Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: New York Rangers - Carolina Hurricanes

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ma 6.05 klo 1.30
Peli ohi
Molemmat joukkueet eivät tee kahta maalia (60 min)
2.15100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Itäisen konferenssin pudotuspelien 2.kierroksella Presidents’ Trophyn runkosarjassa seurahistoriansa ennätyspistein vienyt New York Rangers ja Carolina Hurricanes kohtaavat toisensa sarjan avauskamppailussa Madison Square Gardenissa sunnuntaina Primetime-pelissä kello 23:n jälkeen.

Rags liian kova pala purtavaksi Capsille

Peter Lavioletten luotsaama New York Rangers heitti laulukuoroon avauskierroksella idän viimeisenä joukkueena playoffseihin matkanneen Washington Capitalsin suoraan neljässä pelissä.

Rags kaatoi Capsin ensin 4-1 ja 4-3 kotipyhätössään MSG:ssä sekä sitten 3-1 ja 4-2 Capital One Arenassa.

Ragsilta oli silmiinpistävää eikä sitä Capsista löytynyt, kuten ei edes konkarilaituri Alexander Ovechkinilta, joka vaelsi kiikaritehoineen täysin kuutamolla. Ragsilta löytyi tehoja myös kärkiketjujensa ulkopuolelta, kun mm. sen kolmosnyrkin toisessa laidassa viilettävä Kaapo Kakko avasi vihdoin pistehanansa kevään pudotuspeleissä jatkopaikan sinetöineessä neljännessä Caps-pelissä maalinteossa onnistuttuaan. Nelosen laitureista Ragsiin Hartford Wolf Packista kauden ehtoopuolella nostettu kovanyrkkinen Matthew Rempe, 21 yllätti kaikki ja varsinkin itsensä rikottuaan kuparisensa jo sarjan avauspelissä irtokiekkoon maalin edessä haukkana päästyään. Samaisen ketjun toinen laituri Jimmy Vesey onnistui myös maalinteossa samassa pelissä ja ketjua johtava Barclay Goodrow puolestaan kolmospelissä.

Syvyyttä huokuva Canes uuvutti Islesin nurin

Rod Brind’Amourin luotsaama Carolina Hurricanes pudotti ensimmäisellä kierroksella jatkosta New York Islandersin viidessä pelissä.

Canes vei sarjan kaksi ensimmäistä peliään kotonaan PNC Arenassa 3-1 ja 5-3 sekä ensimmäisen vieraspelinsä UBS Arenassa 3-2 joutuen sen jälkeen taipumaan Islesille 3-2 jatkoilla sen kotiluolassa Game 4:ssa. Vitospeli PNC Arenassa oli kypsää kauraa Canesille 6-3.

Canesin kärkiketjujen ulkopuolelta löytyi myös tehoja. Kolmosta johtava Jack Drury ylsi tehoille kolmessa pelissä avaten maalihanansa Isles-sarjan päätöspelissä. Druryn ketjukavereista Jordan Martinook maalasi puolestaan toisessa pelissä toistaiseksi ainoan tehopisteensä sekä neljässä kamppailussa tehoille päässyt Martin Necas maalasi sarjan avauspelissä. Myöskään Canesin nelonen ei jäänyt tehoissa paitsioon. Sitä johtanut Evgeny Kuznetsov maalasi sarjan avaus- ja päätöspelissä, Stefan Noesen peräti kolmessa eri pelissä. Ainoastaan Jesperi Kotkaniemi jäi kiikareille koko sarjassa.

Ratkeaako sarja erikoistilanteisiin vai maalivahtipeliin?

Rags ja Canes ovat kohdanneet toisensa aiemmin pudotuspeleissä kahdesti. Vuonna 2022 Rags oli parempi seitsemän pelin sarjassa sekä 2020 puolestaan Canes pudotti vastustajansa jatkosta suoraan kolmen pelin sarjassa. Tuolloin koronakeväänä sarjan voittaminen ratkaistiin poikkeuksellisesti Paras viidestä -systeemillä.

Tällä kaudella Rags voitti Canesin kahdesti runkosarjassa, kun se löi Hurrikaanipaidat 2-1 MSG:ssä marraskuussa ja 1-0 PNC Arenassa maaliskuussa. Canes puolestaan päihitti Ragsin 6-1 MSG:ssä tammikuussa.

Kun sarjaa pelataan nyt toukokuussa tämän kaksikon väliset voimasuhteet ovat marginaalisen pieniä. Vaikka Ragsilla on kotietu sekä sarjan kenties tehokkain ketju, mitä johtaa molempien erikoistilanteiden erikoismies ja joukkueensa tehokkain aloittaja Vincent Trocheck (3+3) laidoillaan Alexis Lafreniere sekä uransa parasta kauttaan pelaava Artemi Panarin ja takalinjoilta löytyy yksi liigan kovimpia pakkeja eli Adam Fox sekä varsinaista kärkiketjua johtaa kymmenen pelin pisteputkessa oleva Mika Zibanejad laidoillaan Chris Kreider sekä kaikissa Caps-peleissä pinnoja kerännyt Jack Roslovic (3+2) ei Canes ole tällä kaudella ainakaan yhtään heikompi mitä se oli vielä pari kautta sitten Ragsin kylvetettyä tosiaan Canesia seitsemän pelin sarjan jälkeen.

Kolmella pisteellä Ragsille runkosarjassa jääneen Canesin saatua siirtoikkunan takarajalla Pittsburghista kärkisentterinsä Sebastian Ahon rinnalle täsmäaseeksi Jake Guentzelin ja ketjun toisesta laidasta löytyy hanakasti laukova Seth Jarvis Hurrikaanipaidoilla on kerrankin kaksi äärimmäisen tehokasta kärkiketjua. Tosin Brind’Amour kaipasi saarelaisia vastaan vieläkin enemmän syvyyttä ketjuihinsa ja istutti Andrei Svechnikovin Jarvisin tontille Canesin ykköseen mikä ei ollut huono ratkaisu sekään. Jarvis päätti tuon sarjan puolestaan 35-vuotiaan konkarin Jordan Staalin johtamassa kakkosnyrkissä, missä toisella laidalla viiletti Teuvo Teräväinen. Tuloksena molemmille laitureille maali Isles-sarjan Game 5:ssa ja Jarvisille lisäksi plakkariin maalisyötöt Teräväisen viimeistelemään avausosumaan sekä Svechnikovin ylivoimalla iskemään Canesin toiseen maaliin.

Veskariosastolla Rags vie kiistatta voiton Canesista. Igor Shesterkin oli jäätävä runkosarjassa ja on jatkanut siitä, mihin jäi myös pudotuspeleissä ja Capsia vastaan pelatussa sarjassa venäläinen torjui 1,75 päästetyn maalin keskiarvolla torjuntaprosentilla 93%. Toivuttuaan loukkaantumisestaan maaliskuussa Frederik Andersen on ollut parhaimmillaan luotettava, mutta ailahteleva. Päästettyjen maalien keskiarvo oli Isles-sarjassa 2,25 torjuntaprosentilla 91,24%.

Erikoistilanteissa Rags on pudotuspeleissä ylivoimalla jaetulla kolmannella sijalla yhdessä Colorado Avalanchen kanssa 37,5% tehoilla heti Edmonton Oilersin (45%) ja Boston Bruinsin (40%) jälkeen. Canes löytyy ylivoimasta jaetulta viidenneltä sijalta Dallas Starsin (33,3%) kanssa mikä ei ole todellakaan huono lukema ja sijoitus sekään.

Alivoimassa Rags on neljänneksi kovin (88,2%) edellään vain Oilers (100%), Bruins (95%) ja Vancouver Canucks (89,5%). Canes (72,7%) löytyy tuosta tilastosta vasta yhdeksänneltä sijalta, sillä edellämainittujen joukkueiden lisäksi myös Nashville Predators (84,6%), Florida Panthers (80%), Avalanche (76,9%) ja Tampa Bay Lighting (76,9%) kiilasivat alivoimassa sen ohitse.

Maistuva tarjous markkinoilla

Trocheck voi olla tässä avauskamppailussa juuri se suunnannäyttäjä, joka ottaa ex-Canes soturina soturin viitan harteilleen ja nousee parrasvaloihin. Sentteri siirtyi aikoinaan Floridasta Carolinaan, missä pelasi juuri Ragsia vastaan tämän kaksikon kohdatessa edellisen kerran toisensa pari vuotta sitten ja oli tuossa sarjassa kolmella maalillaan silloin Hurrikaanipaitojen tehokkain maalintekijä. Tuon pudotuspelikevään jälkeen Trocheck raapusti puumerkkinsä 7-vuotiseen pahviin Ragsin kanssa ja sillä tiellä vielä ollaan eikä vielä edes puolimatkan krouvissa. Hurjilla aloitusvoittojen tehoilla 71,2% (52/73) Trocheck löytyy änärin pudotuspeleissä tuon tilaston kärjestä vähintään 20 aloituksen veijareista ja aiheuttaa taatusti harmaita hiuksia Canesin vahvoille aloittajille erityisesti Aholle etunenässä ja tuokin seikka voi mennä helpostikin suomalaisen korvien väliin sekoittaen ”professorin” pasmoja.

Kolmen pelin maaliputkessa luistelevan Trocheckin purressa ns. omana koirana ex-seuraansa kuulostaa toki enemmän kuin houkuttelevalta. Kanukkisentteri ei vain taikonut pinnaakaan noissa kolmessa kohtaamisessa runkosarjassa mikä pistää hälytyskellot soimaan kerrointietoisen betsarin takaraivossa! Viimeisimmässä kohtaamisessa Trocheck jopa katkaisi silloisen viiden pelin pisteputkensa tuon pelin jäädessä ainoaksi kerraksi kahdeksaan peliin, missä mies jäi tyystin pisteittä. Kreider sen sijaan latoi kaikissa kolmessa pelissä pinnoja yhteensä 2+1(!). Nälkää Trochekilla siis riittää aivan varmasti.

Poimitaan silti mieluummin vieläkin mainiompi betsi markkinoilta, missä esimerkiksi Bethard on hinnoitellut mielestämme pieleen kertoimensa sen suhteen onnistuuko kumpikin joukkue iskemään kahta maalia varsinaisella peliajalla. Yhdessäkään runkosarjan kohtaamisessa ei näin päässyt käymään. Miksi siis nytkään, kun vielä panokset ovat tapissa?

Molemmat joukkueet eivät tee kahta maalia (60 min)
2.15100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.