Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Florida Panthers - Boston Bruins

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 7.05 klo 5.30
Peli ohi
1x2: Florida Panthers
2.01Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Itäisessä konferenssissa pudotuspelien toisella kierroksella kohtaavat sarjan avauskamppailussa Florida Panthers ja Boston Bruins toisensa Amerant Bank Arenassa tiistain vastaisena yönä kolmen jälkeen.

Entistä kypsempi Kissat ei enää haastajana Bruinsin kaatoon

Paul Mauricen luotsaama Florida Panthers pudotti avauskierroksella Tampa Bay Lightningin viiden pelin sarjan päätteeksi lyötyään Salamapaidat 6-1 (0-0, 2-1, 4-0) kotonaan Amerant Bank Arenassa reilu viikko sitten. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Kissat heittää Boltsin Sunshine State derbysarjassa laulukuoroon. Kahdella aiemmalla kerralla Bolts oli parempi kuudessa ja neljässä pelissä.

Maurice lähti hakemaan tehoja sijoittamalla kippari Aleksander Barkovin johtamaan toista kärkiketjua Vladimir Tarasenkon ja Sam Reinhartin kirmattua laidoilla sekä Anton Lundell nostettin johtamaan kärkiketjua laidoillaan Carter Verhaeghe ja Matthew Tkachuk ja nuo siirrot purivat. Barkov iski kaksi osumaa kolmella tehopisteellä, Verhaeghe teki myös kaksi osumaa Tkachukin jakaessa kaksi ja Lundellin yhden maalisyötön. Kolmoslaitureista Evan Rodrigues sekä kärkipakkiparista kaksi pinnaa ahminut Niko Mikkola onnistuivat myös maalinteossa.

Kissat vei sarjan kolme ensimmäistä peliä, kun ensin kotiluolassa Amerant Bank Arenassa Bolts meni katolleen 3-2 ja 3-2 jatkoilla sekä kolmospelissä Amalie Arenassa 5-3. Neljäs peli oli puolestaan Boltsin heiniä Amelia Arenassa 6-3 ennekuin sarja taputeltiin poikki Amerant Bank Arenassa.

Floridantehokkaimmat pelaajat Bolts-sarjassa olivat Verhaeghe 5+4=9, Tkachuk 3+6=9, Barkov 2+3=5, Lundell 0+4, Gustav Forsling 0+4=4, Reinhart 3+0=3, Tarasenko 1+2=3, Brandon Montour 1+2=3

BOS-sarjan alla NHL julkisti ehdokkaita eri pyttyjen saajiksi. Barkov nimettiin jo kolmatta kertaa neljän peräkkäisen kauden aikana Selke Trophyn ehdokkaaksi, millä palkitaan kauden paras puolustava hyökkääjä. Suomalaissentteri vei voiton kaudella 2020-21 ja sijoittui kolmanneksi vuotta myöhemmin. Toronton Auston Matthews ja Carolinan Jordan Staal ovat muut ehdokkaat pytyn saajiksi.

Florida on ollut pudotuspeleissä toistaiseksi vasta yhdeksänneksi kovin ylivoimalla 23,1% tehoilla. Alivoimaa Kissat tappaa varsin tehokkaasti 80,0% ja yltää siinä kuudenneksi.

Bruins tiputti Leafsin Game Sevenissä

Jim Montgomeryn luotsaama Boston Bruins pudotti avauskierroksella Toronto Maple Leafsin Game Sevenissä 2-1 jatkoilla (0-0, 0-0, 1-1, 1-0) kotiluolassaan TD Gardenissa sunnuntain vastaisena yönä aiheuttaen Leafsille putoamisen ensimmäisellä kierroksella jo seitsemättä kertaa kahdeksan viime kauden aikana.

David Pastrnak ratkaisi jatkopaikan kohtalon iskettyään seiskapeliin voittomaalin jatkoajan toisella minuutilla livahdettuaan oikealta puolittaiseen läpiajoon. Tsekille maali oli hyökkääjän seiskapelien kolmas viidellä tehopisteellä. Voittomaali puolestaan Game Sevenien ensimmäinen.

Boston johti sarjaa jo voitoin 3-1 vietyään avauspelin 5-1 kotonaam, missä hävisi Leafsille 2-3 kakkospelin, minkä jälkeen kaatoi Toronton kahdesti 4-2 ja 3-1 lukemin Scotiabank Arenassa. Nelos- ja vitospelien voitot kirjattiin kuitenkin Leafsille 2-1 jatkoilla TD Gardenissa ja 2-1 Scotibank Arenassa ennen seiskapeliä.

Bruinsin tehomiehiä sarjassa olivat kärkiketjujen hyökkääjistä kakkosen laitureista Brad Marchand 3+5=8 ja Jake DeBrusk 3+2=5 sekä ykkösnytkin laituri Pastrnak 3+2=5 sekä pakeista kakkosparin Hampus Lindholm 1+3=4 ja ykkösparin Charlie McAvoy 0+4=4. Ykkösvahti Jeremy Swayman puolestaan torjui tehoilla torjuntaprosentilla 95,03% ja päästettyjen maalien keskiarvolla 1,49 kuudessa pelissä. Linus Ullmark torjui sarjan toisessa pelissä torjuntaprosentilla 91,18% ja päästettyjen maalien keskiarvolla 3,08.

Erikoistilanteet ovat olleet Bostonilta todella tehokkaita, sillä Bruins on ollut pudotuspeleissä neljänneksi vahvin ylivoimalla (35,3%) sekä toiseksi vahvin alivoimalla (95,2%).

Levänneempi Kissat kynsii avauksesta voiton

Florida ja Boston tuntevat toisensa entuudestaan hyvin jo viimekautisista pudotuspeleistä, missä kaksikko kohtasi avauskierroksella ja Kissat nousi silloin 1-3 tappiotilanteesta Game Sevenissä 4-3 voittoon jatkoerässä (4-3) selviydyttyään pudotuspeleihin idän villillä kortilla, kun taas Bruins rohmusi koko runkosarjan kärkiseurana NHL:n kaikkien aikojen ennätyspistein (135) sekä suurimmalla voittojen määrällä (65). Florida oli toinen joukkue NHL:n historiassa, mikä onnistui nousemaan 1-3 tappioasemasta sarjasta jatkoon Presidents' Trophyn voittajan kustannuksella selviytyen Stanley Cupin finaaleihin asti, missä Vegas Golden Knights oli lopulta parempi.

Tähän sarjaan Florida lähtee niukkansa suosikkina, vaikka hävisikin runkosarjassa kaikki neljä kohtaamista Bostonille. Kissat oli Atlantin divisioonan ykkönen 110 (52-24-6) pisteellä yhden pinnan erolla toiseksi tulleeseen Bruinsiin, mikä siis saalisti 109 (47-20-15) pinnaa.

Vaikka kaksikon välillä erikoistilanteiden perusteella Bostonilla onkin etulyöntiasema puhumattakaan revanssinälästä viimekautisen putoamisen jälkeen ei Florida ainakaan viime kaudesta heikentynyt päinvastoin. Tosin runkosarjan kaikkien neljän kohtaamisen perusteella Bostonia voisi pitää ennakkosuosikkina. Se vei nimittäin voitot noista kaikista peleistä. Bruins löi Kissat 3-2 jatkoilla TD Gardenissa lokakuussa, 3-1 Amerant Bank Arenassa marraskuussa ja 4-3 joulukuussa sekä vielä 3-2 jatkoilla TD Gardenissa huhtikuussa.

Lepoetu sataa kirkkaasti Kissojen laariin, joiden kaatamiseksi tarvitaan syvyyttä mikä Bruinsin tapauksessa tarkoittaisi tehoja myös Charlie Coylen (0+2), Morgan Geekien (2+1) ja Pavel Zachan (0+2) kaltaisilta veijareilta avainpelaajien ohessa, jotka kissalauma ottaa kyllä kuriin. Florida on pudotuspeleissä vaikeasti kaadettavissa. Toki se voi onnistua kerran, kahdesti tai jopa kolmesti, mutta sarjan voittamiseksi on löydyttävä muutakin sen neljännen voiton saalistamiseksi. Idässä kenties Isosta omenasta voi sellaisia eväitä löytyä, mutta ei Bostonin suunnalta niin kovaa peliä kuin Bostonissa pelataankin.

1x2: Florida Panthers
2.01Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
2100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.99100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

mm kisat
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 21.20
fa cup
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
veikkausliiga
Kohteen alkamisajankohta: 25.5.2024 klo 17.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.