Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Florida Panthers - Boston Bruins

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: To 9.05 klo 5.00
Osuma
1x2: Florida Panthers
1.98Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.98100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Itäisen konferenssin välieräsarjasarjassa Florida Panthers ja Boston Bruins ottavat toistamiseen yhteen Amerant Bank Arenassa torstain vastaisena yönä puoli kolmen jälkeen. Boston johtaa sarjaa voitoin 1-0.

Kliininen Bruins iski tehokkaasti ja puolusti Kissat nurin

Jim Montgomeryn luotsaama Boston Bruins riisti kotiedun itselleen kaadettuaan Florida Panthersin 5-1 (0-0, 3-1, 2-0) Amerant Bank Arenassa varhain tiistaiaamuna päättyneessä idän välieräsarjan avauskamppailussa.

Maalittoman avauserän jälkeen peli ehti ylittää jo puolivälin krouvinsa, kunnes punalamppu paloi ensimmäistä kertaa. Sen sytytti runkosarjan lopusta tänne asti pisteputkeaan jo yhdeksään peliin venyttänyt Matthew Tkachuk, joka vei Aleksander Barkovin erinomaisen syötön jälkeen Kissat 1-0 johtoon jenkin iskettyä kevään pudotuspelien viidennen maalinsa ja 11.tehopisteensä Keith-isukin tuuletettua ylpeänä seisaaltaan lehtereillä. Yhdeksään peliin Tkachukin saldo on muikea 15 (6+9) pinnaa. Barkoville tehopiste oli tämän kevään playoffsien kuudes (2+4).

Kuten jo Leafs-sarjan kliimaksissa Game Sevenissä pari päivää aiemmin, Bruinsin tasoitusosumaa ei tarvinnut kauaa odottaa. Pudotuspelikevään kolmannen maalinsa iskenyt Morgan Geekie ei aikaillut vaan tasoitti vain 67 sekuntia myöhemmin. Pavel Zacha ja David Pastrnak kirjasivat maalisyötöt plakkareihinsa. Bruinsin kakkospakkiparissa luutivat Mason Lohrei sekä isäksi pelipäivän aamuna paikallista aikaa tullut Brandon Carlo veivät Bruinsin vielä kahden maalin karkumatkalle ennen toista erätaukoa.

Bostonin maalinsuulla Jeremy Swayman pelasi loistopelin sekä uhrautuva Bruinsin koko viisikon puolustuspelaaminen poimi poikkeuksetta kaikki riparit mitä Swaymanin torjunnoista eteen lensi sekä blokkasi Kissojen vedot turhauttaen isännät, joille nähtävästi viikon tauko peleistä vei leijonanosan terävyydestä. Vastaavasti Bruinsille tiukka pelitahti sopi erinomaisesti.

Päätöserässä Floridan johdettua laukaustilastoa parhaimmillaan 11-1, pääsi Bruinsin jarrukentän laitureista Justin Brazeau viemään vieraat jo kolmen maalin karkumatkalle lamauttaen isäntiä entisestään eikä Kissoilta nähty sen jälkeen lähes viiteen minuuttiin ainoatakaan vetoa kohti Swaymanin vartioimaa vierasmaalia. Brazeulle osuma oli toisen erän Lohrein maalin tavoin noiden veijareiden uran avausmaali pudotuspeleissä. Floridan piiskuri Paul Maurice yritti vielä tuikata suojattejaan tuleen ottamalla Sergei Bobrovskyn maalinsuulta pois viitisen minuuttia ennen pelin päättymistä Kissojen hakiessa kavennusosumia niitä kuitenkaan saamatta. Sitävastoin Jake DeBrusk pääsi kaunistelemaan vielä loppulukemia tyhjiin.

Runkosarjassa kaikki neljä kohtaamista voittanut Boston tappoi kaikki kolme alivoimaansa ja on turhauttanut Kissat aiemminkin tämän kalenterivuoden kohtaamisissa tuolla saralla. Florida ei nimittäin ole onnistunut maalaamaan ainoatakaan ylivoimaosumaa Bostonia vastaan 15 peräkkäisessä erikoistilanteeessaan. Kun vielä tiedetään Bruinsin olevan erikoistilanteissa liigan kovimpia joukkueita eli toiseksi vahvimman alivoiman (95,8%) ohella se on liigan neljänneksi vahvin ylivoimassa (31,6%) eikä Kissat ole loistanut erikoistilanteissa käytännössä lainkaan pudotuspeleissä liigan 11.nneksi kovimpana ylivoimassa (18,8%) ja kutosena (81,8%) alivoimassa riittää tässä sarjassa Mauricen valmennustiimillä työsarkaa. Varsinkin kun Bostonin ”apina” kasvaa raskaammaksi Floridan selässä mitä pitemmäksi tappioputki Kissoilla keskinäisissä peleissä kasvaa.

Kissat raapii väkisin sarjan tasoihin

Tämä sarja ei sentään ratkea vielä sen toisessa pelissä Amerant Bank Arenassa, mutta suuntaviivoja se toki antaa. Floridan pitää saada siinä Boston-peikkonsa selätettyä ja viiden pelin pituinen keskinäinen tappioputki poikki, ettei Montgomeryn suojatit vie jo toistakin vieraspeliään ja pääse erinomaisista lähtökohdista sitten sarjan kahteen seuraavaan peliin kotiluolaansa TD Gardeniin.

Kakkospelissä nähdään samalla sekin oliko todellinen syy Kissojen pelin kompuroimiseen avauspelissä viikon tauko ja siitä syystä pelituntuman ajoittainen ruosteisuus kontra Bruinsin tasainen pelitahti. Swayman (38 torjuntaa avauksessa) on myös toki erinomaisessa tikissä Bostonin maalinsuulla, mutta niin on ollut Bobrovsky (24 torjuntaa Game 1:ssä) Kissojen tolppien välissä eikä Kissojen avauspelin tappio mennyt edes sen piikkiin. Pitää myös muistaa, että Floridan maaliin iskettiin runkosarjaaa kaikkein vähiten maaleja eli se jos kuka taitaa puolustamisen tärkeyden merkityksen. Hyvää erikoistilannejoukkuetta vastaan ei myöskään oteta turhia jäähyjä. Florida tasoittaa sarjan toisessa pelissä.

1x2: Florida Panthers
1.98Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.98100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.98100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.9530€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.95100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.