Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Florida Panthers - Edmonton Oilers

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 11.06 klo 5.30
Peli ohi
Ottelussa tehdään alle 5,5 maalia
1.9Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Stanley Cupin finaalisarjan toisessa kamppailussa kohtaavat Florida Panthers ja Edmonton Oilers toisensa Amerant Bank Arenassa tiistain vastaisena yönä kolmen jälkeen. Florida johtaa sarjaa voitoin 1-0.

Kissoille pudotuspelikevään seitsemäs kotivoitto!

Pisimpään NHL:n piiskurina aktiiveista taalaliigan valmentajista ilman Stanley Cup-sormusta olevan Paul Mauricen luotsaama Florida Panthers onnistui lyömään ensimmäistä kauttaan tarunhohtoisessa liigassa valmentaman Kris Knoblauchin piiskuroimasta Edmonton Oilersista 3-0 (1-0, 1-0, 1-0) Amerant Bank Arenassa sunnuntain vastaisena yönä. Floridalle kotivoitto oli tämän kevään/kesän pudotuspeleissä jo seitsemässä kymmeneen peliin!

Öljymiehet olivat pelissä pitkään aluksi niskan päällä, vaikka Kissojen kärkiketju onnistui keskialueen kiekonriiston jälkeen syntyneestä vastahyökkäyksestä siirtymäänkin jo pelin neljännellä minuutilla 1-0 johtoon Aleksander Barkovin syötettyä upeasti oikealta maalinedustalle luistelleelle Carter Verhaeghelle ja isäntien laituri sai ohjatuksi tärkeän avausosuman Stuart Skinnerin selän taakse. Sam Reinhart kirjasi maaliin myös syöttöpisteen. Verhaeghelle voittomaaliksi jäänyt osuma oli pudotuspelien kymmenes sekä kaikkiaan kolmas voittomaali, millä mies jakaa Kissoissa jälkimmäisen saldon kärkipaikan Barkovin kanssa. Oilersilla oli useampi läpiajo tuon jälkeen vieraiden puhkoessa toistuvasti keskialueelta Kissojen träpin auki, mutta aivan liekeissä läpi pelin zonessa ollut 35-vuotias isäntien venäläisvahti Sergei Bobrovsky kesti ja harvat irtokiekot korjasi puolustus väljemmille vesille. Florida ei onnistunut Mattias Ekholmin saati Edmonton Gustav Forslingin kakkosia hyödyntämään, joten avauserässä ei enempää osumia nähty.

Liigan paras erikoistilannejoukkue Edmonton pääsi jauhamaan vielä toista ylivoimaansa toisen erän alusta asti Verhaeghen otettua aivan avauserän lopussa aivan turhan kakkosen huolimattomasta korkeasta mailasta. Siitäkään ei kuparista saatu kuitenkaan rikotuksi. Sitävastoin isännistä Evan Rodrigues käytti maalin edestä varkain tekopaikkaan päästyään paikan hyväkseen, kun Darnell Nurse ei lisäksi saanut kunnolla puolustettua tilannetta ja yhtäkkiä Kissat livahtivat kahden maalin karkumatkalle. Syöttöpisteet rohmusivat Sam Bennett ja Brandon Montour. Erän puolivälissä molemmista joukkueista täytettiin jäähypenkkejä useamman äijän voimin keskinäisten paritanssien jälkeen ja isännistä viilennystä kaipasivat Kevin Stenlund ja Oliver Ekman-Larsson sekä vieraista Connor Brown ja Mattias Janmark. Vain muutamaa sekuntia myöhemmin tunki vielä isäntien boksiin Bennett estämisestä, mutta tuotakaan ylivoimaa ei lähes 38% tehoilla ylivoiman tämän kevään ja kesän pudotuspeleissä hyödyntänyt Edmonton onnistunut käyttämään hyväkseen. Näin toiselle erätauolle lähdettiin isäntien kahden maalin johdossa.

Päätöserässä nähtiin enää yksi osuma, kun aivan viime sekunneilla erinomaisen pelin Floridan kolmosnyrkissä pelannut Eetu Luostarinen pääsi nostamaan keskialueelta kiekon Barkovin syötöstä tyhjään vieraiden maaliin Oilersin hakiessa kavennusta ilman Skinneriä ylimääräisen kenttäpelaajan voimin tuloksetta.

Florida puolusti vahvasti johtoaan huikean pelin pelanneen Bobrovskyn ollessa kapellimestarina isäntien tolppien välissä viimeisenä lukkona. Kaikkiaan venäläiselle kertyi 32 torjuntaa pudotuspelien uransa kolmannessa nollapelissään, kun Skinner torjui Öljymiesten maalissa 15/17 lättyä.  Edmonton vei maalia kohti lauotut vedot 32-18 ja kaikkiaan laukauksia sateli 70-42 vieraiden eduksi. Erityisesti kiekon purkamisessa pois omalta puolustusalueelta oli Kissoille enemmän kuin työlästä ensimmäistä kertaa koko tämän kevään pudotuspeleissä mikä ei lupaa sille jatkossa hyvää, ellei se tee ryhtiliikettä tuon asian suhteen. Ilman Bobrovskyn avainpelastuksia erityisesti avauserässä Ryan Nugent-Hopkinsin ja Adam Henriquen sekä toisessa erässä Janmarkin huipputonteissa ensimmäisen finaalipelin käsikirjoitus olisi voinut olla kokonaan toisenlainen.

Vaikka Oilers ei tällä kertaa maalinteossa onnistunutkaan näyttivät sen avainpelaajat kaikesta huolimatta vaarallisuutensa ja nälkää jäi aivan varmasti tästä eteenpäin tehojen löytymiseksi. Öljymiesten maaliruisku, 14 osumaa pudotuspeleissä tällä kaudella iskenyt Zach Hyman pääsi muutaman tekopaikkaan, joissa Bobrovsky veti kuitenkin pidemmän korren, mutta runkosarjassa 44/54 osumistaan sekä playoffseissa 10/14 maaleistaan maalinedustoilta iskenyt taituri näytti vaarallisuutensa nimenomaan tuolla sektotilla ensimmäisessäkin finaalissa. Tällä kertaa jäi kuitenkin vielä luu käteen. Pudotuspelien tehoykkönen Connor McDavid kirjasi eniten jääaikaa (25:19) sekä laukoi Oilersista eniten (6), mutta oli myös kahdesti jäällä Kissojen polttaessa punalamppua toisessa kenttäpäädyssä. Maurice heitti Barkovin jäälle aina kun mahdollista samanaikaa tähtisentterien tullessa varmasti tutuiksi toisilleen. Kippareista Barkov voitti 6/12 aloitusta, blokkasii neljä laukausta, tööttäsi kolme taklausta sekä syötti siis kaksi joukkueensa osumista voittomaalin esityö mukaanlukien. Ei siis lainkaan hassumpi yöpuhde maailman tämän hetken parhaalta puolustavalta hyökkääjältä ja kahden suunnan pelaajalta!

Maalimäärät tuskin dramaattisesti paisuvat

Yksi välipäivä kahden ensimmäisen finaalipelin välillä antaa sopivasti aikaa molemmille valmennustiimeille löytää parannettavaa toiseen kamppailuun molemmissa leireissä ja sitähän tietysti riittää. Maalimääriin tuskin sentään merkittävää muutosta saadaan, vaikka erikoistilanteissa (lue: ylivoimassa) tehokkuus petraantuisikin. Avausosuman merkitys korostuu ja sen tehneen joukkueen puolustusorientoituminen johtomaalinsa jälkeen ja vastaavasti tappioasemassa olevan joukkueen hyökkäysten tehokkuus. Kun jälkimmäinen ei onnistunut tuloksellisesti avauspelissä Oilersilta onnistuuko se toistamiseenkaan siltä mikäli se joutuu jälleen takaa-ajoasemaan, mikäli Bobrovsky jatkaa nykyisellä tasollaan? Vastaavasti löytyykö kotifanien kannustuksesta se legendaarinen kuudes kenttäpelaaja Kissoille, jos isännät joutuvat toisessa pelissä takaa-ajoasemaan? Tärkeitä ja oleelliisia kysymyksiä, mutta kaikesta huolimatta peli pysynee tasaisena ja kurinalaisena eikä maalikarnevaaleja tulla taaskaan näkemään!

Ottelussa tehdään alle 5,5 maalia
1.9Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.930€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.