Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Edmonton Oilers - Dallas Stars

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Ti 28.05 klo 6.00
Peli ohi
Dallas Stars ML
2.1100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Läntisen konferenssifinaalisarjan kolmannessa kamppailussa Edmonton Oilers ja Dallas Stars kohtaavat toisensa Rogers Placessa tiistain vastaisena yönä puoli neljän jälkeen. Finaalisarja on tasatilanteessa voitoin 1-1.

Stars tasoitti sarjan

Peter DeBoerin luotsaama Dallas Stars ei antanut Edmonton Oilersin kaataa sitä toistamiseen peräkkäin kotiluolassaan American Airlines Centerissä, vaan Tähtirinnat ottivat Bounce Backin 3-1 (1-1, 0-0, 2-0) lukemin sunnuntain vastaisena yönä.

Varsin kurinalaisesti pelanneiden konferenssifinalistien toisessa yhteenotossa puhallettiin jäähyjä harvakseltaan eikä kumpikaan joukkueista päässyt pelaamaan ylivoimaa kahta kertaa enempää. Starsista kakkosella istuivat korkeasta mailasta avauserässä jäähypenkkiä kuluttanut Esa Lindell sekä päätöserässä vastustajaansa koukkinut Jamie Benn, kun taas Öljymiehistä konnuuksia harrastivat estämisestä kakkosen toisessa erässä kärsinyt Darnell Nurse sekä päätöserässä huitomisen takia rangaistu Evander Kane. Kumpikaan joukkue ei erikoistilanteitaan hyödyntänyt.

Stars avasi pelin maalihanat avauserän neljännellä minuutilla Bennin vietyä Wyatt Johnstonin sekä Tähtirintojen tehopörssiä johtavan Miro Heiskasen (15. 5+9=15) syötöistä isännät 1-0 johtoon. Heiskaselle peli oli jo seitsemäs peräkkäinen kamppailu, missä vastustaja ei ole on onnistunut maalinteossa suomalaisen viilettäessä jäällä! Connor Brown iski tasoituksen Cody Cecin ja Warren Foegelen esitöistä vain vajaata minuuttia myöhemmin.

Stars iski voittomaalinsa päätöserän neljännellä minuutilla Mason Marchmentin ohjattua ilmasta Ryan Suterin laukauksen Stuart Skinnerin selän taakse. Sam Steel sai osumaan toisen syöttöpisteen. Lindell niittasi vielä lopullisen niitin tyhjiin Bennin ja Johnstonin kirjattua syöttöpisteen itselleen.

Jake Oettinger torjui Starsin maalinsuulla 28/29 lättyä sekä Skinner Oilersin tolppien välissä puolestaan 22/24 pikkumustaa. Dallasin puolustus blokkasi peräti 22 vieraiden laukausta, kun vastaavasti Edmonton blokkasi vain yhdeksän isäntien vedoista. Dallas vei myös taklaukset selvästi (31-20) nimiinsä.

Stars sai pimennettyä myös Oilersin toista kärkiketjua johtaneen Leon Draisaitlin täysin pimentoon ja saksalaishyökkääjän kevään pudotuspelien alusta asti jatkunut 13 pelin pisteputki katkesi tylysti. Pinnaputkensa aikana Draisaitl latoi tehot 9+16=25. Yhtäkaikki Stars pimensi myös Oilersin ykköstähden Connor McDavidin tehot. Öljymiesten kärkisentteri latoi avauspelissä 1+1. Runkosarjan kolmesta kohtaamisesta kaksi vienyt ja yhden jatkoilla hävinnyt Stars pimensi myös noissa peleissä tuon tehokaksikon yhtä peliä lukuunottamatta tyystin. Siinä voittopelissään Draisaitlille kirjattiin kaksi ja McDavidille yksi maalisyöttö.

Stars pelasi yhä ilman loukkaantunutta suomalaiskaksikkoaan puolustaja Jani Hakanpäätä sekä neljä peliä missannutta kärkisentteriään Roope Hintziä, joka oli erittäin lähellä tehdä jo paluun tositoimiin, mutta DeBoer päätti jättää sentterinsä vielä poppariosastolle.

Vieraissa vahvasti pelaava Stars vaikeasti lyötävissä

Kris Knoblauchin piiskuroiman Oilersin päästessä nyt kahden seuraavan pelin ajaksi kotilaatikkoonsa Rogers Placeen sille aukeaa oiva tilaisuus haastaa Stars tosissaan tässä sarjassa, vaikka tuo tehtävä tulee äärimmäisen hankalaa olemaankin. Stars on vienyt tämän kevään pudotuspeleissä viisi kuudesta vieraspelistään ja vaikka Oilers kaksi kolmesta pelistä kotonaan veikin sekä Kingsejä että Nuckseja vastaan Stars on kaikista hankalimmin lyötävissä jopa kotiluolassa!

Dallas Stars ML
2.1100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.130€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
2.08100% bonus 50€ asti Lue arvostelu Pelaa
2.06100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.