Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Florida Panthers - Boston Bruins

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ke 15.05 klo 4.30
Peli ohi
1x2: Florida Panthers
1.77100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.76100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Itäisen konferenssin välieräsarja Florida Panthersin ja Boston Bruinsin välillä on ensimmäistä kertaa katkolla Amerant Bank Arenassa keskiviikon vastaisena yönä puoli kolmen jälkeen. Florida nimittäin johtaa ottelusarjaa voitoin 3-1.

Kissat kiri kahden maalin takaa kolmanteen peräkkäiseen voittoonsa

Florida Panthers nousi kahden maalin takaa-ajosemasta vierasvoittoon sarjan neljännessä kamppailussa TD Gardenissa, missä se kukisti toistamiseen isäntänsä maanantain vastaisena yönä Boston Bruinsin jäätyä lopulta Kissojen kynsiin 2-3 (2-0, 0-1, 0-2). Kissoille voitto oli viides peräkkäinen TD Gardenissa mukaanlukien viime kaudella kaksikon välinen avauskierroksen playoffs-sarja, missä runkosarjan silloin ennätyspistein vienyt Boston lähti laulukuoroon seitsemän pelin sarjan jälkeen.

Jim Montgomeryn luotsaama Bruins pelasi erittäin tehokkaan avauserän karaten ensimmäiselle erätauolle kahden maalin johdossa David Pastrnakin iskettyä ensin heti isäntien ensimmäisessä ylivoimassa pudotuspelikevään neljännen osumansa sekä 11.tehopisteensä yhdeksännellä minuutilla vain kahdeksan sekuntia sen jälkeen, kun Kissojen puolustajista Aaron Ekblad oli joutunut jäähylle estämisestä. Kevään yhdeksännen pisteensä (5+4) maalisyötöllään kirjannut Jake DeBrusk sekä James Van Riemsdyk syöttivät tsekin osuman. Brandon Carlo vei isännät kevään kolmannella osumalla 2-0 johtoon erän jälkimmäisellä puoliskolla. Kahdesta maalista huolimatta Bruins laukoi erässä maalia Kissojen Sergei Bobrovskyn vartioimaa maalia kohti vain viidesti, kun vastaavasti Florida pommitti kohti Jeremy Swaymania kohti 16 laukausta isäntien vahdin torjuessa siis ne kaikki.

Toinen erä oli huomattavasti tasaisempi ja siinä erän ainoan osuman iski Paul Mauricen luotsaaman Floridan suomalaisista kolmosta johtamaan edellisessä pelissä palannut Anton Lundell, jolle maali oli pudotuspelikevään ensimmäinen. Maalin syöttivät Evan Rodrigues ja Ekblad.

Päätöserän alussa polemiikkia Bostonin leirissä aiheutti Sam Bennettin ylivoimapelin viimeistä edellisellä sekunnilla iskemä Kissojen tasoitusosuma Lundellin ja Rodriguesin syötöistä erän neljännellä minuutilla, missä maalia edeltäneessä tilanteessa Floridan pelaaja työnsi Bruinsin Charlie Coylen maalivahdin alueelle ja jälkimmäinen horjahti samalla Swaymanin päälle estäen jenkkivahtia torjumasta maalia kunnolla. Pitkällisen tarkistuksen jälkeen jo ensin jäällä hyväksytylle osumalle ei löydetty hylkäysperusteita (Toronton tilannehuoneesta ei nähty Swaymanin tulleen estetyksi ja piti sitä normaalina pelitilanteena) ja Florida sai tasoituksensa sekä Bostonille tuli vielä sen lisäksi pelin viivyttämisestä jäähy mitä Kissat ei kuitenkaan saaneet hyödynnettyä.

Erän seitsemännellä minuutilla Aleksander Barkov väänsi itsensä väkisin maalintekoon kolmen Bostonin pelaajan välistä kiekon Kyle Okposolta saatuaan välttäen samalla täpärästi paitsion ja onnistui uittamaan lätyn kaatuessaankin väkisin Swaymanin taakse verkkoon. Okposon lisäksi myös Vladimir Tarasenko sai upeaan osumaan syöttöpisteen. Viiden pelin pisteputkessa oleva Kissojen kippari on ahminut viiteen peliin tehot 5+4=9 ja on iskenyt kevään playoffseissa nyt yhdeksään peliin tehot 5+8=13. Voittomaaleja noista on kaksi.

Boston joutui pelaamaan ilman tehokkainta pelaajansa Brad Marchandia (10. 3+7=10), joka joutui Bennettin epäpuhtaan taklauksen jyräämäksi sarjan kakkospelin avauserässä pelaten tuossa pelissä toisen erän loppuun asti, kunnes ”rottaa” ei enää askissa nähty. Ylävartalovammasta kärsivän Marchandin loukkaantumisen aiheuttaneesta taklauksesta saatiin nähdä kuvamateriaalia kolmospelin jälkeen toisesta kulmasta, missä näkyi selvästi Bennettin peittäneen taitavasti puhtaan taklauksensa yhteisessä kolttonsensa: Kissojen kakkossentteri nimittäin huitaisi Marchandia leukaperiin varsin rautaisella iskulla. Kyllä rotta rotan tunnistaa. Niin taitava pelaaja kuin Kissojen rotta onkin, on myös tuolla veijarilla DNA:ssaan vastaavia temppuja aiemminkin. Kauden ratkaisujen ollessa kiivaimmillaan otetaan sääntöjen rajamailla olevat kovat keinot käyttöön ja kaikki temput, mitkä jäävät tuomareiden valvovien silmien ulkopuolelle ovat sallittuja.

Swaymanille Bruinsin maalissa kirjattiin nelospelissä kaikkiaan 38/41 torjuntaa, kun taas Bobrovsky Pantsin maalissa pääsi huomattavasti vähemmällä 16/18 torjunnallaan. Florida jätti näin kolmatta kertaa peräkkäin Bostonin alle 20 laukaukseen maalia kohti. Runkosarjassa Bruins joutui tyytymään vastaavaan vain kahdesti 82 pelissä!

Kissat raapii tiensä konferenssifinaaliin!

Vaikka Florida onkin ottanut kolmessa sarjan edellisessä pelissään merkittävän ja todennäköisesti ratkaisevan niskalenkin Bostonista on varmaa, että vieraat laittavat viimeisen hikipisarankin likoon sarjan viidennessä pelissä Amerant Bank Arenassa. Jos Kissat lähtee vähänkään takki auki kamppailuun eikä ole alusta asti satalasissa pelissä mukana voi Bruins pitää sarjan vielä elossa. Muussa tapauksessa hengityskoneessa oleva vierasjoukkue lähtee kesäloman viettoon! Leukaansa satuttanutta Marchandia Montgomery tuskin ottaa lasaretista kehiin, vaikka rotta sitä lääketokkurassaan voisi itse haluatakin. Käytännössä Pastrnakin ja Swaymanin täydellisillä esityksillä vieraat voivat vielä sarjaa venyttää. Florida pitää kuitenkin jälleen Bostonin laukausmäärät kurissa alle 20:ssa kohti maalia ja puolustaa tiiviisti iskien voittoon tarvittavat maalit.

1x2: Florida Panthers
1.77100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.76100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.73Jopa 100€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa
1.71100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

ranskan avoimet
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
Ranskan avoimet eli Roland Garros kisataan omalla paikallaan touko-kesäkuun vaihteessa
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 12.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 27.5.2024 klo 3.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.