Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: New York Rangers - Carolina Hurricanes

Miro
Kirjoittanut:
Miro
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 14.05 klo 4.30
Huti
Molemmat joukkueista tekevät vähintään 2 maalia: Kyllä
1.63100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

New York Rangersilla on jälleen yksi mahdollisuus edetä konferenssifinaaleihin MSG Arenalla, kun otteluvoitot Carolina Hurricanesia vastaan ovat tilanteessa 3-1. Edellisessä ottelussa Hurricanes ei antanut tuumaakaan periksi, ja onnistui kääntämään jälleen yhden maalin ottelun itselleen. Vieläkö Carolina venyy? Nujakointi jatkuu ensi yönä kello 02.00 Suomen aikaa.

Canes sai otteluun vauhdikkaan alun, mutta Rangers kipusi rinnalle

Neljäs ottelu Carolina Hurricanesin ja New York Rangersin välillä sai vauhdikkaan alun, kun Evgeny Kuznetsov vei kotijoukkueen johtoon jo ottelun avausminuuteilla topakan rannelaukauksen voimin. Lisää löylyä kiukaalle niittasi sarjan ensimmäisellään Stefan Noesen, kun peliä oli takana vasta 6:33.

Kaapo Kakko avasi pistetilinsä sarjassa, kun hän syötti Rangersin 2-1 kavennusmaalin jonka arkkitehtina oli Will Cuylle. Hurricanes otti kuitenkin kahden maalin johdon itselleen takaisin, kun Jake Guentzelin vahva peli hyökkäyspäässä siunasi Sebastian Aholle unelmatontin maalin edessä, josta suomalainen ei erehtynyt.

Hurricanes oli niskan päällä ottelun ensimmäisen erän ajan, niin kuin kotijoukkueelta sopi odottaakin tuossa tilanteessa. Laukaukset kirjattiin Canesille ensimmäisessä erässä 10-8. Ottelun toisessa erässä nähtiin ainoastaan yksi maali, kun Barclay Goodrow kavensi lukemiksi 3-2.

Kolmannessa erässä Rangers tuli hyvän vireen löytäneen Alexis Lafrenieren maalilla tasoihin, mutta tällä kertaa kiri tyrehtyi ajassa 56:17 Ryan Lindgrenin saamaan kampitusjäähyyn, jonka aikana Brady Skjei viimeisteli Carolinan 4-3 voitto-osumaksi jääneen maalin ylivoimalla. Carolina vei ottelun laukaukset lopulta nimiinsä 31-25.

Iso kivi vierähti Carolinan sydämeltä pois - ei pelkästään sen takia että ohuet mahdollisuudet pudotuspelisarjassa säilyivät elossa, vaan myös sen takia että ylivoima onnistui viimein tuhrittuaan edelliset 17 mahdollisuutta. 5vs5-pelissä joukkue on kuitenkin pärjännyt jo aiemmin kohtalaisesti, ja mikäli Rangers ei olisi aiemmissa otteluissa rankaissut erikoistilanteilla, voisi tilanne Hurricanesin kannalta olla ottelusarjassa toinen.

Tasaisia otteluja, joissa onnistumisia nähdään molempiin päihin

New York Rangers ja Carolina Hurricanes ovat tarjonneet katsojille maalien muodossa super-tasaisen ottelusarjan, sillä kaksi otteluista on päättynyt tasapeliin ja kaksi muuta maalin erolla.

Jokaisessa ottelussa molemmat joukkueet ovat onnistuneet maalinteossa vähintään kaksi kertaa, ja kolmessa ottelussa jopa kolme. Lähdetään luutimaan vitospeliä saman kaavan kautta; molemmat joukkueista tekevät ottelussa vähintään kaksi maalia. Kerrointa tälle pelivalinnalle saa 1,63 joka on sama kuin koko sarjan alussa, siitä huolimatta että jokainen peli on ollut alati runsasmaalinen.

Molemmat joukkueista tekevät vähintään 2 maalia: Kyllä
1.63100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Miro
Kirjoittanut: Miro
Sports Expert
Urheilufanaatikko, jota viehättää vauhti ja vaaralliset tilanteet. Suurennuslasin alla vuosien ajat olleet salibandy, jääkiekon NHL sekä MM-ralli, joista edellä mainitut eivät ainakaan jää puuttumaan. Reseptinä vihjeille toimii lajitietämys sekä intohimoinen tilastoniiloilu sekoitettuna ripaukseen omaa ajatusta, jolla pyritään tuottamaan laadukkaat vetovihjeet lajeista kiinnostuneille.