Julkaisijamainostajan tiedonanto Tämä sivusto sisältää viittauksia yhden tai useamman mainostajamme tai kumppanimme palveluihin tai tuotteisiin. Voimme saada korvauksia, kun katsot mainoksia tai siirryt sivun linkeistä näihin palveluihin tai tuotteisiin.

NHL: Dallas Stars - Edmonton Oilers

Rolle
Kirjoittanut:
Rolle
Jääkiekon vedonlyönti netissä - Ohjeet voittavaan peliin
Tapahtuma päättynyt: Su 26.05 klo 5.30
Peli ohi
Dallas Stars ML
1.74100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa

NHL:ssä Läntisen konferenssifinaalisarjan toisessa kamppailussa Dallas Stars ja Edmonton Oilers kohtaavat toisensa American Airlines Centerissä sunnuntain vastaisena yönä kolmen jälkeen. Edmonton johtaa sarjaa voitoin 1-0.

Oilers ryösti kotiedun itselleen heti kättelyssä

Läntisen konferenssifinaalisarjan ensimmäisessä pelissä Dallas taipui Edmontonille 2-3je (0-0, 1-2, 1-0, 0-0, 0-1) American Airlines Centerissä varhain perjantaiaamuna.

Öljymiehet kaatoivat Starsin supertähtensä Connor McDavidin ohjattua Evan Bouchardin syötöstä toisen jatkoerän alussa 3-2 voittolukemat vieraiden ryöstettyä näin heti kättelyssä kotiedun itselleen Teksasista.

Dallasilla oli erinomainen tilaisuus ratkaista peli edukseen ensimmäisessä jatkoerässä, kun McDavid sai korkeasta mailasta 2+2 minuutin jäähyn sohaistuaan kokenutta Stars-sentteriä Matt Ducheneä kasvoihin. McDavid ei omien sanojensa mukaan edes huomannut rikettään väitettyään Duchenen pidettyä Oilers-tähden mailasta kiinni ja kumartui samalla päällään kohti McDavidin mailaa kanukin yritettyä samanaikaisesti kiihdyttää vauhtiaan luisteluun lähtiessään. Yhtäkaikki Starsin paras tilanne  tuon ylivoiman aikana tuli Jason Robertsonille, jonka yrityksestä lätty pysähtyi kuitenkin maalikehikoihin.

Kaikissa Oilersin 13 kevään pudotuspeleissä tehopisteille yltänyt Leon Draisaitl sekä Zach Hyman iskivät Edmontonin kaksi muuta osumaa, joilla se livahti toisessa erässä jo kahden maalin karkumatkalle, mutta Dallasin molemmat maalit iskenyt Tyler Seguin toi isännät lopulta tasoihin.

Jake Oettinger torjui Starsin maalinsuulla 27 kertaa ja virkaveli Stuart Skinner puolestaan Oilersin maalissa 22 kertaa.

Starsin riveistä puuttuivat edelleen suomalaisista kärkisentteri Roope Hintz sekä puolustajista Jani Hakanpää.

Oilers heitti avauskierroksella viiden pelin sarjassa Los Angeles Kingsin laulukuoroon, mutta tarvitsi Vancouver Canucksia vastaan täyden seitsemän pelin sarjan ennenkuin Nucks joutui taipumaan. Sekä koti- että vieraspeleistä Edmonton on voittanut neljä peliä ja häviten puolestaan kaksi peliä.

Stars pelasi puolestaan täyden seitsemän pelin sarjan mestaruutta puolustanutta Vegas Golden Knightsia vastaan avauskierroksella ja Colorado Avalanche lähti lauluun kuuden pelin sarjan jälkeen. Stars on voittanut kotipeleistään kolme sekä hävinnyt neljä peliä, kun taas vieraissa on napattu viisi voittoa ja hävitty ainoastaan kerran.

Tähtirinnat ottaa Bounce Backin

Dallasin piiskuri Peter DeBoer ei juurikaan ollut avaustappiosta saati kotiedun menettämisestä huolissaan muistuttaen samaan hengenvetoon Starsin olevan edelleen liigan paras vierasjoukkue. Edmonton on kuitenkin osoittanut pitkin kautta, ettei siihen kannata suhtautua yliolkaisesti mikäli haluaa selvitä ehjin nahoin. Vaikka Stars hävisikin avauskierroksella molemmat kotipelinsä Golden Knightsia vastaan nousten lopulta seitsemän pelin sarjassa voittoon ei se vastaavaan ahdinkoon halua toistamiseen joutua ja tekee kyllä kaikkensa tasoittaakseen sarjan.

Dallas Stars ML
1.74100% bonus 100€ asti + 20€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 100€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.7430€ ilmaisveto Lue arvostelu Pelaa
1.74100% bonus 150€ asti Lue arvostelu Pelaa
1.73Jopa 150€:llä ilmaisvetoja Lue arvostelu Pelaa

Tuoreimmat vihjeet

jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 22.00
nba
Kohteen alkamisajankohta: 18.6.2024 klo 3.30
jalkapallon em kisat
Kohteen alkamisajankohta: 17.6.2024 klo 22.00
#
Peliyhtiö
Tervetulobonus
Arvostelu
1
100% bonus 200€ asti
2
Uusi
100% bonus 100€ asti
3
100% bonus 200€ asti
4
100% bonus 100€ asti
5
Pop
100% bonus 250€ asti
6
Uusi
100% bonus 100€ asti
7
Kolme vaihtoehtoa
8
100% bonus 100€ asti
9
2x10€ ilmaisveto
Rolle
Kirjoittanut: Rolle
Sports Expert
Penaalin terävin kynä. Bookkereiden viheliäinen painajainen. Pistää kuin paarma kuumana kesäpäivänä kaikkina vuodenaikoina ja rokottaa vedonvälittäjiä, kun sitä vähiten odotetaan. Ulottaa lonkeronsa lajista lajiin ja liigasta toiseen viihtyen siellä, missä haisee jumalainen rahan tuoksu. Lepäämätön ihmiskone futiksessa ja lätkässä. Tienasi ensimmäisen ”miljoonansa” alalta jo viime vuosituhannella. Nykyisin betsaa harrastamisen ilosta saaden henkisen viagransa kyykyttäessään bookkereita ja jakamalla vihjeitä tällä foorumilla.