa New York Rangers ja Florida Panthers ottavat toistamiseen yhteen Madison Square Gardenissa lauantain vastaisena yönä kolmen jälkeen. Florida johtaa finaalisarjaa voitoin 1-0.

Kissat raapi kotiedun itselleen

Rags hävisi jo runkosarjan kohtaamiset mukaanlukien kolmannen kerran Kissoille neljässä keskinäisessä kamppailussa, kun isännät joutui St nöyrtymään idän konferenssifinaalien avauksessa MSG:ssä 0-3 (0-1, 0-0, 0-2) torstain vastaisena yönä.

Matthew Tkachuk vei vieraat 1-0 johtoon iskettyään voittomaaliksi jääneen avausosuman ensimmäisen erän 17.minuutilla. Gustav Forsling ja Carter Verhaeghe kirjasivat osumasta syöttöpinnat plakkareihinsa. Ragsin pakeista Braden Schneider karkasi vielä erän lopussa läpiajoon, mutta kilautti laukauksellaan vain Kissojen maalin oikeaa tolppaa.

Maalittoman toisen erän jälkeen maalin johto säilyi aina pelin ehtoopuolelle asti, sillä Oliver Ekman-Larssonin päätöserän puolivälissä tekemä Kissojen toinen osuma hylättiin Rags-piiskuri Peter Lavioletten onnistuneen haaston jälkeen Ryan Lombergin häirittyä Igor Shesterkiniä Ragsin maalivahdin alueella. Anton Lundell puolestaan ohjasi kerran kiekon Ragsin ylärimaan. Lopulta Verhaeghen kevyehkö laukaus kohti Rags-maalia painui onnekkaasti Rags-laituri Alexis Lafrenieren ohjaamana omaan pesään ja Kissat siirtyi kahden maalin johtoon nelisen minuuttia ennen täyttä aikaa. Sam Bennett sinetöi vielä loppulukemat 3-0:een tyhjiin Tkachukin syötöstä. Sergei Bobrovsky saalisti kevään pudotuspelien toisen nollapelinsä 23 torjunnallaan.

Sanomattakin lienee selvää, että Tkachuk oli Bobrovskyn ohella Kissojen avainpelaajia ensimmäisessä konferenssifinaalissa. Kun mukaan lasketaan viimekautiset konferenssifinaalit, missä Florida kyykytti Carolinaa suoraan neljässä pelissä on Tkachuk latonut nyt viidessä konferenssipelissä peräkkäin yhteensä viisi osumaa, joista kolme on ollut voittomaaleja ja Kissat on vienyt niistä jokaisen(!). Samalla Tkachukista tuli ensimmäinen pelaaja NHL-historiassa, joka on iskenyt uransa viidessä ensimmäisessä konferenssifinaalissa neljä peräkkäistä voittomaalia!

Rags löi vaihtoedustaan huolimatta avauspelissä päätään seinään Lavioletten peluuttaessa paljon Mika Zibanejadin johtamaa isäntien ykkösnyrkkiä laidoillaan Chris Kreider ja Jack Roslovic Floridan Aleksander Barkovin johtamaa ykköstä laidoillaan Sam Reinhart ja Vladimir Tarasenko vastaan mikä myrkytti isäntien kärkiketjun tehot totaalisesti. Tuolle asialle Lavioletten suojatteineen on onnistuttava tekemään jatkossa jotain.

Kreider näki, ettei isännät liikuttaneet kiekkoa tarpeeksi nopeasti ja Ragsin on saatava peliään huomattavasti nopeammaksi. Myöskään Bobrovskyn nokan eteen ei saatu riittävästi liikennettä saati ylipäätään vetoja tarpeeksi kohti vieraiden maalia. Barkov puolestaan kaipasi joukkueensa hyökkäyksiin lisää vauhtia ja tehokkuutta, jotta Kissat voisivat jatkaa yhä voittokulkuaan MSG:ssä.

Huippuunsa viritetyt veskarit pitävät jälleen maalilukemat kohtuullisina

Kumpaankaan venäläisvahtinsa Shesterkiniin saati Bobrovskyyn toinenkaan kamppailu tuskin ratkeaa, sillä molemmat pelaavat nyt sellaista kiekkoa, millä joukkueet pystyvät voittamaan otteluja. Pienet marginaalit ratkaisevat. Florida ei onnistunut avauspelissä hyödyntämään kolmea ylivoimaansa saati nollille jäänyt Rags kahta omaansa eikä jäähyjä nähtäne useita tälläkään kertaa panosten ollessa sen verran kovat, että kumpikin tiedostaa mitä ei ainakaan kannata mennä tekemään. Maalit ja maalipaikat lienevät jälleen entisestään kortilla.

Ottelussa tehdään alle 4,5 maalia (60 min)
2.5100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.49Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2.44100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.4100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.